Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

hello
sunt pe aici, va citesc dar cu scrisul... la ce stare de kko am, mai greu.
In primul rand Carla are niste zile de mi-a mancat ficatii. Miorlaie intr-una, nimic nu-i convine, nu adorme, nu mananca fructe decat din ce mancam noi (pomelo, kiwi, date in mana). De aseara refuza laptele (inclusiv in somn abia pe la 2 a am reusit sa ii dau 70ml). Dimineata nu a baut deloc, am pus cereale in el si o jumatate de para rasa - n-a vrut, am incercat piure de mere, n-a vrut, cu greutate i-am dat 150 crema de iaurt. La somn iar nu a vrut laptele abia dupa ce a adormit zic merci ca a mancat 80ml. Nu stiu ce s-a intamplat de brusc si dintr-o data nu mai vrea lapte. Nici ce sa fac habar n-am.
M-am uitat in gura ei dar nu vad vreo schimbare la gingie. Poate pentru ca ne-am mutat?? Oricum sunt varza cu nervii, cand ajunge Cristi acasa seara i-o trantesc in brate si ies sa ma plimb pe strada ca nebuna.
In rest am foarte multa treaba, curatenie. Sunt rupta.
Nu mai zic ca inca nu mi-am cumparat bilete de avion si ma enerveaza asta dar mereu se ivesc alte cheltuieli. Nu mai zic ca aici nu am cablu TV si adorm foarte greu.
si peste toate astea incerc sa tin si regim!!!!
Si ca sa fie tacamul complet azi am plans mult cand am citit ceva trist pe forum (gasiti la discutii generale).

Multa sanatate la bebenacii bolnaviori, Dana multa sanatate tatalui tau! Bianca sa te faci bine repede si musai sa tii regim, imodium este cel mai bun.
VA pup pe toate, am vazut poze cu bebelusi superbi si cu tipe mishto azi.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna fetelor
incep prin a multumim tuturor fetelor care ne-au transmis ganduri bune si s-au gandit la noi zilele astea
david este f bine acum,si-a revenit in sf.
stiu ca va tinut anymony la curent cu stirile si ii multumesc fff mult,este o tipa super,m-a ajutat si cu dr orl,o pupam dulce .
ieri dim am repetat iar analiz lui dav si au iesit fff bune,globulele albe i-au scazut de la 27.700 la 9.200,ceea ce este nesperat de bine.
Pana la urma nus ce a avut exact,dr i-au scris acolo pe foie otita si laringita acuta,in schimb dr orl din afar spitalului mi-a zis ca nu puteau sa creasca asa mult de la o inflamatie in ureche,ca s-a uitat in urechiusile lui si a zis ca e doar inflamat ,un pic rosu ,si nu infectie.Alta dr din spiatl a zis ca daaaaaaaaaaaaa pot sa creasca albele si chiar doar de la o mica inflamatie ,acum naiba mai stie care o avea dreoptate
IMPORTANTacum e ca dav e bine,numai doarme nici asa mult cum dormea in zilele trecute adik: 6 ore pe zi si toata noaptea nemiscat ,plus in timpul cand era treaz era moracanos si plangea.Acum si-a revenit omuletzul la normal adik doarme rau noaptea,si ziua putzin cum dormea el de cand l-am nascut
N-o sa mai plang niciodata ca dav doarme rau,ca mai bine sa ma chinuie noptile si sa se foieasca,dar sa fie el sanatos,decat sa doarma mult si ff bine si sa fie bolnavior,nu credeam ca imi doresc vreodata ca dav sa NU DOARMA asa demult cum mi-a dormit zilele astea
Am trecut in astea 7 zile prin clipe cumplite,nu doresc nimanui,clipe de mizerie in spital,neincrederea in cadre medicale,ganduri negre de boli oribile: meningita,leucemie,etc,d-ne fereste.
bine ca am scapat cu bine ,multumesc lui DUMNEZEU,si sper sa avem cu totii sarbatori linistite

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua fetelor!
Pe mine m-a apucat melancolismul ... citeam ce am scris noi anul trecut pe vremea asta ... doamne ce distractie!
Vad ca vorbiti de mancare...spor la treaba!

