Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 12
Biancas spune:
Bee am vazut si pozele cu micutza Ana..seamana cu tine dupa cate vad..
Apoi chiar ca e liniste pe aici...
De-ar fi asha si in ianuarie sa pot sta linistita sa invatz sa nu ma gandesc la voi

Moni, in filmul "Hai sa ne distram cu Diana" cred ca l-a vazut pe Ghitza si l-a copiat

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
T_Ioana spune:
Pe mine ma imbolnaveste copilasul asta.....absolut tot ce prinde baga in gura. Si in permanenta e cu mainile ocupate si baga alternativ obiectele din cele 2 maini. Mai devreme avea telecomanda si mobilul meu, acum e cu o masinuta si o esarfa......si asta nu de azi de ieri ci de pe la 4-5 luni (nu vreti sa stiti cam cum e mobilul meu cand deschid clapa, ca efectiv musteste de saliva
). Si culmea ca nu e de la dinti, ca nu roade ci le linge si suge (ce oribil suna
)...intr-o vreme lingea efectiv parchetul. Se punea pe burta, sprijinit in maini si il lua pe portiuni........daca strig la el sa scoata din gura ca nu e voie fuge mai incolo si se intoarce cu
-u' la mine si se apuca de lins. Mor cand il vad, imi vine efectiv sa-l bat!
Mai sunt bebei mari amatori de asa ceva sau doar al meu e diliu!?!!!!!!!
Ioana si
Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
anymony spune:
hai mai sa mai scriu si eu ceva ca iaca MONI zice ca ne dam lovite.
UNA! de Anasol nu mai stiu nimic o sa o sun miine si va tin la curent, dar poate intra si ea pe simbata pe net.
DOI! Ioana mea din cel mai cuminte copil azi a fost un mic monstruletz. Am fost la pediatru pentru bilant -ce-i drept ii era cam somn ca nu a vrut sa doarma, desi ii era ora de somn. Ca urmare a facut un scandal MONSTRU. un urlet-ce masuratori si cintariri . Doar atit-o ascultatie la inima-va spuneam eu ca are un mic suflu, pe care acum nu l-a mai ascultat doc. Concluzia pe 20 vom merge iar dar dimineata dupa ce se trezeste-sa fim siguri ca va colabora. Si asta nu e tot...a adormit in masina instantaneu in drum spre casa. Si nu o sa credeti acum a adormit la ora 7 jumate...vreau sa vad la cit da trezirea dimineata!!!!
Asa ca am avut o zi nasoala!
Si ca urmare ma duc si eu acum la dormit!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
Biancas spune:
Ioana si Dani isi baga in gura de toate, azi l-am preins ca mesteca de zor un servetzel si cand l-am intrebat ce face a zbughit-o la fuga taras cum poate,,deja stie cand face prostii...
Al meu nu linge, eu sper sa linga cand va fi mare nu acuma 

Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Biancas spune:
Apropo, ati auzit noile norme ale Sanepidului? Cica vaccinul de 12 luni se face la 13 luni acuma..
Bianca

Albumul nostru
monica70 spune:
DIANA inca nu doarme 
BIANCA pai,ca se culca la 31,30-22 ca de obicei,sau la 23 ca aseara si azi (sper
) la ora 8 cel tarziu e sus! Se mai culca mai demult pe la 10,vreo ora,dar mai nou cam doarme de la 12 la 13,apoi dupa caz la 14-15-16 vreo ora ... si atunci mai doarme de pe la 18 la 19 ... 20 ... daca doarme la 14 mai mult de doua ore este cand nu se mai culca pana seara 
Azi a dormit doar de la 12 la 13 si de la 18,30 parca pana pe la 19 ,30 ,nu-s singura dar cam asa 
IOANA si Diana baga in gura ,dar are perioade si cand nu baga chiar asa de toate si tot timpul.
BEE chiar mai filmeaz-o si pune-ne poze cu Anutza,mai ales cand face UUUU
Diana cand vede ceva gen caini,copii etc. face HA ! sau A! "UUU" inca nu servim ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bombonicaaaa spune:
Ioana stai calma ca si a mea linge tot ce prinde , mai nou cand ii zic sa-mi de-a pupici i-mi da cate o limba pe obraz .
Bianca eu sunt Oana , fetzitza mea ce-a mare e Noemy
da te iert ca esti mai noua
Daca vrei sa-mi vezi fatza sa stii cu cine stai de vorba intra la " POZE " si am acolo ceva poze . Am pus si cateva poze cu Noemy tot acolo sunt pt cine vrea sa vada ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
Bombo= Oana, am priceput
Am citit aiurea
E frumoasa Noemy
are papusi Witch cu care m-a inebunit Sandra mea
Bianca

Albumul nostru
monica70 spune:
Sa intzeleg ca Diana mea e singura care nu da
??? Mami tot zice ca pe ea o pupa,dar inca n-a reusit sa imi demonstreze ca e chiar asa
si eu pana nu vad nu cred
Diana imi da doar palme 
BIANCA numai de
iti arde azi,te gandesti la MARAKI cred
Nici macar on line nu e 
Diana sta in leagan si face "bl bl bl" sau "gl gl gl" cu limba

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
T_Ioana spune:
Bombon, Noemy e o frumusete mi se pare ca seamana foarte tare cu tine...........si la gropite
. Si are cateva poze de-a dreptul sexy![]()

Ioana si
Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"