Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, nici Razvan nu da pusi, se uita la mine ca la Sfintele Moaste cand ma chinui sa-l fac sa inteleaga ce vreau de la el........e tare salbaticut copilasul asta...si daca incerc sa-l pup ma articuleaza de nu ma vad..........

Ioana si Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu am momente cand ma dragalesc cu Dani si sta fecioru meu la pupat de numa. Pe gat ii place cel mai mult sa il pup Dimineata cand ragaie cred ca il pup de vreo 10 ori pe caputz si il tin in brate si ne alintam si dragalim
Acum fara misto cred ca il pup de vreo 30 ori pe zi si el ma pupa intotdeuna la culcare, imi trage niste bale pe fatza
La noi seara e ritual, mergem toata gasca la culcat copilul si ne da pusi la toti si toti ii dam pusi

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ei acum sa nu credetzi ca fii-mea ma iubeste de nu mai poate sau ca ma pupa de ma albeste ,nuuu are si ea toane mai bune, ca in general ma ciupeste de fatza , ma trage de sprancene , i-mi scoate ochii si i-mi smulge cate un fir de par din cap pe care-l analizeaza cu mare atentzie iar daca se intampla sa-l piarda dintre degete smulge altul

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Bombo ce brad frumos ai...
Si imi place varful ala....
Si eu vreau varf dinala...
Dani are treaba si cu parul meu, ii place sa isi bage mana si sa traga (eu vesnic sunt cu coada de cal ca altfel tot par ar fi in mana lui) si are prostul obicei sa isi bage degetele in cercei ca sunt rotunzi. Cred ca intr-o zi ma lasa fara urechi atata ma trage
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bianca stai linistita ca si eu il pup de-l albesc. Si bietul copil se zbate si da din picioare si tipa la mine si eu il tot pup, cu forta.........si sa fereasca Sfantu sa ma apuce vreo criza de dragoste cand sunt reclame ca e ditamai circul, ma impinge, striga la mine sau chiar plange

Ioana si Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

In ultima vreme mai sta si ea cat de cat la tzucat,dar in general ma impinge cat colo si se zbate sa fie lasata in pace,adica pe jos sa isi faca de cap!
BOMBO mor de ciuda cand vad bradul ala perfect,eu de-as cumpara unul d-asta m-as ruina la ce preturi sunt
Niciodata nu m-am indurat sa dau mult pe unul super perfect - asta in caz ca as gasi,mai ales ca in apartamentele noastre e cald,nici loc nu prea e ... Eu m-am gandit la unul micutz si des,cica e la un milion si unul d-ala asa zicea Ghitza . Sau unul micutz in ghiveci,a avut careva? si daca da unde l-a pus pe urma? Eu l-as sadi la socru-meu in curte dar nu stiu cand si cum tebuie Asa parca m-as indura sa dau mai mult pe el...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ca fetele canta am inteles. Dar cati baieti canta? Nah, ca al meu se lalaie de nu se poate.
Nu linge pe jos, insa ridica toate colturile de la mocheta se uita sub ele si apoi le baga in gura.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bombo ce slabit mai vrei ca areti super si ai si niste cred ca sotul tau e foarte incantat
Azi am luat-o pe ulei

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai ce-o fi cu DANAST ca n-a mai intrat de mult! "Cuscra" ei DEEA stie ceva?
ANA,JANINA voi ce faceti?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ioana, sa stii ca telefonul meu e ruginit la partea de incarcare! De la ce oare? Acum cand o schimb, ca sa stea cuminte, ii bag suzi in gura sa nu linga telefonul pe care i-l dau. Cred ca le place lor cuprul ala sau ce-o fi la contacte ca-l vad ca si cocleste! Ana mea nu suge niciodata cealalta parte a telefonului. Si de bagat in gura.....nu mai spun ca si Ana trece tot prin filtrul respectiv. Eu una ma bucur ca nu inghite nimic. E de o prudenta ceva de speriat.
Nici Anutza nu da pusi. Decat poate lui Pooh. Cand ii spun "pupa-l pe Pooh" il prinde de bot si-l musca. Asa l-o pupa ea.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput