* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Anda si Maria-San, sanatate maxima si sa va faceti bine cat mai repede! Si Nick sper ca e ok!

Rocsana,
ti-as raspunde la intrebare..dar nu stiu..sper sa intre Ciuf sau Delia..sau cineva de acolo care sa stie...Pupam si aveti grija de voi!

Monicule,
ce fain ca v-at intalnit cu Serj..cred ca e o scumpa Ambra, nu?am primit mail, urmeaza raspunsul in curand

fetele care mi-au raspuns la intrebarea cu Chicco Key 1, ai pup iu maxim si merci mult de informatii!vineri primim scaunelul si o sa o pun si eu cu fata la sensul de mers...

daca va spun ce mare tzeapa am luat ieri,...deeeci, aveam traseu cu scoala de soferi in militari si am ramas la Cora acolo la cumparaturi; normal ca am uitat de mine si m-am trezit cu ditamai plasele pe care de obicei le cara Dragos pana la masina...Ei, acu eram on my own. Ies eu afara, pe la 7, unde sunt taxiuri..da de unde, nu era nici unul...Si mai astepta un puhoi de lume...CUm venea un taxi, astia fara plase, fara greutati tzup in ele..Sun dupa taxi, nu aveau, nu raspundeau, etc...Cand vad ca vine unul si se opreste langa mine. Aveam deja 30 de minute de asteptat cu kilele in maini. Zic: io-te ca am rezolvat-o si pe asta! Pun bagajele in portbagaj, urc, pleaca, si pe la Unirii (deci la 5 minute de mine), ..ma uit la taxator ..il intreb eu asa incetisor de la ce firma e: pai sunt independent fetele din Bucuresti stiu ce inseamna asta...
nu va spun cat m-a taxat pana acasa, dar va spun ca a sarit de 600.000.....Cu mult!

asa ca, aveti grija, ca cccu agitatia asta de sarbatori..sa nu patiti ca mine

LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE:
Bianca - - Nicolle27
Keane Peter -- AlinaMizzi
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag

fug la Bia

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna fetele,
Am intrat numai sa va zic ca toata noaptea l-am vegheat pe Nick care a avut febra 39.La 4 dimineata ii facea baita cu apa calaie.Am fost aseara cu el la pediatru..otita nu are,rosu in gat are.Mi-a zis sa-i dau sirop contra febrei si in caz ca face febra peste 40 sa-i dau antibiotic.Nu i-am dat antibiotic inca.Azi dimineata am fost sa-i ia sange sa vedem ce are.Ma tot chinui sa-i mai iau 1 data urina sa ma asigur ca nu e iar infectie urinara.Colac peste pupaza face si diarie...chiar acum cand l-am schimbat facuse un partzuletz cu stropi...adica putin kk ca un mucilagiu,cu un fir de sange.Sunt ingrozita...numai asta nu ne lipseste:Craciun in spital!Acum la 11 voi suna la laborator sa vad rezultatul analizelor de sange.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Poli, la fel am patit si cu Mihaita cand era mai mic. Era la tara, cand m-a sunat mama-soacra (ca la socrii era) ca Mihaita al meu are febra mare. M-am dus repejor si l-am luat ("tara" e la 20 min. de oras) si am dat fuga la urgenta cu el (era in w-e) si mi-a dat tratament, dar nu-i gasise nimic care sa-i dea febra aia mare. Acasa sub tratament si antitermice febra nu scadea sub 39. Ma duc cu el din nou la urgenta si vor sa ne interneze. Normal ca m-am intors acasa si din disperare am facut ce-mi trecea prin cap, doar-doar i-o scadea febra: i-am pus comprese reci pe frunte si burtica si sosete ude (apa rece) in picioruse. Febra i-a scazut imediat si m-am mai linistit, dar dupa aceea a crescut din nou si atunci am facut la fel. Dupa repriza asta, baiatul meu a inceput sa se faca bine. Luni, pediatra noastra ne-a zis ca se pare ca fusese o viroza puternica. Nici in ziua de azi nu stiu exact ce a fost!
Am repetat chestia cu compresele si ciorapeii acum cand s-a imbolnavit din nou (de regula incerc sa-i scad febra doar cu antitermice).
Ce vroiam sa-ti spun e ca exista cazuri cand o viroza care apare de nicaieri poate da o febra mare. Dar sa speram ca sunt doar dintisorii nerabdatori sa iasa.
Insanatosire grabnica!!!
Hai ca va las pana nu ma alungati voi.

