Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 21
irinatunza spune:
Eu nu stiu ce sa-i mai dau Sabinei de papa.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Noi nu prea mincam porc. Doar asa de Craciun si poate de inca 2-3 ori pe an .
poze Sabina
irinatunza spune:
Bianca, ai dus carne de porc la laborator pt analiza de trichinela ?
poze Sabina
irinatunza spune:
Am mai pus si eu citeva colinde in contul comun. Am luat si eu o parte din cintecele.
Sabina cinta si ea in leagan un fel de lalala , dar pe nas. Si mai cinta cind o aude pe Paula Seling. 
poze Sabina
silvi_2005 spune:
Ioana ai mei au luat o pulpa de porc si cotlete si carnati.O sa caut eu jumari in Cora ca sigur gasesc
, nu cred ca o sa ajung la Bistrita decat dupa sarbatori dar sigur iti facem o vizita cand venim.
Bee cred ca si o sa optez pentru ceva f restrans anul acesta, la anul o sa facem un "chef" adevarat.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Irinutza fa-i spanac cu galbenus fiert, nu-i place?Asta ii place si lui Alain mofturosul meu.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
irinatunza spune:
i-asa face , Silvi, spanac , dar nu gasesc aici la mine in zona. Am niste oua de tara da-s cam de vreo 2-3 saptamini si nu cred ca mai sunt bune pt bebe. Tre sa fac dupa amiaza ceva cu ele. Ca noi nu prea papam ou.
poze Sabina
acina spune:
Irina,
Brocoli ai incercat sa-i dai?
Spanacul i-l dau lui Andrei cu putina zeama de lamaie .Ii place mult
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
acina spune:
Sau ostropel de pui cu suc de rosii facut in casa.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
silvi_2005 spune:
Eu azi o sa-i dau supe de vitel cu galuscute, mi-a adus soacra mea o portie pt el.
Anca spune-ne si nou reteta de la ostropelul tau.