Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 20
dana_ene spune:
Bianca, am vazut si eu stirile de aseara si am avut aceeasi remarca despre brazii din Danemarca: frumosi, da' scumpi !
E bine ca Mosul tau a fost asa de darnic
.
Ia Imodium, au dreptate fetele e bun. Dar si regimul e sfant, degeaba iei tratament.
Dar de la ce ai patit-o ? Ai depistat ?
Bee, multumesc !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Biancas spune:
Dana, cred ca mi se trage de la jumari si de la untura de la carnatz. Asta am mancat alataieri seara cu pofta de numa

Acum nu ma mai doare burta dar e groaznic ce miscari de trupe se aud pe la mine prin stomac...
Si azi am scoala...
Trebuie sa imi cumpar si imodium sa vad si cu ala.
multumesc de sfaturi fetelor.
Cred ca am facut o toxiinfectie , nu tin minte sa fi avut vreodata chiar asha diaree
Tot ce bag pe sus, iasa jos...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Biancas spune:
JG pe unde umblii?![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
T_Ioana spune:
Bianca, si eu stiu de Imodium ca e super bun. Varu-meu a avut acum vreo 2 ani un episod diareic cumplit de la o pizza (a avut vreo 3 zile cu 25-30 scaune/zi) si orice am incercat nu a avut efect. Mai aveam putin si mergeam la urgente dar din fericire dupa prima pastila de imodium s-a vazut deja efectul si pana la urma a fost ok.
Sanatate multa si ai rija de tien...mai baga si tu o macaroana cu branza, paine prajita cu branza, o supa de chimen, un ceai de menta!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
T_Ioana spune:
Si noi omoram maine porcul si abia astept jumarile
ca daca mi-e pofta tot anul de ceva apoi de jumari imi e pofta![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
1
2
silvi_2005 spune:
Bianca ia imodium ca pana maine iti trece.
Bee tu ce faci pana la urma faci sau nu petrecere?![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Ioana imi faci o pofta.....
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
T_Ioana spune:
Silvi, ai tai nu taie porcu'? Daca nu, hai la Bta sa papi jumari
Ioana si
1
2
irinatunza spune:
Fetele, nu mai vorbiti de jumari ca mi se face pofta... si nu de alta da mi s-o umfla ceva
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Bee spune:
Silvi, eu fac o petrecere mica mica de ziua Anei, la un centru de joaca. Adica 4-5 copii (cu Ana cu tot) si parintii. O fac la locul de joaca fiindca am vazut-o pe Anutza mea cat e de incantata de tot ce e nou si colorat si de jucarii de copii. De asta prefer asa. Petrecerea va fi fix de ziua ei, pe 22. Altfel faceam acasa. Dar acasa suntem mereu. Si petrecerea cu rude/ nasi, va fi dupa Craciun (de fapt a 2-a zi de Craciun) la soacra acasa, ca au mai mult spatiu. Ei vin cu spatiul, noi cu papica si invitatii si mai ales cu sarbatorita.
POrc? Va "porcaiti" fetelor? Fain de voi! Noi "taiem" porcul la Obor. Adica luam doar carne de carnati. Si atat. Soarta. DE la anul se schimba treaba. Speram sa taiem porcul acasa, la tara.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia