Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bombo fetita ta parca stie ca pozeaza as niste pozitii ia, e tare dulcica cu codita.Cta despre cura....normal ca acum in perioada asta nu tine, eu am respectat si o sa bag si maine lapte dar cred ca revin la "cura" mea,adica ca vreau dar putin pana facem echipa forte dupa sarbatori.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bombo..dar cum de Oana e in Romania? Nu vrea sa stea cu voi sau prefera sa stea la bunici??
Cred ca iti e dor de ea..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Fetelor daca e vorba de cura dupa sarbatori ma bag si eu, acum nu as putea ca sunt prea multe ispite.
Bombo m-am uitat la pozele cu Jasmine e suuper draguta , imi place bradutul.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BOMBO deci si Jasmine canta si inca cum
BIANCA ala e filmul meu preferat,cum dadea din picioare cand avea 6 luni Pe vremea aia era super,eu stateam linistita la Pc si lucram sau ma dadeam pe DC,ea statea pe saltea si dadea din picioare si din maini ore in sir Acum ... ce sa mai zic!
A stat linistita vreo 15 minute in tzarc pana s-a saturat de ros pe covrigei ,iar cand a inceput sa se screama am lasat-o jos ... merge iar in cerc in jurul masutzei si a fotoliului cu telecomanda in mana
Uauuu cat e ceasul,dar nu da semne ca i-ar fi somn

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Da, hai sa spun mai uman. Si-a spart gingia din fata, partea de sus. Cred ca-l doare, a cam plans, a fost marait toata ziua si ma astept la o noapte foarte alba. Cred ca este grav ca la o simpla atingere, sau plans da in sange. Nu a vrut biberon. Acum doarme sa vedem pana la ce ora? De regula dupa 11 e cucuvea de noapte. A mancat putin(ca mai mult nu papa), portia de fructe. Dimineata si-a crapat buza de jos in interior si intr-o parte. A cazut din senin si cand l-am ridicat ...curgea sange. Ma gandesc ca de cand are mai multi dinti se loveste si mai tare, sau se musca prin cadere???
Sper sa nu fie prea grav, daca nu, maine merg cu el la dr. stomatolog.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

PAULA eu cred ca m-as fi dus la urgente cu el ,daca e asa rau Macar sa ii dai ceva sa nu il doara! Nurofen...ceva!

Nu stiu ce sa fac,plimbareatza mea nu da semne ca i-ar fi somn ,Ghitza zice ca il oboseste rau cu turele astea ale ei
Si in plus trebuie sa stam cu usile inchise,ca se ia si se duce teleleu in baie,bucatarie sau in dormitor,nici ca-i pasa ca e intuneric acolo!!!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Paula ma speriasem cand ai spus ca si-a spart maxilarul.Oricum are el ceva destul de dureros daca s-a marait si nu a vrut nici bibe.
Neaparat sa mergi la dr. Bine ca nu e mai grav.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

pai ce sa mai spun...
adevarul e ca nu sunt intr-o stare de spirit tocmai buna,desi nu e neaparat din cauza problemelor mele.mai fetelor am ajuns sa ma vait cam mult si poate problemele mele nu sunt chiar asa mari ca ale altora...va rog sa ma scuzati(si sunt f sincera,desi pare siropos)ca exagerez asa...
as vrea sa aud de ASTERY,daca ai rezolvat ceva cu medicamentul?am intrebat doctora cu care lucrez si habar n-are...maine intreeb si o farmacista,altceva ce sa mai fac?sper sa nu te superi pe mine...
BOMBO,m-am distrat cu freza norei...
MONI,chiar ce vremuri cand stateau cumintei si nu se puteau nici tavali...
SILVI,DENISA,BIANCA,PAULA,DEEA,IOANA,ALI,SA VA TRAG O TURA DE PUPICEI ASA CUM SE CUVINE