Pa!

Poze cu Matei si Mihaita http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/zara_otilia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Polixeni

Buna fetele,
Am intrat numai sa va zic ca toata noaptea l-am vegheat pe Nick care a avut febra 39.La 4 dimineata ii facea baita cu apa calaie.Am fost aseara cu el la pediatru..otita nu are,rosu in gat are.Mi-a zis sa-i dau sirop contra febrei si in caz ca face febra peste 40 sa-i dau antibiotic.Nu i-am dat antibiotic inca.Azi dimineata am fost sa-i ia sange sa vedem ce are.Ma tot chinui sa-i mai iau 1 data urina sa ma asigur ca nu e iar infectie urinara.Colac peste pupaza face si diarie...chiar acum cand l-am schimbat facuse un partzuletz cu stropi...adica putin kk ca un mucilagiu,cu un fir de sange.Sunt ingrozita...numai asta nu ne lipseste:Craciun in spital!Acum la 11 voi suna la laborator sa vad rezultatul analizelor de sange.
V-am pupat!

POLI & NIKOLAS (16 martie 2006 )

Poli, sper sa fie ok! daca zici ca are si diaree, se poate sa fie "raceala" aceea la stomacel?nu stiu exact cum se numeste, parca Ciuf sau Delia o pomenisera la un moment dat -stomach flu....
In orice caz, sunt sigura ca o sa fie bine si o sa va bucrati de sarbatori! Nickolas sa se faca bine cat mai repede

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Poli, din cate stiu eu, eruptia dintisorilor poate da si putina diaree. Asa ca nu te speria pana nu ai rezultatele analizelor. Asteptam vesti bune de la tine.