Despre Raisa:
- facem cativa pasi singurica, dar sigura pe ea;
- acum ne distinge, zice "mama" si "tata" cu directie ... mai trebuie sa o invat sa zica "mai vreau" sau "papa" ca o sa imi plesneasca urechile la cat de tare urla;
- de mancat, mananca bine;

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasol ma bucur enorm sa aud ca sunteti bine, va pupam si va dorim sanatate, bine ca ati scapat cu bine
Janina, cine stie ce e cu micuta at, papita nu vrea de nici un fel?Poate are rosu in gat, poate nu ar fi rau sa o vada un medic daca nu papa.Stiu cat de greu iti e ca si eu simt ca mor cand imie Alain morait si mofturos cum sunt singura cu el toata ziua.Eu nu am nici seara cu-i sa-l palsesz, ma rog sa fie ok si sa nu se imbolnaveasaca ca asa ne descurcam noi cumva. F bine ca iesi la plimbare, pupici de la noi.Lasa acum dieta ca nu e potrivit sa iti mai faci un factor de stress.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Ursulina felicitari Raisei...

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Deea felicitari pt cele 2 kg date jos!
LA MAI MULTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Silvi papa bine legumele si seara cereale, iaurt oricat ii dau mananca.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Janina atunci incearca sa suplimentezi laptele cu iaurt, in cateva zile isi revine ea cu laptele.daca ii dai Milumil fa-l mai diluat ca e tare gros asta formula 3.

Mergi la inceput

Silvi multumim!

Hai sa va povetesc ce am patit cu socrosenia ... cred ca daca o vad ...

Vine Sf Andrei ma suna si imi zice in scarba "La multi ani!"
Cu cateva zile inainte au venit banii de pe CIC. Si din pacate acesti bani vin la socri acasa. Am luat banii si ...
Mergem in oras la cumparaturi. Ii cumparam si lui Raisa cateva jucarii.Ajungem acasa ne suna repede socrosenia "ce i-ati luat lui Raisa?" la cere eu ii raspun: "noi am luat jucarii acum asteptam sa vedem ce ii cumpara si ceilalti" cu bataie la ea...
Apoi vine Sf Nicolae iar suna si ii zice lui Tino: "Sa vii sa ii iei lui Raisa cadoul ce i l-am cumparat" la care el raspunde "bine". Eu curioasa sa vad ce au cumparat (caci cumpara numai tampenii ... niciodata nu intreaba daca avem nevoie de ceva)
Pleaca Tino sa ia cadoul ... singur (asa a fost dorinta lor), mi-am dat seama imediat ca este ceva necurat la mijloc...
Se intoarce bosumflat ... au cumparat o sticluta (de 75ml cred ca daca exista mai mica mai mica o luau) de sampon de la dalin (noi nu folosim asa ceva (jhonson si dalin)pt ca are pitica alergie la ele - a fost greu sa intrebe ce folosim,)si cu ... o punga plina de caciuli folosite (rupte si arse de vreme)luate la second-hand ...
Binenteles ca i-am zis "cand te mai duci le ei le duci inapoi".
Si ca cica vor toti banii care i-au dat ei postasului cand lasa CIC, adica 3 lei .
Vreau sa va zic ca pana acum ei nu au cumparat nimic pt fata, dar nimic. Ai mei dau in fiecare luna cate 100 lei pt fata ...

Intrebarea mea este: "oare este o suma atat de uriasa pt ei 3lei pe luna?

Sunt plina de spume ... au la bani sa isi puna in cap ... si dupa 10 ani inca ma mai fac in toate felurile dar nu in fata, ci pe la spate ... pt ca le este frica de mine sa imi zica in fata (asa au zis).

Mergi la inceput

Noi azi am inceput trecerea la laptele de vaca!
Sunt curioasa cum il accepta.

Mergi la inceput