Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 5

T_Ioana spune:
BUZZ...ce-i cu linistea asta?!!!Ioana si
Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Biancas spune:
Ioana, cam slabutz situl pe langa revista. Cel putin mie asha mi se pare. Oricum asta pe decembrie nu e bagata si prosti ar fi sa o bage asha repede ca altfel ar ramanea cu revistele nevandute
Mi-am dat si eu seama ca Dani intelege ce ii spun. I-am cumparat aseara un Mos Craciun de atarnat la geam si azi dimineata cand am tras perdelele a si ras i-am spus ca e mosu. Acum la amiaza l-am intrebat unde e mosu si direct la el s-a uitat si a inceput sa dea din fund
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Biancas spune:
Liniste totala pe front
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

paula2003 spune:
Fetele nu cunoasteti pe nimeni?
Trebuie sa rezolv pana la 1 ianuarie ca sa stiu ce fac cu dusul/adusul de la gradi.
Multumesc pentru aprecieri referitoare la Paul.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

paula2003 spune:
Mi-a cazut azi bb de 2 ori in fata si si-a spart maxilarul de sus, apoi buza intr-o parte....sper sa nu avem prea mari peripetii.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

acina spune:
Paula cum adica si-a spart maxilarul? Ai fost la dr?Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic

T_Ioana spune:
Dumnezeule! Cum adica si-a spart maxilarul? Banuiesc ca vorbesti de buza de jod totusi, si te-ai exprimat gresit! Si cum adica "sa nu avem prea mari probleme".......pai daca si-a spart maxilarul cat de mici crezi tu ca vor fi?????!!!!Ioana si
Razvan (03.12.2005)

T_Ioana spune:
Fetili -istele si nu numai, am gasit un site fain...poate va inttereseaza:
http://www.doctor.info.ro/html/slabire.htmlIoana si
Razvan (03.12.2005)

andiaroro spune:
Paula- du-l urgent la dr! sa nu-si fi facut ceva la mugurasii dintilor.
Daca si-ar fi spart maxilarul, nu-l mai puteai opri din plans. e nasol: nu poate deschide gura sa manance, etc. Sper din tot sufletul ca e doar o julitura mai serioasa, dar "doar" o julitura.
ana si alexandre (17.02.2006)

irinatunza spune:
Biancas, te-a blestemat porcu ca l-ai taiat. Ia furazolidon, are efect imediat si garantat .
Paula, sigur ai vrut sa zici altceva. Maxilarul ? Ma indoiesc. Si daca da, cum ai putut sa iti dai seama ca si-a spart maxilarul. Eu zic Doamne fereste sa fie asa !
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina