Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si eu acasa (mai greu, ca am fost la pedichiura ) si deja-s ametita de cap cu Diana - ca umbla tot de-a roata p-aci si daca indraznesti s-o pui in tzarc urla In disperare am telefonat vecinei sa vina cu Razvanel la noi Asa ca astept musafiri - intai merge sa cumpere ceva pe urma vin aci. Abia astept ,mai ales ca Ghitza se duce sa-mi ridice rezultatul la analize.
Cica Diana a fost foarte rea azi,n-a mancat decat pufuletzi si a fost tare miorlaita.Plus ca la un moment dat ,dupa ce a luat 2 linguritze de gris cu lapte a vomitat in jet tot Sper sa fie doar de la faptul ca si-o fi facut greatza.Eu i-am luat temperatura ,dar avea 36 cu ceva,adevarul e ca ii dau panadol sirop si dimineatza si seara,sa n-o doara de la dinti si tot miauna prin somn noaptea de vreo 2 saptamani Da' nu se vede mai nimic,doar cei 5 dinti iesiti bine.
Despre mine,ce sa zic,o tin tot in stres,la birou am ajuns pe la 10,ca am fost la analize si dupa aia am lucrat en gros.Am vorbit iar cu tipa aia si se pare ca tot din 8 ian se angajeaza acolo si un "director general" .Parca vad ce specie o fi si precis ca i-or da cel putin vreo 2000 de euroi acolo

N-am vazut nici o poza de azi,poate reusesc diseara,acum va las ca deja sare de in sus Diana in tzarc,unde a pus-o Ghitza numai de 2 minute Ea tot TATA zice p-aci si cand se miorlaie NENE Da' MAMA nu mai vrea sa zica si nici BABA

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Moni stai linistita ca zice ea si mama cand o avea chef.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

ACINA uite cum zicea la 9 luni si acum pauza!
http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20060917&ctime=180748

Mersi cui a pus colinda cu Paula Seling - Diana canta cu ea

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Da mey si mie mi se pare ca Andrei zicea mai multa acum catva timp.
Cred ca e o perioada la ei cand se hotarasc sa mai zica sau nu ceva.

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

vreau si io parola de la contul comun va rooog.

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Vad ca e cam pauza pe aici ...
Eu am cedat,Diana e pe jos ,a scos si al doilea biblioraft si le invarte pe aici pe covor.Noroc ca am si bibliorafturi goale ... hooo ca deja se da la alea pline
Dac o las sa ia ce vrea p-aci e relativ liniste,ascult si eu colinde,vaaai ce bine incep sa ma simt Chit ca am foarte mult de lucru si acasa cu conta,o sa lucrez iar, cand toata lumnea chefuieste
DEja s-a plictisit si de bibliorafturi [xx(le-a abandonat,si-a luat carticelele cu animale si le plimba prin casa de-a roata masutzei Da' sa vedeti ce viteza baga

Au sosit

Mergi la inceput

Unde e toata secta?

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni, Acina Si Tibi zicea mama pe la 8 luni. Acum nu mai vrea si basta. Zice numai baba, apa, pa, daidai, ata (si chiar asta) si aide.
Acina Daca nu ai primit parola da-mi un pm.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai ce liniste pe aici, de groaza!

Ioana si Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am pus si eu un filmulet in 2 cu narcisistul de fi-miu care cand isi vede moaca pe undeva isi trage niste zambete......doar ca e tare intunecat, e facut seara!

Ioana si Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput