Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Imi fac aparitia si eu..imsfarsit.Am fost cu Alain in vizita la o prietena care are fetita de aceeasi varsta cu Alain, cu 10 zile mai mica.Nu ma mai posnesc de acasa cu el in brate si cu geanta never , prietena mea statea si et 4 Alain echipat cred ca are vreo 14 kg...horor.Eu mancasesm 3 mere cred ca nici nu mai are rost sa ma lungesc.Cert e ca ne-am intors acasa, Alain e tare ah=gitata de la dinti cred eu si nu are stare, a mai mancat un biberon cu lapte si acum e in patut sper sa adoarma.
Paula eu sper sa fis scris gresit
Ioana totrul tau vad ca are cautare, ce mai face Razvane?
Tatiana am vazut pozele sunt minunati copilasii tai.
Moni sunt curiaosa ce ar face Alain si Diana intr-o camera.
Fetita la care am fost era nemaipomenit de cuminte, statea unde o punea, a stat in scaunul de masa o jumate de ora si o jumate in premergator...pe loc.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Bianca cumpara-ti imodium 2 -3 capsule, e cel mai bun, scapi instant.
Curistele cum stati??

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

De 10 minute abia au plecat musafirii.Diana a rontzait cu Razvanel la covrigi si pufuletzi,e clar ca ii era foame - asa ca acum a mai bagat niste gris - e in hinta ,acolo papa cu Ghitza.Dupa aia sper sa adoarma repede,ca n-a stat o clipa locului,cu tot cu Razvanel Cand am fost la ei a fost mai cuminte,ca erau o multime de jucarii noi de studiat,plus zona
Ce sa va zic ca l-a tras pe Razvanel de suzeta,de guler,de sandale ,l-a si "mangaiat" un pic,de a ajuns bietul baiat,ca de cum se apropia Diana de el fugea repede la ma-sa Lui saracu' ii place foarte mult la PC ,sta acolo in brate in nestire !!! Si la mine a stat,nu s-ar mai fi dat jos - si sta cuminte!!!!! Asa spiridus imi trebuia mie
Am pus si un film si cateva poze cu ei aici: http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061214

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

SILVI ce m-as distra sa ii vad pe Diana si Alain
A! Dar sa vedeti in filmuletz,ca la un moment dat s-a enervat razvanel si a inceput sa se ratzoiasca la Dia cu niste Ta TA TA-uri de s-a blocat gagica E adevarat c ase tinea de mamicutza ... pentru orice eventualitate
IOANA abia astept sa adoarma de tot Dia si sa o mute dincolo,sa vad filmul! Acum e asa buiguita de cap
Ma pun sa caut pozele cu gemenii si daca tot nu mai e nimeni plec la citit

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Moni cred ca Alain si Dia s-ar smotocii bine

Mergi la inceput

IOANA l-am vazut si pe zambaretzul de Razvan cum mai se tzuca singur pe ecran
TATIANA am vazut pozele de la chef,absolut superbe,dar torturile alea-catzei m-au dat gata In rest,perfecti toti copilasii,cred ca s-au distrat de minune! Preferata mea ramane tot Clara
ANA s-a calmat Tibi? (sau mai bine zis ... tu? )
SILVI nu-mi vine sa cred ca a stat fetitza aia atat in loc
ACINA cum stai cu dezmatul?
ANASOL nu apare? oare cum or fi iesit analizele alea?
DANIELA dar Ioana cum mai e?
DENISA sper ca esti cu EMMA pe la plimbnare ,vizite sau activitati sa le dai cu socroseniilor!
MARAKI cred ca ia o pauza de DC si trece la cu Giorgios acum!

M-au inspirat torturile alea ,cred ca o sa fac si eu ceva,ca tot m-a criticat mami ca nu fac nimic O sa inventez eu ceva cu fructe ,ca n-am nervi sa folosesc retete ...

Vad ca tot bate vantul pe aici,am terminat de trimis pozele si filmele vecinei,asa ca am plecat sa mai citesc,ca de conta nu am chef momentan

Mergi la inceput

Moni fetita aceea statea ca o sfanta, am ramas si eu masca.Alain nu avea stare, masura camera il lung si in lat.Cred ca in general fetitele sunt mai cuminti.Dia e o exceptie dar e simpatica rau si f precoce asa ca are toate mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

M-am uitat si eu la pozele gemenilor, nu cred ca exista copilasi mai frumosi pe lume. Doamne Tatiana, esti intr-adevar o mamica eroina (cam slaba, parerea mea, dar e de inteles cu 3 prichindei) iar copilasii tai sunt M-I-N-U-N-A-T-I!!!

Ioana si Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

si eu pe aici,citesc,ca de scris nu prea am vlaga.asa ca bagatzi...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

SILVI nu zi ca-s fetitzele mai cuminti si deci baietii mai rai ca iar vine Andiaroro ca facem discriminari

M-am distrat de unul din inginerii ai tineri,ca zicea ca fetitza lui - de trei ani - e o bleaga,ca a dus-o la gradinitza si din prima zi nu stiu care a tras-o de par si ea a inceput repede sa planga
Dar si el e atat de calm,de linistit,e clar ca si fetitza o fi la fel.Cred ca tine de mostenirea genetica mai mult ca de sexul lor.

Mie mami imi repeta intruna ca Diana e leita cum am fost eu ,adica nu stateam locului,mergeam in viteza si ma dadeam peste cap non stop in curte pe iarba, cand am mai crescut un pic.Ba am si caftit-o pe o fetitza cu un an mai mare . Cand aveam un an, m-au lasat la tzara la bunici si au plecat, mami si tati, la mare singuri. Iar distractia mea favorita era cica, sa inhatz palaria bunicului si sa o arunc in galeata cu apa Asa ca nu trebuie sa ma mir de Diana

SILVI hooo mai, ca nu-i precoce Diana ,mie mai precoce mi se pare Jasmine cum sta intr-un cot Atat imi place de ea de numa!

Mergi la inceput