Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Tatiana, frumosi copii ai, sa-ti traiasca! Mi-au placut foarte pozele, cred ca ai fost ocupata pana peste cap.
L-am vazut in fine pe Tibi,(tot mai frumos se face baiatul asta ) mama ce se mai descurca el sa bage figurile unde trebuie, imi place tare jucaria. Asa ceva ii caut si Dianei de Craciun, asta pe langa papusa vorbitoare si cartea ce canta si..si..bani sa am!
Mirela, parca nu-ti ajungeau cate aveai, acum mai asta ii lipsea saracutzului de Dani . Sanatate multa ii doresc si la fel si tie!
Dana Ene , imi pare rau de tatal tau, insanatosire grabnica ii doresc!
Giova, ma bucur ca mai dai un semn de viata, abia astept sa-l vad pe ginerica al meu .
bebelusii bolnaviori ai sectei si sa scape odata toti de boala!
Eu sunt tot asa necajita, azi se implinesc o saptamana si 2 zile de cand Diana nu poate inghiti, vad ca nici cu Panadolul nu se descurca, cateva linguritze si gata. O sa-i dau 2 zile doar lapte si atat, dupa mergem la control si daca e la fel ii dau antibiotic, desi tare n-as vrea . Chestia e ca si pe mine ma doare rau gatul, abia pot inghiti, asa ca o inteleg, doar ca la mine trece repede, am sistemul imunitar bun, dar la ea...
In rest, de ieri tot zice mama, nu asa de des, dar zice, azi la fel, nu stiu daca intelege. La tata, stie sigur, il striga dimineatza ta-ta, ta-ta si imediat apare cu ochii carpiti de somn si taticul...
Vrea in brate si arata cu degetul pozele de pe pereti sau directia in care vrea sa o duc, nu e grea, dar obosesc repede.
In alta ordine de idei, dupa ce de 2 saptamani rad de numa cand TOTI care vin la mine dau cu capul in usa de la bucatarie, ieri mi-a venit si mie randul...am un genunchi vanat, cucui in frunte si nasul amortit..., m-am hotarat sa pun un Mos Craciun de hartie pe el...dar o sa arate ca si cand sta in aer...iar noaptea...brr, cineva sta in usa...
Acum doarme, asa ca am putut sa scriu si eu mesajul asta fenomenal de lung..
Va las, mai intru eu, Moni, Ioana, Bombo, Bianca, Irinatuntza, Ali, Denisa, Mira si Silvi si restul fetelor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, Smecta, banane si ceai de menta (dar stiu ca nici tu nu esti adepta ceaiurilor...). Sanatate !

Nici eu nu fac mare tambalau de ziua Roxanei. Mi-a ajuns la Oana si botezurile. Vor veni doar bunicii, nasii Roxanei si nasii Oanei. Si-asa e suficient.

Ioana, trimite-mi te rog mult si mie pe mail reteta de TORT SPIRIDUS. Ma tenteaza sa fac si eu de Craciun. Vreau ceva sa manance si fetele.

Any, am adaugat pozele Ioanei.

Ma pregatesc sa ies afara. E o zi insorita, dar e foarte rece.
Ieri m-am intalnit intamplator cu Astery. Razvanel e o frumusete de copil !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ingrid, sanatate multa Dianei.
I-ai facut exudat faringian? Poate e vreun microb rezistent la medicamentele pe care i le dai acum.
Noi din cauza asta am tras atat de mult timp cu fetele.

Tatal meu azi se simte o idee mai bine si vreau sa cerd ca va depasi criza.
Multumesc inca o data tuturor pentru gandurile frumoase .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Tatiana am vazut pozele , sunt draguti rau, sa-ti traiasca.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Dana, nu i-am dat decat Panadol...nu vreau antibiotic. Mai astept o zi si probabil ii voi face exudat, daca nu vad nici o ameliorare.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ingrid, sanatate multa Dianei sa treceti repede peste durerile de gat
Dana, eu la ora asta imi beau cafeaua..stiu ca nu e voie dar asta e. ceai, banane cred ca raman cu painea prajita, am un bake rolls in camara
Ioana, si eu vreau reteta de tort spiridus.
Acum citesc revista Practic in bucatarie, eu o cumpar in fiecare luna. Vad ca sunt retete faine mai ales de fripturi
Mirela, Cosmi si restul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello,

bianca ia un saprosan sa te stranga la stomac....angelo e in dormitor, trebuie sa ma duc sa vad ce face, astept sa ajunga si Giorgos( e pe drum )revin mai tarziu putin....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Fetelor cumparati revista Practic in bucatarie din decembrie, costa 16.000 dar are niste retzete de fripturi si torturi
Maraki, trebuie sa imi cumpar ca nu am.
Dani a inceput sa umble si tinut de o manutza dar mai timid. Pana acum nu vroia sa paseasca, se oprea daca ii dadeam drumul la o manutza. In rest..i se vede incisivul central de sus dar mai dureaza putin.
Toata ziua e pw la calc, a cazut si vad ca nu se invatza

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

'mneata!
Fetelor, am pus in contul comun reteta de tort. Pt cine nu a citit in urma vreau sa va zic doar ca de fapt se numeste TORT NECOPT (cel putin eu asa am reteta) dar am zis eu ca o sa-i zicem TORT SPIRIDUS daca il facem ...in grup. poate multe dintre voi aveti reteta sub alta denumire!
Bianca, eu nu mai cumpar revista Practic in bucatarie de cand am descoperit ca au site: http://www.practic.ro
Razvan nu a vrut decat 150 gr fructe, si alea cu chiu cu vai, acum baga pufuleti adusi de ta-su de la Baia Mare, super buni!!!! Macar sa umple matzu'

Ioana si Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput