Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

quote:
Originally posted by silvi_2005

Dana, cum se mai simte tatal tau?
Mie nu mi-a raspuns nimeni ce fac curistele?Anasebe?Deea?
Oare ce mai face Janina?
Cam bate vantul prin zona, Ali,Ingrid,Teolinda si inca cateva fetele n-au mai intrat cred ca sunt ocupate cu porcinele si alte cele.
Bee, , Ralu pupici

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Is la ziua de lapte. Mananc si beau lapte .. asta fac. Nu imi e foame de loc. Im prima zi mi-a fost taaaaaaaaare foame, acum deloc.

Am slabit 2 kg !!
(in 2 zile) Sa dea Domnul sa ma tina naravul. Am si pecit un pic, in sensul ca am bagat o felie transparenta de tort aseara, dar... m-am abtinut destul, ca am mancat mere cat timp toata lumea la masa halea bunatati....auuuu.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana_ene

Silvi, multumesc pentru intrebare.
Tata se simte tot rau, din nefericire.
A incetat tratamentul pentru coloana si asteapta deocamdata.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Imi pare tare rau . Multa sanatate si tatalui si puiutei mici

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ostropel din pui
peste 8 luni

Ingrediente:

Ostropelul: 1-2 piept de pui (sau 2-3 copane de pui), un praf de sare, suc de rosii facut in casa, 3-4 catei de usturoi taiati felii; optional - , 1-2 lg. vin
Se pune intr-un vas de Jena carnea de pui se sareasa (sare f putina ) se toarna apa (cat sa cuprinda toata carnea), se toarna sucul de rosii, usturoiul si se pune un capac sau folie de aluminiu.
Se lasa la cuptor timp de cel putin 1 h. apoi se pune vinul (optional) si se mai da la cuptor (fara capac) pret de inca 15-20 min.

Eu il fac fara vin .Puteti sa faceti si cu rosii in bulion facute in casa Eu am ratat vara asta sa fac rosii in bulion.

Pupicei

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Jumari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, uitati aici un site cu retete pt pici, eu i-am facut o multime dintre ele:
http://www.p a r i n t i.com/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=6&retete_copii=1
Bine inteles, scoateti voi spatiile de la "parinti"

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Eu ii mai pun in loc de pui ficatel.
Ioana si eu tot de acolo am luat reteta dar am adaptat-o pt ca nu ii pun inca lui Andrei in mancare condimente, vageta,

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anca, mersi de reteta.
offfffffff puiul meu nu avrut decat vreo 5 lingurite de supa si vreo 10 de iaurt, am completat cu lapte masa, ce s fac.
Irinutza eu ii fac din spanac congelat de la Djardin(parca asa de scrie)
Deea eu azi am incalcat cura putin ca am tot gustat don supa lui Alain sa ved de ce n-a vrea ca ear chiar buna, dar in rest am fost cuminte, nici n-am apucat sa pap azi inca.Bravo pt kg
Noi ne jucam prin casuta, ami bag si eu aici un ochi din cand in cand.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Silvi, tu ce rezultate ai ? Adeca nu dai raportul ?

Mergi la inceput

Deea eu aveam dimineata 59, am slabit un kg dar sunt multumita.Eu am mancat f putin in ultima vreme si nu mai slabesc asa de repede dar e super ok. Oricum vreau sa slabesc incet si sa ma tina...

Mergi la inceput

DAR CHIAR NU MAI E NIMENI PRIN ZONA?
Moni pe unde esti?

Mergi la inceput