Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Anasol, eu dau calciu 10 zile, 2 lingurite
Fe, zilnic 10 picaturi (mai nou).
Ana mea e rahitica vizual: fontanela, pieptut si tibii curbate, hipotonie, dar analizele sunt ok pe calciu. Asta e. Complicat.
Aha am priceput cat de cat, cu analizele lui David. Dar cu Augumentinul?

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum m-am uitat eu,se vede si al patrulea de jos deja,deci 7 va avea! Sus eu nu vad decat tot trei,banuiesc ca si ala al patrulea o cam supara ca nu iese odata!
ANASOL noi ii dam incontinuu (cand nu uitam ) cate o linguritza de calciu,o picatura de vigantol in ea.Plus in piureul de fructe cateva picaturi de fier. Cred ca asta vara doar vreo luna -doua am facut pauza de calciu. Acu chiar trebuie sa cumparam calciu ca e gata de vreo trei zile Sper sa fie ok,chit ca nu ii dam ca la carte

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am atipit si eu o jumatte de ora dar s-a trezit Alain urland de mama focului abia l-am potolit.
Anasol e bun calciu si fierul dar din cate stiu eu Vit D e responsabila cu rahitismul.Alain are sternul infundat putin din nastere si eu am avut grija la vit D si la expusul la soare.I-am facut ceva tratament homeopat si acum e mult mai bine. Asta nu inseamna ca nu ii trebuie calciu si fier doar ca trebuie sa ai grija si cu Vit D.Eu ii dau lui Alain 3 ml de Multi-Sanostol( e ceva sirop cu multivitamine) si Fe nu-i mai dau, luna viitoare ii voi da din nou. Chiar ar fi indicat sa ii dai ceva vitamine acum dupa patania cu boala, sa se refaca mai repede,

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bee bine ai retinut, in august avea 67 kg iar in februarie 77 kg tare m-am luptat cu ele ca nu ma simteam bine si ma durea coloana. Eu vreau sa ajung la 57 dar nu am o limit de timp, asa incet pe treaba buna.Plus ca am un metabolism f lenes si asimilez f mult plus ca sunt si eu cam lenesa si nu prea fac sport
Moni, am vazut ca au tot aaprut dintisori in gura Dianei la fiecare control bravo! poate de aceea era mai agitata micuta.
Ursulina, e totala soacra ta dar asa suntunii oameni, nu se schimba nici daca da potopul peste ei asa ca cea mai buna metoda e sa-i eviti mi se pare culmea zgarceniei faza cu cei 3 lei.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Iar e liniste si pace aici Mai e careva ,sau inchid iar PC-ul?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni dar ai dintoasa mica! Felicitari mami si ... uita-te mai des in gura fetei!

Asa am zis si noi de acum incolo am convenit sa le dam cu flit!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, mai bine

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

SILVI razi tu razi cu fiecare control,dar pur si simplu nu ma lasa sa cotrobai la ea in guritza Si jos se mai vede cateodata cand se hizleste,dar sus nici din greseala
Eu m-am jucat vreo ora cu ea in dormitor - mai bine zis,am citit si ea a bantuit pe acolo,imprastiind tot ce se putea.Acum a papat partea a doua din borcanelul de pui cu morcovi...
Apropo de cata carne le dam,daca un boranel d-asta e de 200 g,jumate e de obicei carnea (curcan,pui,vitel,peste) ,deci cam atat papa odata (mai bine zis intr-o zi,ca azi a termiat borcanelul in doua ture).Din ce ii dadeam noi pui si peste,probabil mai putin,ca nu prea era fan carnitza.
Merg sa vad de peste - e pe foc si revin,poate mai apare careva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor care stiti cum se numeste filmul desene animat cu (vorbesc din auzite) niste roboti care speriau copii pt a crea energie, si apoi au descoperit ca daca ii fac sa rada realizeaza mai multa energie?
Si mai spuneti-mi si mie alte filme desene animate mai noi si mai vechi dar distractive!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Mai are careva dintos(oasa) asa mai fara sotz? Mie mi se parea normal sa iasa cate doi,cate patru etc. Nu trei sus,patru jos La ea au iesit 2 jos,deodata,apoi trei sus deodata si acum iar 2 jos deodata. Deci sus unul lipseste la apel
Acu e in hinta face "galgalgala" si "tatatatatatata" a baunat azi de m-a inebunit
URSULINA tare ma bucur ca mai bagi nasul p-aci,mie una imi lipsesti
DEEA ce mai inventezi pe acolo?

Ghitza a comandat lapte de pasare ,sa vad daca am chef sera asta,sau maine.N-am facut de-un cincinal

Mergi la inceput