Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 26
Ursoaica spune:
Moni pai tie iti arde de muls pasarea?

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
silvi_2005 spune:
Mai fetelor noi ne plictisim de moarte, habar n-am ce sa mai fac si sa mai inventez
am facut toate jocurile pe care le stiu ( si stiu.....o multime) inclusiv in oale am batut cu lingura de lemn dar tot ne plictisim.Alain e morait si nu mai are chef de nimic, se tot plimba pe aici.Off greu mai trece ziua daca nu iesim afara si stam ca si cucii numai noi doi in casa.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Ursoaica spune:
![]()

monica70 spune:
URSU pentru cine te intereseaza desenele? Pentru raisa sau pentru tine?
Io una nu stiu decat de Tom si Jerry ,de Donald si alti clasici 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Ursoaica spune:
Pt mine ca Raisa se uita la Minimax.

Bombonicaaaa spune:
Hello !
Eu sunt rupta de oboseala, dupa ce ca m-am pus in pat la 1.30 s-a marait si Jasmine din ora in ora , nu stiu ce a avut ca nu plangea doar tragea cate scancet numai cat sa nu dormim nici noi nici ea
Acum e ok si recupereaza somnicul iar eu pe net ca nu pot sa mai adorm ...
Moni nu cred ca trebuie sa-ti faci griji cu dintzii Dianei , si Jasminei cand i-au iesit cei de jos au aparut intai 3 si dupa vre-o 2 sapt. a mai iesit al 4 lea .
Ma bucur tare mult ca David este bine
Ursulina eu am vazut recent "Over The Hedge" si " Ice Age -The Meltdown" si mi-au placut mult 
Eu as mai scrie dar sunt in pana de inspiratie total
Soo datzi si voi o tema de discutie sa m-i se dezmortzeasca neuronii...
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
SILVI nu vreau sa ma gandesc ce nasol e
N-ai ceva vecine cu prea mult timp liber? Sa va mai vizitati,daca ar avea vreun spiridus ar fi si mai super! Aici e plin blocul de copii intre 0 si 5 ani
,dar nu ne vizitam si nici cunoastem macar ...Pe cateva le stiu mai bine,dar nu ne vizitam deloc.Mama lui Razvanel a lucrat la firma cu mine in sectie,de acolo ne stim.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
LunaNoua spune:
Moni, am un tort care asteapta sa il ornez pe balcon .. si nu prea imi vine sa ma apuc... Sunt dezamagita de felul cum mi-a iesit ultima oara pasta de zahar. Trebuie sa imi iau inima in dinti si sa incerc alta reteta. Ultimul l-am facut cu fondant simplu, doar zahar, ca sa fie de post pentru cineva care tinea postul, si l-am lasat pe balcon frumos .. si l-am gasit topit
. Uite, o sa pun poza cu el in webshots decembrie.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Ursoaica spune:
Bombo am vazut Ace age si am ras pana aproape am inceput sa plang.
Ma duc sa ma joc.

Bombonicaaaa spune:
Moni mi-ai dat o super idee sa mulg si eu pasari , nu am mai mancat de fff mult timp asa ceva si ne place mult 
La capitolul plictiseala cred ca nu ma intrece nimeni , da nimeni ! Pai eu stau toata ziua 6 zile din 7 numai cu Jasmine , mai iesim la shopping dar nu foarte des ca nu-mi place sa merg singura
in rest putzin pe afara cand nu este super frig , ca au fost si -10 C , la tv si pc de care m-am saturat deja 
Viatza de pensionara nu alta ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL