Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
Liuda spune:
mai taceti ca eu manac ca altfel nu intrebam de haleala... eu nu ma pot abtipe, vin acasa si intru cu totul in frigider si nu ies pana nu ma satur si dau ca porcul cu ratu'
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt si 5 zile
ALINATXA spune:
Eu faca papa Liudo si Daconst.......ti-am zis danuto ca o sa fac ceva cu,carnita asha ca mi-am luat un piept de pui l-am taiat fasiute mici ,il calesc cu multa ceapa verde si uscata in ulei de masline,torn 100 de grame de vinisor alb,pun piper niste secretul gustului si las acolo sa se caleasca toate asha.Am sa imi presar marar din abundenta .Am luat o salata frumoasa cu miez si o sa o fac cu ridichii,catraveti si ceapa verde.
E bine ?
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Daconst spune:
Am tras un pui de somn,am mancat sandwich cu file de peste ca mi-a fost lene sa gatesc.
Cred ca fac o ciorba ceva sa aibe si sotiunea pe cind vine.
Oana,
Asa e cu bb,nu-l vreau de 4kg mai ales ca vreau sa nasc natural,dar dr spunea ca undeva la 3,500-3,600 se va opri.Eu sper ca altfel ma rupe.
Alina,gospodina mica,dar garnitura ce faci la puiul tau?Maine fac si eu ceva cu carne de pui.
Pina acum tineam posturile,dar acum chiar nu ma risc la vreo anemie.Data trecuta eram la limita si am crescut portia de carne,iar acum surpriza...suntem in limite normale.Deci nu mai trebuie sa inghit si fier.
Ce planuri de we aveti?Ca eu sper sa rezist macar astea 2 sapt sa stau linistita ca pe urma nu mai conteaza.
Cristia,durerile tale sunt normale...cred ca multe fete le experimenteaza printre care si eu.Dar daca nu ma agit prea mult trec.
Aelita,esti tare cu faza ca de lene nu nasti inca...poate tine si la mine.![]()
La mine era dr cam pe fuga astazi la analiza ca uitase de streptococ si i-am amintit eu.Poate de aia a durut.Iar eu mai am si hemoroizii.
A trecut si asta,noi sa fim sanatosi.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+ 
ALINATXA spune:
Mai vrei sa fac si garnitura?Pai nu e suficient?Daca mai bag si vreun cartof,orez ceva pe langa stau lata si nu ma mai misc
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
cristia spune:
monu
: baga nospa si stai in pat
meg
n-am vrut sa trag teapa![]()
aelita, dana, oana
m-am linistit de tot cu apasarile alea (de tot adica pana la nesimtire
)
Oana[/b]: iti dau dreptate cu postul (care cred ca ajuta sau ar trebui sa ajute si la a ne aminti mereu ca tre sa fim buni...).Acum ma declar flamanda si pofticioasa si nazuiesc macar sa ma abtin de la rele
Inca ceva: va doare cumva ficatul? Pe mine da...Cred ca apasa uterul...
Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu bb baietel (carucior albastru) - ma tot tin sa va zic de ceva vreme.Fac echipa de fotbal![]()
Nu mai vb de mancare pls! Ca io n-am timp sa gatesc si stau la mana
bonei (lu fi-miu) care nu le prea are cu gatitu'
Pup,
Cristiana mama de Andrei 2+ si
32+
aelita spune:
am descoperit cu filmuletele,asa ca va dau sa vedeti www.dropshots.com/aelita" target="_blank">Alianul din burta !
sa va uitati bine in partea dreapta .
37+
Helenutza23 spune:
aelita NU POT SA CRED! e fals ![]()
glumesc, e incredibil...oare asa se va vedea si la mine???
eu am baut o limonada de lamaie si aseara si acum si am auzit ca de la ea bb se poate agita.. ma doare un pic gatul si de aia... asa e? eu am obs o activitate f intensa de aseara....
30+
megbeng spune:
aelita,
!!!!
cat de clar se vad miscarile de bebe!!!!! extraordinare filmuletele!!!! deci de asta nu poti tu dormi noptile....
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

gabriela_s spune:
ah ,aelita mor de ras,parca mi-o si imaginez pe bebelusa ta bajbaind pe acolo prin intuneric :"unde e iesirea,unde e iesirea de aici????"
ce ma oftic ca am grasime pe burta,ca la mine nu se vede asa pronuntat,desi uneori misca asa cu chef mititica
alinatxa ce bunatate de mancare ai descris tu acolo cu puiul ala ,cu toate astea cel mai rau m-ai "lovit" cu salata aia.mi-o si imaginez asa proaspata in farfurie,cu ridichi zemoase si castraveti suculenti...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
as fi mancat o salata astazi,dar mi-a fost lene sa ies sa cumpar ...asa ca am bagat prajeala.
maica-mea imi facea observatie ca ea nu a mancat asa nesanatos ca mine cand era gravida.pai ea vorbeste???nu vine niciodata sa zica "uite,ti-am luat niste fructe",nuuuuuuuuu!vine numai cu "am luat slaninuta si mananc cu usturoi:)"sau "hai sa facem niste cartofi prajiti" sau "am o ciocolata cu migdale...hai ca nu o mananc singura"
aseara chiar aveam pofta de fructe si cu chiu cu vai am gasit niste ananas intr-o cutie prin frigider (stiam ca eu ca luasem pt tortul de craciun
),in rest dulapurile pline cu tampenii,bomboane,napolitane,alune si altele.
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
37 + 
aelita spune:
fetelor,cateodata mise face frica!! o fi normal sa faca asa?
va jur ca face asa de muuuult!! si ca pe camera nu captez tot,ca face mai rau!
si face de cateva ori pe zi,si otine asa.
acolo,in dreapta e piciorul,si da mereu din el.dimineata,imi da trezirea.
asta facea azi noapte ,cand eu bantuiam pe forum,si zic ia sa filmez.
ca pana acum nu stiam sa pun filmulete sinu m-am gandit sa fac.dar burta mea e in colturi de mult.si pe camera asta de la aparatul foto nu se capteaza bine.
daca pui mana,zici ca te impunge cu un oscior .
acum cateva luni,al meu s-a asperiat cand a pus prima data mana.copila a tras repede piciorul,ca ati vazut cum face ,ce viteza are,si el a sarit ca ars cand a simtit sub mana lui un oscior miscator!
spuneti-mi ca e normal,ca zic ca am un alian in burta!
si pe camera se vede doar cand da cu piciorul,pe-acolo,ca e subtire si apare bine in imagine,adr restul miscarilor nu se vad,cum se tulbura burta ,ca o piftie face,cum scoate spinarea,curul,peste tot...
ei si inchipuiti-va ca acum 3 zile asa a scos CAPUL,undeva jos,o bila tare !!! am zis ca lesin eu atunci !! am simtit ca si cand aveam un cap direct in mana!
37+