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni> cat doarme Diana pe zi?
La ce ora se trezeste?? ca vad ca de culcat se culca tarziu
Hai sa iti spun eu ce program de somn avem in 2 variante:
Daca se scoala la 8 nu mai doarme pana la 12 si pe la 1 il culc si doarme 2 ore maxim.
Pe la 18-18.30 mai doarme 30 min-40 min.
Seara la 21.30 obligatoriu in pat la nani.
Alta varianta e ca se scoala la 7 mananca si se mai culca vreo 2 ore..
La 13 nani dar vreo 1 ora doar
Seara la fel 30 min somn si la 21.30 somn de voie.
Mirela, fiecare avem probleme si cateodata nu avem cui sa le spunem si le scriem aici. Si eu am scris, si altele au scris, nu e motiv de rusine asta.Decat sa fim false mai bine asha, prin acest fel ne cunoastem mai bine si aflam mai multe una despre cealalta.
Mai fetelor eu cred ca am ceva la ficat ca de la amiaza numai ragai cu gust de oua stricate Am mai avut asha ceva si mai demult, si cand am fost la spital mi s-a spus ca imi e marit ficatul.. Acum eu nici nu am colecist ca mi l-am scos si ar trebui sa am grija la grasimi si la dinastea dar cu porcul nu prea am avut...
Am luat acum un Mezim si sper sa imi treaca...
De la amiaza nu am mai fost la deci poate imi revin ..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Io-s turbata ca nu pot sa vad filmulete decat partial.
Moni, pe Dia si Razvanel, i-am vazut in poze cat sant de draguti, dar din filmulet am vazut doar 9 secunde, cat il agresa Diana pe baiat. Simpatici foc.
Si nu-s toate fetele cantarete! A mea sigur nu e. E afoana de tot, probabil, desi volum are la voce (mai ales pe strada, cand nu vrea sa stea in carutz e belea, ne stie tot orasul). Nu canta si nu se leagana cand aude muzica. In schimb ii place sa-i cant. Si daca tot am vazut ca ati scris ce face fiecare bebe, sa va povestesc si eu, s-aveti ce citi, nu c-ar face ea lucruri iesite din comun. Cea mai frecventa interjetie la Ana e "uuuuuu". Cand vede orice o intereseaza: copii, jucarii, braduti, globuri sau animale pe strada. Apoi mai spune mama (de vreo 2 zile mai cu adresa), "nana", cand se vede pe ea insasi in poze la PC (desi i-am aratat-o ieri pe Diana si-i spuneam "uite mama Diana", iar ea "Nana"), "dei dei" cand vrea ceva musai si.........cam atat spune. In schimb s-ar juca non stop "cuc-bau"- se ascunde ea si isi pune paturile in cap peste tot prin casa. Cu mingea la fel, e inebunita sa se joace cu mingea. Si-i place sa "impature" haine. E fascinata de hainele noastre. Eu i le pun pe pat, ea le da jos, le sorteaza pe fiecare in parte si si le pune in cap. Trebuie neaparat s-o filmez! IEri si-a nimerit capul cu un pulovaras de-al ei. Deci "aproape" s-a imbracat. .
Parca ash putea spune ca e ceva mai bine cu macarea, dar nu remarcabil. Mai papa ceva iaurt ziua, sau piure, sau alaltaieri mamaliga (foarte bine. E o taranca adevarata fata mamii). Fructe, foarte putin, lapte cat un vitelush. In schimb ieri a mancat mancare chinezeasca. Am comandat noi ceva acasa (mai multe feluri), ca aveam ceva de sarbatorit si mandra mea a mancat la orez cu curry si ceva carne de porc (stiu ca nu e voie) si pui cu migdale. . Sunt disperata. Vrea numai mancare condimentata. Eu daca-i cumpar borcanash de papa, tb sa adaug sare, altfel n-am sanse.
HAi ca la toata secta! EU una ma duc sa ma culc, ca-s rupta de spate.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput