Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cosmi ma bucur ca ai intrat sa ne mai zici cate ceva de voi, pupici si spor la treaba, felicitari pentru fetita ta
Moni hai ca m-ai distrat inca o data nu stiu ce sa zic nu am nici o pretentie dar astia ai mei cred ca sunt si agresivi, el adica o cam si eu una nu suport fazele astea.Ea pare ok imi e chiar simpatica dar m-am enervat ca isi cresc copilul in mediu asta, eu chiar am vrut sa intervin intr-o seara ca cedam psihic auzind bebele plangand dar m-a oprit Jean si dreptate a avut ca dupa doua zile se giuguleau pe hol si ea era tareee happy.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

NUUUU nu vreau sa intru in depresie , incerc sa ma mentzin asa , nu sunt bine dispusa dar nici nu mai vreau sa ma consum prea mult ...

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Am scapat si eu de examen dar am inceput un curs nou: Statistica numai cand ma gandesc la el imi vine sa
Eu sunt in urma rau cu cititul, vad ca ati scris o gramada de capitole, ca de obicei, asa ca nu mai stiu ce nazbatii au mai facut spiridusii mici, sper sa apuc sa ma uit macar la niste filmulete si pozici.
Noi suntem bine, tocmai am mai scapat de o tura de raceala (si Andrew si eu). Reusesc sa intru pe net cand doarme Andrew ca altfel nu sta o clipa in loc, e in picioare de dimineata pana seara, si se vede de la o zi la alta cum progreseaza. O sa il filmez zilele astea sa vedeti cum urca el scarile, viteaz mare, ce mai...
Cum credeti ca stam noi cu dintisorii? Ia sa vad cine giceste...... ei bine, nici urma de ei, ma uit in fiecare zi la gingia lui si tot nimic, si ma tot gandesc ca cu cat ii vor iesi mai tarziu cu atat il vor deranja mai tare deci ma astept la multe nopti albe
Ieri au ajuns si cumnatii mei acasa (nu stiu daca v-am spus ca se muta din State aici, sa fie cu noi) si au un baietel de 2 luni. Stiti cum era micutul?!?!?!??!! Ca un fulg de zapada in comparatie cu Andrew, atat de mic si fragil, parca si uitasem sa tin in mana un copil atat de mic Si gangureste atat de frumos si zambeste daca ii vorbesti, cred ca pe la anu' ma bag la inca un piticutz
Eu inca ma mai gandesc daca sa fac brad de Craciun sau nu, parca acum mi-e teama sa nu faca Andrew vreo nazbatie cu bradul. Voi ati facut bradut?

V-am pupat si ne mai auzim
Deea si Daria

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Imigran#355;ii se întorc în #355;ar#259; bolnavi psihic

Aproape jum#259;tate din imigran#355;i ajung s#259; sufere de deregl#259;ri sau boli psihice, dup#259; aproximativ doi-trei ani de #351;edere în #355;ara de destina#355;ie, arat#259; un studiu al Societ#259;#355;ii Spaniole de Medicin#259; de Familie #351;i Comunitar#259; (SEMFC). "Sindromul Ulise", cum este numit, face ca peste 25 la sut#259; din imigran#355;i s#259; sufere de anxietate, iar restul de aproape 25 la sut#259;, de depresie. (F.P.)

Mie imi merge netul ca sau e de al DC? La voi cum e?

[b]Aoleu ce kk-at a iesit cu copy paste [/b]

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

v-am intrebat de ca si fe pt ca prof asta cica ma intreaba:
"d-na ii dati vigantol,cat?zic 2 pic pe zi,el zice:ei,iii dati...,dati 6 pic o luna,apoi cate 4" bun asa
apoi ma intreaba"ca, fe ii dati cum?"zic"10 zile ca lactic pe luna si in rest in dau in fiecare zi 20 pic de fe" ca asa mi-a zis dr de fam
el cica"cea mai mare prostie,nu se da niciodata si calciu si fier concomitent ca le dai degeaba,nu se asimileaza,nu-i bun amandoua odata" si cica " se da 10 zile pe luna numai calciu gluconic,fara fier apoi fier 20 zile apoi iar 10 zile calciu gluconic,fara fier apoi iar 20 zile fier"altfel le dai degeaba
voi stiati careva de asta ca nu se dau impreuna,inca m-a certat,a zis ca i-am dat degeaba pana acu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Moni #253698 #75843945

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Moni deci sa inteleg ce eu am o scuza daca o iau razna
Adevarul este ca pe mine una m-a schimbat foarte mult viatza aici , nu stiu daca intr-un sens rau, dar nu mai sunt persoana care eram asta e clar ...m-am supra , extra maturizat, la calculatorul acela de varsta mi-a iesit ca am 36 de ani

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasol eu ii dau cate 3 picde vigantol/zi ca i le dau in lingurita si Fe ii ddem cate 6 pic/zi o luna si o luna pauza. Eu i-am mai dat Vi-sol o vreme si acum ii dau Multi-Sanostol, asta e mult mai bun si are toate vitaminele.Nu stiam de faza cu fierul si calciu dar ma mir sa fie asa atat timp cat sunt siropuri care au si Fi si calciu.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

DANAST
ANASOL si eu stiam ceva ca se dau separat,eu le-am data "separat",adica nu le-am amestecat Dimineatza calciu si pe la ora 11 fierul Iti dai seama ce-o iesit

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

DINTOASA http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061215&ctime=192056

Mergi la inceput