Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mie i-mi place tare sa dansez si radeam intr-o zi cu Ady ca ma duc sa ma inscriu la Dansez pentru tine si daca intreaba aia pt. cine dansez , pentru mine ca visul meu e sa-mi pun silicoane, sa-mi fac o liposuctie si ceva botox

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi de complimente si mai stati calme ca la tzatze mari nu prea au cum fi tzapene decat siliconate

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Acum ma uitam si eu la pozele dinainte sa raman gravida si dupa ce an nascut...nu mi`s mai bune hainele
Nush cu ce ma imbrac sambata..sper sa gasesc ceva frumos prin dulap.
Of...
Merg si eu la nani ca ma apuca cand ma uit la poze.
Noapte buna Bombo , Moni , restul...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Mai e cineva sau vorbesc de una singura ?

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Noapte buna Bianca si Moni

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bombo, vorbesti cu Moni ca eu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai sunt eu,dar plec la nani ca uite cat e ceasul De-as sta acas,cred ca toata noaptea as fi cu tine pe net

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bombonicaaaa

Noapte buna Bianca si Moni

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mi s-a intors consortu de la Bucuresti
Faza e ca a cumparat curcan pentru Revelion (asa ne-am inteles cu prietenii la care mergem de Rev) si nu am unde sa-l pun ca nu-mi incape in lada. Are 5 kg si ceva si nu stiu ce sa fac cu el; pana maine l-am pus in frigi, sper sa nu se decongeleze si maine merge Cristi la un chiosc aici la parterul blocului sa vedem daca ne lasa nenea sa-l bagam in lada la el.......of, parca vad ca nu dorm toata noaptea de grija animalului!!!!

Ioana si Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ma duc sa fac nani ca maine am o zi grea.
Noapte buna Bombon si cine o mai fi pe aici!

Ioana si Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput