Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 18
T_Ioana spune:

Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Denisam spune:
LA MULTZI ANI TIBI, DAVID SI TUTUOR CELOR DE IERI SI AZI!!
Imi cer scuze ca nu v-am citit si nu pot raspunde fiecareia in parte dar is cam suparata ca emma azi a facut febra de 2 ori, 38,1 si i-am dat ce trebuei si a scazut in mai putzin de 1h, dar treb sa o pazesc si e un cumul de factori, ies 2-3 canini/masele ( ca a avut si caune moi) si feteel nasei care au fost aici 2 zilela rand, c anua avut cu cine lelasa, sotzul fiind pelcat, cea mica ii trecuse "asa zisa racela" care a fost doar cu febra si putzine tuse si ce amare era in mijl. ei, doar ca temperatura nu avea mai mult de 38 si in general seara si spre dimi, cum a facut si emma.Nu mai zic ca cu fetele nasei soacra nu m-a ajutat deloc,(ba m-a trimis si la cumparaturi al greu pt socru, dragos saracu era plecat deparet, la 400km)_ doar putzin cu emma,dar asta e, am promis ca nu ma mai pling si ca ignore, deci va urez sanatate si numai bine.
Ce am deranjeaza e ca nu prea bea lcihide, apa, ceai sau lapte suficient, ca nu papa cum treb e normal si e firesc caorganismul sa lupte- bine ca are de unde da jos:)))
Sper sa nu ne tzin atotusi 3 ziel si noptzi asta cu febra si de miine sa isi revina, Doamne AJuta, ca medicam pe gura , adica siropuri nu le vrea, merg supozitoare si leacuri babesti-gen cartofi sau comprese.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

dana_ene spune:
Ca mai intotdeauna ati avut niste subiecte fierbinti de discutat asta-noapte
.
Ce sa va spun?
In dimineata asta vad ca Roxanica iar a inceput sa tuseasca
.
Alte comentarii ? Le las pe mai tarziu... ca ma dispera situatia.
Denisa, multa sanatate Emmei. Sper sa se faca repede bine
.
Mirela, si eu tot o stare generala rea am. Si culmea se apropie sarbatoarea Craciunului si-ar trebui sa fim mai binedispuse...
Moni
. Arati tare-tare bine !
Bombonica si Bianca... nu va mai plangeti de cum aratati fiindca sunteti
amandoua. Si sunteti si asa de tinerele... mama-mama !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
anasebe spune:
Dana Ai incercat sa le dai ceva pt cresterea imunitatii? Ca si Tibi la fel a avut o perioada de aproape 2 luni cand ba tusea, ba ii curgea nasul, apoi a facut roseola, apoi iar a tusit, iar i-a curs nasul.
Degeaba ii dadeam medicamente ca nu-i trecea. Mi-a recomandat pediatra sa incep un tratament cu Immunobaby: o sticluta de I.B. (2,5 ml de 3 ori pe zi), 2 sapt pauza, o sticluta, 2 sapt pauza si inca o sticluta apoi. Deci 3 sticlute in total. Si pentru ca siropul ajuta si in recuperarea din raceli etc am scapat si de tuse si de muci.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
ralirali spune:
Ana, agree cu tine in ceea ce priveste ImunoBaby, e super. Se gaseste doar la Helpnet. Eu l-am folosit, dar i-am facut si Cantastimul si vad ca de trei luni se simte f ok, a avut doua tentative de raceli,d ar nici macar febra sau altceva, o data muculeti cateva zile si o data un pic de raguseala. Si Anastasia se joaca zilnic doua ore in nisip si se tavaleste pe jos pe afara cu copiii(este langa mine o gradi particulara si cand ies ei afara iese si mama custrumfa si e topita), deci expunere garla.Inainte de tratamentul asta de imunizare era o sapatamana bine, doua racite, toate astea si pe fondul infectiilor urinare si a tratamentelor bomba pe care la faceam. Eu acum ii indulcesc ceaiul cu sirop de catina care e f bun pentru imunitate si cand a fost un pic ragusita sau a tusit o data i-am pus sirop de muguri de brad. Astea nu au cum sa faca rau si sunt adepta tratamentelor naturiste. Sapta' trecuta ma incerca si pe mine o raceala(deja imi ardeau ochii, ma durea gatul si tot tacamul) si mi-a dat tipa care imi face masaj si reflexo vreo trei lingurite de catina boabe cu miere si cu afine si a doua zi nu mai aveam nimic.
Dana, intreaba si tu medicul despre Cantastim, mai ales ca au printesele streptocoul ala...e extaordinar pentru imunitate in orice fel de infectii, doar ca e supergeu de procurat. .
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3" target="_blank"> 3
Poze cu familionul
dana_ene spune:
Ana si Rali, mersi
.
O sa intreb, sigur.
ImunoBaby i-am dat Oanei dar se pare ca a fost apa de plaoie in momentul contactului cu ceilalti copii la gradi.
O sa mai le cumpar si ceva sirop de muguri de brad pentru tuse.
ralirali spune:
DAna, ai incercat sa alternezi in perioadele reci Imuno Baby cu Imuno Royal Junior? nasa mea l-a folosit pe ultimul si a fost foarte foarte incantata de el. Mai auzisem despre Bronhovaxom pentru raceli, dar nu stiu mare lucru despre el, poate intrebi medicul.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3" target="_blank"> 3
Poze cu familionul
dana_ene spune:
Acum cateva minute Roxanica isi prindea limba exact ca si Tibi. Am venit cu aparatul s-o filmez, dar n-am mai apucat fiindca s-a intimidat. Si oricum ii e tare somn.
Ce-am filmat e aici:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061215&ctime=103946
acina spune:
Bomboo ce gagica mistooo.Arati super bine.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
dana_ene spune:
Iar e o zi linistita...
Ce faceti, fetelor?
Sunt spiridusii prea solicitanti?