Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 19
acina spune:
Dana ca sa fiu sincera m-as bucura sa fiu solicitata de fimiu dar io sunt la servici...
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
dana_ene spune:
Acina, da... asa e !
Atunci inseamna ca te solicita colegii
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
silvi_2005 spune:
Salutam si noi pe toata lumea, 
Tatiana esti o scumpa, iti multumesc mult de tot pentru idei, o sa aflu ceva nr de telefon si sa vad ce locatie gasesc.Pana la urma sa vad pe cine o sa invit, eu personal doream doar o petrecere in familie, fara nici un copil anul asta ca e si perioada racelilor dar tati lui Alain vrea sa il sarbatorim cum trebuie, mai ales ca el nu va fi prezent. 
Fetelor ati fost totale asat nopte cu discutiile legate de estetica.M-as inscrie si eu oricand la o micuta interventie de ridicare a
dar mai stau deocamdata( sa mai adun fonduri si sa mai capat curaj
glumesc eu dar sigur n-ar strica)
Moni am vazut poza cu tine tare bellaaaaaaaa te-ai facut, erai tu si inainte dar acum ce mai....esti gagica de gagica
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Dana, cum se mai simte tatal tau?
Mie nu mi-a raspuns nimeni ce fac curistele?Anasebe?Deea?![]()
Oare ce mai face Janina?
Cam bate vantul prin zona, Ali,Ingrid,Teolinda si inca cateva fetele n-au mai intrat cred ca sunt ocupate cu porcinele si alte cele.
Bee, , Ralu pupici
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
dana_ene spune:
Silvi, multumesc pentru intrebare.
Tata se simte tot rau, din nefericire.
A incetat tratamentul pentru coloana si asteapta deocamdata.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Biancas spune:
neatza fetelor.
Eu sunt tot la 

de azi dimineatza si m-a durut burta ingrozitor. Ieri am luat un smecta si m-am culcat pe o ureche ca am vazut ca mi-a trecut
....si azi am bagat deja 1 furazolidon, un metroclopramid si o smecta iar.
Dana, eu ii dau la Dani Imunogrip, trebuie dat timp de 6 sapt (4 zile da, 4 zile nu) si sa bat in lemn nu a mai fost racit de atunci. Normal se da peste 1 an cate 3ml de 2 ori pe zi si doctoritza mi-a spus sa ii dau doar 3 ml pe zi. Bat in lemn ca de atunci suntem bine
Dana, spunei mosului sa iti aduca un aparat foto nou care sa aibe si sonor sa o auzim si pe dulceatza ta

Denisa, santate Emmei 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
silvi_2005 spune:
Bianca ia imodium ca o sa iti treaca daca nu ia saprosan 3*1/zi cu furazolidon 3*1/zi si triferment 3*2 macar 2 zile.Tine regim alimentar si hidrateza-te bine.
Biancas spune:
Tocmai a venit Mos Craciun acasa
Mi-a adus un bradutz super dragutz si des dar nu e tocmai pana in tavan, cred ca are vreo 2 m
.
daca va zic cat a costat...
1.5 mil e dinala din Danemarca cu ace foarte groase.
La sotul meu daca ii spun ca vreau ceva, face pe dracu in patru si imi cumpara. Ne-am uitat impreuna la stiri cand a zis de brazii adusi din Danemarca si am spus ca as vrea si eu unul dar sunt scumpi ...si uite ca mi-a adus...(azi a luat salarul
)
Ce baiat bun nu?
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Bee spune:
Buna dimineata fetele si bebei!
Dana, am uitat sa-ti spun ca-mi pare tare rau de taticul tau. Sper sa se faca bine bine si sa fie cu voi de sarbatori.
Bianca, tot n-ai scapat de burta? Offff. Sper sa treaca.
Silvi si tu esti ingrijorata de sezonul de raceli si petrecerea copiilor. Si eu la fel. Sper sa ne mai calim copilasii cumva.
Denisa, sanatate Emmei si nu te ingrijora prea tare. Astia mici sunt tocmai la varsta la care aduna microbei si fac febra imediat.
Toate fetele
multi multi si ca tot mi-am amintit, unul special pt Mirela care e depresata si necajita si cu probleme care vor trece toate!
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Silvi, multumesc pt sfat 
Nush ce regim voi putea tine ca maine mergem la un chef si duminica mergem la ziua nepotului meu
si binenteles ca nu ma pot abtine
Dana, santate tatalui tau 
Eu nu am chef de nimic, nu am mancare pe azi dar nu m-am simtit bine pana acum si m-am culcat inapoi
Cred ca merg sa pun de o friptura si o ciorba ca mi`s pregatite toate doar chef de lucru trebuie sa am..![]()
Bee 
Restul sectei 
Bianca

Albumul nostru