Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 27
Bombonicaaaa spune:
Hai ma Ursu , da ce joci tu? Nu mai stai cu noi pe'aici? Daca nu ai vazut ' Over the hedge " trebuie sa-l vezi , am ras cu lacrimi si eu 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Ursoaica spune:

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
OFFFFF cand va aud,ce n-as da sa fiu si eu oleaq pensionara,macar un an acolo ... si fara conta de acasa
Cand ar dormi Diana as citi la greu kg de carti
Si m-as duce cu ea in vizite ce asteapta de muuuult sa fie facute .... da' n-avem timp sau chef,de oboseala...Mie mi-ar place pe bune sa stau acasa.Da' ce sa fac ,daca mi-am ales meserie la care daca iesi din sistem si juma de an,nu mai esti la curent cu nimic,toate se schimba
Plus ca imi trebuie bani,nu pt sta acasa
OFFF si la TV e plin de filme genul meu la HBO si HALMARK,nu m-am uitat de nici nu mai tin minte cand,de alte emisiuni nici nu mai vorbesc!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
cosmi1975 spune:
salutare
si
sarbatoritilor
noi suntem bine stefanut are 6 dintisori , 4 i au dat toti odata
dar n a fost decat balos atat 
bianca me a avut o petrcere super sambata trecuta iar duminica a avut primul ei spectacol...face dans de societate iar maine tb sa mearga la 2 zile onomastice
cadouri n am reusit sa
cumparam si ma asteapta o saptamana grea , serbare cu strumfii mei de la munca , serbarea biancai , cumparaturi, pom de facut, plus ca tb sa plecam la tara
imi place craciunul la tara
nu stiu ce sa va mai zic ....
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
silvi_2005 spune:
Moni nu am cu cine sa ma socializez in zona, am o vecina chiar langa mine care are bb mai mare cu cateva luni decat Alain dar n-am insistat sa ne vizitam de cand am auzit niste scandaluri monstruoase intre ea si sotul ei.
Deea succesc cu torturile, eu una nu m-as abtine sa fac tort si sa nu pap
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
danast spune:
quote:
Originally posted by Ursoaica
Fetelor care stiti cum se numeste filmul desene animat cu (vorbesc din auzite) niste roboti care speriau copii pt a crea energie, si apoi au descoperit ca daca ii fac sa rada realizeaza mai multa energie?
Si mai spuneti-mi si mie alte filme desene animate mai noi si mai vechi dar distractive!![]()
![]()
![]()
![]()
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana
Ursoaica acumursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Filmul de care spui se numeste "Monsters Inc." (super bun)
Alte filme care mi-au placut mie: The Aristocats (Pisicile Aristocrate), Brother Bear 1 si 2, Finding Nemo, Jungle Book, Lion King, Lady and the Tramp (Doamna si Vagabondul), Madagascar, Shrek, The Incredibles, The Little Mermaid, Cars
Daca mai vrei titluri iti mai spun ca pregatesc colectia pentru Andrew
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
monica70 spune:
URSU da' nu te tampesti de cap jucand atatea jocuri
?
COSMI super ca mergi de Craciun la tzara .Si eu vreauuuuuu 

BOMBO ce mai face Jasmine? Mai e calare pe pom? ![]()
DEEA si au am chef sa ornamentez torturi,da' de unde iei culorile alea? Si nu-s chimicale cu E-uri? Eu m-am gandit sa le ornamentez cu fructe colorate,gen kivi,portocale,visine din compot etc.
Eu daca as sta acasa, m-as apuca de pictat si de scris carti 

Vrabia malai viseaza 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bombonicaaaa spune:
Vai Moni pai tu ai vrea sa stai un an acasa in conditziile in care esti in Ro si ai unde sa mergi si sa-ti petreci timpul intr-un fel placut , dar nici in gluma sa nu zici ca ai vrea sa fii in locul meu 
Eu nu am unde sa merg decat la magazine , as putea sa merg la cateva prietene care le am dar ele lucreaza pana seara tarziu si in plus am de condus o ora pana acolo si inca una inapoi
Si nici nu vine nimeni in vizita din acelasi motiv , aici toata lumea este super ocupata ,iar Ady ajunge acasa cel mai devreme la ora 8 seara
Si uite asa m-am bosorogit si salbaticit eu 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
BOMBO hai acasaaaaaa ,pe bune lasa-i naibii cu stilul lor de viata cu tot! Eu daca ar fi obligatoriu sa emigrez,as alege Italia - dolce farniente 
DANAST nu ne mai zici nimic de Andrew? Unde ai disparut? Faine gusturi ai la desene 
SILVI apai si
face scandal cu
,asa ca ce pretentii sa ai de la oamenii simplii? 
Doar n-or sa faca de fatza cu tine nimic 
In cel mai rau caz o sa-ti planga pe umar 
MONI
de
monica70 spune:
Iar si-a pus Ursu la mess "FARA BUZZ NU SE POATE"
Restul lumii? In depresie? 
MONI
de