Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 9
Bombonicaaaa spune:
Salut fetelor !
Ma, da ce v-a apucat pe toate de nu scrie nimeni , eu tot dau refresh la fiecare 10 min . sa vad daca am ce citi
toate suntetzi ocupate? ![]()
M-am gandit azi toata ziua la biata Anasol , cum o mai fi David ?
Mirela te inteleg ca esti in depresie dar macar daca mai scrii aici mai uiti de ale tale
Hai capul sus !
Mai Moni , unde Dumnezeu o vezi tu precoce pe Jasmine
ca este o puturoasa de numa ,a avut cateva zile de umbla singura dar gata , a trecut euforia, nu mai vrea decat daca o tzin de mana sau sprijinita de canapele sa alte alea , chiar nu inteleg de ce nu mai vrea 
Cu vorbitul asa si asa , nu excelam dar sunt multumita, face bye , dimineatza cand o iau din patutz primul cuvant care -l zice e papa ca stie ca asta urmeaza ,si tata , Ady e la ordinea zilei , mama numai cand are nevoie de ceva ![]()
I-mi face capul calendar cu " bia" care este bila si tot ceea ce e rotund e clar " bia" si arata cu degetelul repetand ca un papagal" tze aia" care cred ca se vrea a fi "ce-i aia" si uite asa ne conversam noi toata ziulica ...
Baza e tot deplasarea " tarash" ca ajunge mai rapid unde are nevoie si eu care ma bucuram asa de tare ca umbla singura, na ca e puturoasa !
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
mirela10 spune:
am pus cateva pozici in drop...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
BOMBO pai in primul rand,Jasy s-a ridicat prima in picioare (dintre fete),daca tin eu bine minte! Si mergea cu premergatorul ca o profesionista! Si de mers singura amers printre primele,parca Anastasia (asta alta adevarata domnisoara precoce!) a mers inainte ei numai! Plus cu bye bye si toate alea!
MIRELA mai zi si tu ceva!
Dia s-a trezit,asa ca iar oi fi KO,deocamdata e cu Ghitza in bucatarie,dar nu vrea sa pape,suge castraveti acri ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Am uitat sa va zic cum s-a trezit Diana
Nu ne mai invatzam minte,tot pe jos in leagan in dormitor o culcam si n-o mutam decat noaptea,de teama sa nu se trezeasca. Acu seara ne-am dus amandoi in bucatarie ca voia husbandu sa ii fac ceva ce il depasea (omleta cu parmezan si sunca
) si ca norocul ca am aprins becul mare in camera de zi sa se vada ceva. La un moment dat am auzit ceva pocaneli
si am fugit ... Diana se trezise,era deja in baie,in fund
si isi demonta olitza

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Stici ceva? Nici nu mai intru in veci pe DC
Stati in umbra si numai asteptati sa scrie careva sa aveti ce citi,dar voi ? 

MONI
de
Bombonicaaaa spune:
Stai ma Moni , unde fugi si tu? 
Eu am luat-o pe fii-mea din pat si am frezat-o 
cred ca se sperie tat'su cand vine ![]()
De acum ma fac hair stilistul ei personal ca vad ca sta ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:

Chiar ce e cu linistea asta?>??
Mirela l-am vazut pe Dani e foarte frumusel in portocaliu 
Moni..Diana e..Diana..

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
silvi_2005 spune:
Mirela e fare frumusel Dani.
Moni eu ziceam de Dia ca e tare plimbareatza si vorbareatza si cantareatza
.
Nu fac clasificari Doamne fereste, toti copii din secta asta sunt deosebit de draguti, poate toti copiii din lume sunta asa dar eu una pe astia ii cunosc.
.Ma umplu de drag de cate ori vad poze puse cu bebelasii din secta, mi-s dragi toti fara nici o deosebire.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
Diana a zis in sfarsit "ALOOOO"
ca tot "AAA" zicea pana acum cand ducea telefonul la ureche!
BOMBO pune poze cu freza lui Jasy pleaseeeee!
SILVI si mie la fel,imi vine sa ii pap cand ii vad,asa as vrea sa ma intalnesc cu toti! Si dupa ce l-am vazut pe Mark al Andei pe viu si in actiune cu Diana 
,tare mi-e dor de el,abia astept sa treaca din nou p-aci ! Si de Marco mi-e dor,mai ales ca acum e tare plimbaretz,sper sa ne mai intalnim la vara macar 
MONI
de
silvi_2005 spune:
Bombo cum stai cu cura?
Anasebe, Deea suntetzi lesinate de foame?![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.