Poze cu Matei si Mihaita http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/zara_otilia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Of, cati bebei bolnaviori!
Poli, prin cate mai treceti si voi!Curaj!!Sa ne tii la curent, te rog!
Loranda, multa sanatate Andei!Mai, ce ti-e si cu alergiile astea, nemernicele, se mostenesc!
Tili, felicitari pt Mihaita, ce baiat destept si puternic ai tu acolo.Nu l-a invins pe el boala.Bravo!
Ciuf, cum ti se adeveresc tie presimtirile!Mama, ce o sa mai petreceti!Ce fericire!De cand nu i-ai mai vazut pe ai tai?La multi ani Evei, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si cuminte!
Gabi, felicitari pt realizarea lui Alex!Il pui de mult la olita?Eu tot aman sa-l pun pe Edutu, nu stiu de ce, de nebuna,cred.Ar trebui sa-l incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Poli,Ema 72, Loranda, Tili..ce de bebelusi bolnaviori! sanatate multa! Poli, era un subiect pe Parintii intreaba cu febra de 3 zile, care aparea cam asa cum spui tu. In Mama si copilul spune ca eruptia dentara nu da diaree, poate e o enterocolita, altceva. Cand Ana a avut diaree, bine nu asa putin cum spui tu de Nick, prima intrebare a pediatrului a fost daca are febra sau daca a varsat in jet, fie si numai o data.La ea s-a rezolvat cu regim alimentar, fiindca nu facuse febra deloc.
Are si ea putin rosi in gat, dar fara febra, deci fara medicamente..si va spuneam ca incepuse sa se culce pe la 1 noaptea de vreo saptamana, (bine, dormea pana la 10, dar nu e sanatos asa), pediatra ne-a spus sa o trezim mai devreme la fiecare somn, inclusiv in timpul zilei (de parca eu stiu exact cat doarme ea, ma rog) si sa nu incercam sa n-o lasam sa doarma 9cum am incercat noi) ca n-o sa reusim. am inceput de az, sa vedem ce-o fi diseara..
Ciuf, ce bucurie pe tine..
Catrinel cred ca e deja pe drum, m-am trezit cam tarziu pentru "drum bun"..
Nshiro, nici eu nu stiu de Tylenol nimic, dar poate cumperi altceva de la farmacie si-ti spun ei ce si cum..sau iti trebuie reteta pentru asta? Pupam micuta Maria..sa se faca repede bine!
Ema 72, da' de ce-l plimbi mama, noaptea prin casa..? Cred si eu ca te doare spatele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Rocsana, la o greutate de 8200 gr se da 1.2 ml Tylenol.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Loranda, sanatate maxima micutei Anda. Intr-adevar trebuie avut grija cu febra. Eu zic ca mai bine ca nu i-ai dat fenobarbital, ca in felul asta Anda ar fi dormit tun si febra i-ar fi crescut mai mult. pe cand asa s-a trezit exact cand era momentul sa ataci febra.
Sanatate multa!
Poli, daca analizele de sange si urina ii ies bine, la cap. ORL e totul OK, atunci faptul ca are diaree ma duce gandul la o enterocolita sau stomach flu. Ai grija si da-i multe lichide, ceaiuri, sucuri, apa, mai ales ca are diaree. Se deshidrateaza de doua ori: febra si diaree. Sanatate!
Monica, ce ma bucur ca v-ati intalnit cu Serj. Imi este tare draga familia ei. Iar Ambra e o scumpa. Poate cand se vor intoarce din vacanta ne va pune Cristina cateva poze cu ea.
Noe, mai ce hotie cu taxiurile astea independente!!! Iar tu vroiai sa faci o fapta buna cu cumparaturile, sa iti scapi sotul de un drum.
Rocsana, sanatate multa-multa Mariei.
Aalina2003, sa fie bine si cu Ana a ta! Si eu stiam ca eruptia dentara nu da febra asa de mare. Si nici dureri groaznice.
Mai ce naiba cu racelile astea??? Tocmai acum in prag de Sarbatori. Dar fetelor, sa ne rugam sa nu fie ceva grav, sa treaca totul repede ca sa ne putem bucura de Craciun si de linistea ce ne-o aduce (pentru mamicile de pitici bolnaviori).
Pup si va multumim de urarile pentru pitica mea. Chiar uitasem ca azi e 21 si avem si noi o mica sarbatorita.
Fetelor, la noi e furtuna de zapada. S-a declarat stare de urgenta in statul Colorado, au bagat pe strazi Garda Nationala ca sa ajute lumea impotmolita in zapada, ieri autostrada a fost inchisa, aeroporturile la fel. Lumea care a ajuns in aeroport nu mai are voie sa plece. Sunt obligati sa ramana acolo peste noapte.
Prietena mea care trebuia azi sa plece in Anglia i s-a anulat zborul si va pleca pe 27.
Nu va pot descrie cum e la noi pe strada. Geamul de jos, de la calculator, e inconjurat de zapada.
Va pup si urez la multi ani micutilor care au mai adaugat o lunita azi: Bianca, Keane Peter, Isabella, Mihaela, Tudor-Andrei!
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Rocsana draga, sa fii sigura ca e tylenol infant drops..nu children's..daca e pt infant, si are peste 9 kg..sa ii dai 1.2 ml..ai vazut ca e pipeta gradata pana la 0.8..ii dai 0.8, si apoi inca 0.4, daca e mai mica de 24 de pounzi..sa ii dai 0.8..adica pana la semnul cel de sus..Pup..sper sa ajunga in timp.
Al meu are 9.5 kg si ii dau 1.2 ml

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput