Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 10
Biancas spune:
Moni, acum m-am uitat la un film cu Dia mica....pai de mica promitea ca va fi o sfarleaza de copil
Logic ca nu se ingrasa la cata energie are in ea..

Sandra ma intreaba acuma:
Mama..asha tare da din picioare copilul ala???
Ii raspund ca da...
La care raspunde:
-Mama...cel mai rapid copil

E filmul din 8 iulie (ziua ei de nastere
) si noi eram in Aqua Magic la Constantza
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Bombonicaaaa spune:
Silvi am agatzat cura'n cui
ca am gatit ieri si muream pe langa aragaz la ce fain mirosea
astept sa treaca si sarbatorile si trebuie sa gasesc ceva cat de cat accesibil si pentru mine ca sa o pot respecta , pe de alta parte stiu sigur ca daca mi-as misca si eu putzin fundul de pe scaun sa fac miscare , as slabi sigur , acum 2 ani am slabit aproape 5 kg in 2 sapt . cu miscare 15 min . pe zi si fara diet 
Moni am pus o poza in drop si un film unde incearca Jasy sa cante Happy Birthday 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
Bombo...initial am crezut ca i-ai taiat parul...
Dupa aceea am vazut ca are defapt coditze 

Bombo, al doilea e poza nu film...
M-ai rezista bradul ala intreg?
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Bombonicaaaa spune:
Bianca sunt 2 poze si un film .
I-am dat sa pape la moatza mea ciorba cu perisoare si a lins jumatate de castronel , a bagat si vre-o 100 de lapte si acum ii tzine companie lui tat'su la meci ca joaca Dinamo 
Oana
de
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
T_Ioana spune:
Bombon si eu ma uit la meci
dar imi tot schimba piciul canalele![]()
Am tot vrut sa te intreb, daca nu e cu suparare, de ce nu pui deloc poze si cu puiuta ta cea mare?!
Ioana si
Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Bombonicaaaa spune:
Referitor la brad , a trebuit sa scot toate ornamentele de la baza lui cam pana unde ajungea ea
ca nu se mai putea altfel . Am niste globuri cu sclipici pe ele si normal ca alea o atrageau cel mai mult , avea fata mea sclipici si'n
sa nu mai zic pe maini , fatza si in par , de fapt din cap se duce cel mai greu ca s-a lipit de chelie printre firele de par si e jale cand o spal 
Oana
de
JASMINE
Biancas spune:
Toate fetitzele din secta canta? mai sa fie..cantaretze se fac toate...
Bombo e super dulce
e frumos si ursul ala...
Ce aud eu ca e totusi ea nu vb parca romaneste, are un accent american...sau mi se pare mie???
Bianca

Albumul nostru
Biancas spune:
Chiar Bombo...acum vad ca tu mai ai o fata...
Pe unde e? De cine o ascunzi de nu o vedem deloc?
Si eu nici nu stiu cum areti
Bianca

Albumul nostru
Bombonicaaaa spune:
Ioana nu ma supar
Doar ca este mai complicat cu Noemy , ea este in Romania cu mama si sora mea si a inceput deja clasa I acolo . Pozele le primesc si eu la randul meu de acasa si de cele mai multe ori sunt fotografii in plic
Dar uite chiar ma apuc acum sa fac un albul cu pozele ei si sa-l atasez la semnatura, nu m-am gandit sa le pun pana acum avand in vedere ca sunt la topic de bebei 
Oana
de
JASMINE
acina spune:
Buna gagici, bey ce cuminti sunteti in seara asta...
Mi-am adormit copilul, dupa ce a facut cipa cipa si a baut un bibe .
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic