Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 24
anasol spune:
am mai scris un mesaj si s-a luat curentul asa ca o sa scriu sistematic si mai scurt:
-dav a juns in spital in a10 a zi de tratament cu antib: augumentin
-in spital i-au facut intravenos: fortum-un antib fff puternic
-in a 2 zi de spitalizare mi-a facut diaree,au zis dr ca o fi fost si o enterocolita ceva si de la asta sa fi crescut albele ,plus de la inflamatia in urechiusa'
-l-am tinut la regim 4 zile numai cu mucilagiu si supa de morcovi,smecta calciu carbonic ,fara lapte
-tot din spital, aluat ceva, ca afacut o alergie pe corp,i-au aparut siste bubitze mici pe burtica si apate,bineinteles ca dr nu stiu ce e,poate ca de la caldura,poate de la o hainutza neclatita bine,zic ei,io nu cred,ma rog
-azi dim a facut ultima oara tratamentul cu fortum,i-au facut iesirea din spital,tre sa merg cam peste o ora sa iau biletul de iesire si sa-i scoat venula de la manutza,cu care a stat 7 zile
-prima zi si prima noapte a stat in perfuzii,din cauza ca imi vomitase de vreo 8 ori,ori ce pune in guritza voma,apa lapte orice
-a slabit prima zi numai 300 grame
-aseara l-am cantarit si are tot 9 kg,cat avea cand am intrat,in spital,dupa prima zi de spitalizare avea 8.700,
-IN SPITAL FETELOR A ZSI PT PRIMA OARA MAMA,saracul de atata durere cat a indurat,prfuzii,analize,intepaturi,plansete si suiparare maxima s-a gandit si el sa ma bucure sa ma strige: MAMA
-in spital gandacii mergeau ca la ei acasa,egrasie la greu,spagi cat mai grase,si pt un schimbat de cearceaf,asa ca numai in spiatl sa nu ajungi si mai ales in spitalele din ROMANIA.
VA PUP SI MAI INTRU DISEARA CAND AJUNGEM ACASA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Ursoaica spune:
Of Anasol ... sanatate multa lui David!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Am plecat la bucatareala.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
anasol spune:
URSU-SARU MANA-SANATE SI RAISEI
iar cu soacra nus ce sa zic ca si a mea la fel,nu-i ia nik,asa ca io am lasat-o balta,nici numai vreau nici un kkt![]()
J G spune:
Ursoaica imi pare rau ca te enerveaza soacra, cred ca cel mai ok este sa nu mai astepti nimic de la ei si sa le arunci peste ochi aia 3 lei pe care ti-i cer.
Felicitari pentru pasii Raisei!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
Bee spune:
Anasol, ma bucur ca e mai bine David. Tare ati mai patimit si voi! Scuza-ma daca crezi ca insist prea tare pe subiect, dar eu n-am prea fost pe net cand a patit David beleaua de boala. El a ajuns in spital dupa ce deja lua Augum,entin de 10 zile? Pentru ce lua el antibioticul? Am inteles ca i-au iesit leucocitele peste 27 mii. Le-ati repetat imediat undeva? La un alt laborator? Ca la asemenea valoare inainte sa te gandesti la ceva rau, te gandesti la o greaseala. Si leucocitele astea erau mari in conditiile in care el lua deja Augumentinul, sau dupa? Ma bucur ca acum sunt 9 mii si ceva. E muult mai bine, dar totusi nu stiu ce sa zic.......sigur erau mari si era infectie, dar n-o fi fost si-o greseala a laboratorului? Ca prea au scazut mult, chiar si cu tratament. Si pana la urma s-a lamurit cu infectia? Urechiusa, enterocolita,gat sau ce? CA totusi o otita sau un gat rosu, sa-l faca sa fie asa apatic cum spui tu? Offf, sanatate multa va dorim si multi
.
Janinuta, CArlita ta vad ca e cu nabadai! Sigur o fi de la mediu! Sa inteleg ca v-ati repatriat la Bucuresti? Cat despre lapte, decat sa ia aversiune pe el, mai bine pauza totala vreo 2 zile, dupa care reveniti. Sunt sigura ca trebuie sa fie vreo indispozitie trecatoare.
Ursoaico, ai si tu o soacra de categorie grea!
. Voi si Raisa sa fiti sanatosi, ca soacra n-o mai schimbi.
Silvi, felicitari pt ambitie! Ai slabit tare bine. Cand imi muri mie net-ul prin august te vaitai cu vreo 67, nu? Jean va aeva o surpriza. Cand vine?
Ptiuuu, soacra mea e o sfanta! Tb sa fiu fericita. S-a oferit sa-mi spele ea covoarele ca are cada mai mare.
. Ce ziceti fetele?
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Ceau gagici,sunt si eu pe faza,adica am citit tot,dar n-am scris ca am fost ocupata la birou,iar acasa a stat frate-meu pe net,vreo 2 h,asa ca am ajuns cat de cat la zi cu cititul presei .
ANASOL tare ma bucur ca e totul ok acum,nu mai conteaza ce-a fost important e ca n-a fost ceva grav,poti face chef acum 

URSULINA felicitari pentru noua plimbareatza,sper sa iiti pape si ea tie nervii un pic de pe acum,cum face Diana cu noi
Cat despre soacra,nu pot sa cred ca exista asemenea elemente,
ca om nu-i pot zice ![]()
JANINA o fi si problema de adaptare la Carla,eu macar daca e urlatoare o pun pe jos si imi mananc nervii asa
Sa il auzi pe Ghitza ce nervos e la ora asta - Diana trage de ziare,mi-a aruncat posta pe jos inclusiv toate maruntisurile din ea au zburat pe jos ![]()
Tocmai a alunecat inrre taburet si canapea si a dat cu capul de birou
Am calmat-o repede dandu-i papusa Barbie si ca sa n-o dezambaleze de tot am vrut sa i-o iau dupa aia - eroare! A izbucnit intr-un plans nervos ca i-am dat-o la loc.Noroc ca se plictiseste repede,asa ca a plecat deja ... in bucatarie la Ghitza. Numai bine ca incercam sa ii dam sa pape un borcanel de legume cu carne,ca azi a bagat doar cateva bucatzele de peste si cateva linguri de mancare de fasole uscata. Si dimineatza doar jumate din piureul de fructe a papat. Eu nu ma agit,ieri a mancat mai mult covrigi si pufuletzi
Ghitza e deja nervos rau,ca se apre ca dupa trei linguri nu mai are chef ... Eu cansd nu vrea nu ii dau,ii dau suc si gata
Papa ea dupa aia cand o loveste foamea!
SILVI
am gasit Ruby Rose in ... dulapiorul din baie
nici nu stiam de ele 
DENISA
sa ii treaca Emmei!
Va las ca am o varza in cap 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasol spune:
bee-analizele i-au facut in spitla si atunci la 27000 si acum la 9000,ei zic ca de la otita combinat cu enterocolita,zic tot ei dr ca au avut si cazuri cu 30000 si au avut o infectie in gat deci nu ceva grav,acum nus ce sa zic,sper sa fie adevarat si refuz sa mai ma gandesc la altceva.Deci ei zic ca au crescut in concluzie de la otita medie acuta,enterocolita si laringita acuta.........
acum am si io o intrebare la voi,tare is curioasa ce-mi raspundeti pana diseara si apoi o sa va zic si de ce v-am intrebat:CUM DATI LA BBEII CALCIU,ADIK CELE 10 ZILE PE LUN SI FIERUL,PT CELE CARE LE DATI SI FIE,ADIK CATE ZILE CALCIU,CATE ZILE FIER?
CA ACUM DR.PROF,CEL MAI TARE ADIK DIR SPITALULUI CARE L-A CONSULTAT AZIS CA ARE SI RAHITISM,CUM D-NE IATA-MA CA PANA ACUM N-A VAZUT NIMENI ,? SI RAHITISMUL ASTA STIAM IO CA NU SE DIAGNOSTICHEAZA CHIAR ASA,NUMAI DINTR-O PRIVIRE LA COSUL PIEPTULUI,NU E NECESAR I ECOGRAFIE DE PUMN SAU CEVA MAI AMANUNTIT?NU MAI STIU
ASTEPT SA VAD CUM ADMINISTRATI VOI CALCIU SI FIER LA COPII
VB DISEARA
anasebe spune:
Anasol Ma bucur ca v-ati revenit.
Calciu nu ii dau, dar fier ii dau 20 pic de trei ori pe sapt.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
monica70 spune:
UAUUUUUUUU!
DIANA mai are un dinte jos!!!! Acum mi l-a aratat Ghitza e pe jumate iesit! Si ieri nu se vedea 
Deci are trei sus si trei jos!
De asta s-o fi trezit saracutza noaptea de atatea ori in ultima saptamana, s-a kk-rit mai imprastiat si avea funduletzul rosu 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4