Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Nu vreau sa par foarte ingrijorata, dar la 35 saptamani si 4 zile (din alea 40 medicale), bb mic are aprox 2.5kg, ceea ce e cam putin din cele 16 kg la care am dat eu upload. Si toate dimensiunile, craniu, torace, femur, sunt cam cu 1-2 saptamani in urma.
Doctorul zice sa stau calma, ca e doar mai mititel si ca e sanatos (cat se poate vedea la eco, completez eu...)

Sa ma panichez?!

Diana de 35s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu te panica,diana!
ecograful nu e atat de sigur.si in plus,daca ar fi mai mic cu 2 saptamani,nu em are lucru.are timp sa recupereze,si chiar daca nu arecupereaza,nu e mare bai !
stai linistita,daca a zis ca e sanatos,asta conteaza.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

aelito vin eu sa te linistesc si sa ma linistesc si eu
exact asa face la mine burta, deci colturile alea si mainele si picioarele alea esite !!! numai ca la mine cracii iese in stanga si uneori mai tare ca la tine, sau mai tare decat ce ai prins tu sa filmez, si mainele iese pe la buric!!!
deci in sfarsit aflu si eu ca e bine ce se intampla la mine! am mai vazut una cu agitatie cam ca la mine!!!
aelito nu stiu e bine sau nu dar la fel face si la mine... deci nu esti singura!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

AELITA eu spun ca e normal ca si la mine fce cam tot asa de tare ,fuge dintr-o parte in alta ,daca ma asez pe dreapta nu-i place si ma loveste pina imi schimb pozitia ..,filmuletele sunt superbe si eu mi-am filmat burtica...nu te mai speria ,daca dr. a spus ca e bine de ce iti faci probleme?sa ne bucuram ca misca ,daca nu ar dansa asa in burtica am fi speriate ca dece nu misca...,intr-o zi am avut musafiri si 5 ore cit au stat ei la noi bebelina a dansat in continu si tot asa eram un pic speriata ,dar eu cred ca este perfect normal ,unii bebei sunt mai jucausi ,altii dorm mai mult..

Acum am ajuns de la dr., a spus ca bebe e bine ,colul inchis ,placenta nu este imbatrinita ,mi-a luat analiza pt. streptococ B .....,dar si mie mi-a spus ca nu mai e mult lichid amniotic ,CE VREA SA INSEMNE?
MI-A SPUS SA MERG JOI LA CONTROL SI O SA-MI PUNA CURELE DINALEA SA MONITORIZEZE ,INIMIOARA LUI BEBE ,CONTRACTIILE MELE SI NU MAI STIU CE..... a SPUS CA DE ACUM O SA NE VEDEM IN FIECARE SAPTAMANA....
L-AM INTREBAT ,DACA E SA NASC DE SARBATORII SI MI-A SPUS CA VINE ,DOAR IN NOAPTEA DE REVELION NU POATE...

V-AM PUPAT!!!
CLEO36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dianarus, nu are nici o legatura kg luate de tine si greutatea lui bebe.Dar sa stii ca de ex la Ingrid la 36sapt mi-a zis ca are 3150 si la 39 cand am nascut-o avea 3200g asa ca..nici ecograful nu e ceva sigur.

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cleopiciu si eu sper sa fie totul bine,nu ma ingrijorez prea tare ca stiu ca nu am ce face,si sa ma agitasa degeaba nu imi place.doar ma mai gadnesc cateodata,dar nu ma panichez cu adevarat.
la eco ,utlima am avut-o acum o luna.si nici nu o sa mai am alta.si nici control,nimic.
nu mai exista ,pana nasc.
luni ma duc sa imi dea rezultatele la exudat,dar nu imi va face control ,ginecologul ala e pe post de secretar,doar.
asa ca nu stiu col,alea alea..nici daca de pe 15 noiembrie pana pe 31 ianuarie cand se va naste(sau mai devreme) el va fi la fel de bine.
dar eu cred ca da,ca va fi bine,si este bine.
ai dreptate,mai bine sa miste rau decat deloc,ca atunci chiar m-as panica.

37+

Mergi la inceput

Fetele incep sa ma panichez un pic...iar am luat gynipral, noroc ca a avenit o bunica si a iesit cu Ingrid in parc.Stau in pat cu laptopul..dar nu mai avd deloc bine durerile astea..

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

anis da dr. tau ce zice? tu il poti suna sa-l intrebi care e treaba, de ce te doare asa des, asa tare, si daca te afecteaza pe tine sau copil, ca stai tu in pat .... dar macar sa-ti zica ca in starea ta sant normale durerile si sa mergi inainte.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Liuda de 3z vorbesc cu el la telefon.Mi-a dat sa i-au si un alt medicament care blocheaza ca si astfel scad contractiile.De afectat copilul nu e afectat, luni am fost la ecograf si era ok.Contractiile astea sunt semn de nastere prematura, asta nu inseamna ca si nasc, din cauza asta i-au antispastice ca sa mai stea acolo.
De ce apar, habar n-am...poate ca ma solicita Ingrid, poate ca asta e..cine stie...eu sper sa mai stea la caldurica.

AniS 34+ Iarina-Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Mai fetelor cred ca e inceputul sfarsitului de odisee, ca de o ora ma tot trec niste dureri de ciclu parca sta sa imi vina. Sper sa fie o alarma falsa ca e prea devreme sa nasc.
Anis mai bine te-ai duce la medic cu durerile astea zau.

Ralu 36DARIA

Mergi la inceput