Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

a, fetele, au bagat marfa la mag barza. mobilier, haine, accesorii. noi am comandat mobilier (patutz +dulap, comoda nu aveau culoare pe care o vroiam si am zis ca mai asteptam, poate luna viit). am luat lenjerie cu aparatori (1 mil 250), prosoape cu gluga (150 mii), body f frumoase(110 mii), salopetele din alea cu totul (cam 160 mii), paturica de bumbac (nu mai stiu cat costa, o suta si ceva), paturica din aia care se face port bb (400 mii).
nu stiu daca sunt scumpe sau nu dar mie mi-au placut ca si calitate...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nu tin post negru, mey! mananc totusi

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Crisia, eu am incercat pt lactatie n chestii.Au mers asa , odihna, mancarea la timp, galactogil si nutrinatal.
Cu problemele mi-am dat seama poate mai mult din cauza ca sunt la a doua sarcina, ca dca eram la prima oricum eram mult mai disperata.In fine stiu ca durerile pe mijlocul burtii si ca daca nu cedeaza cu clasicile gynipral si no-spa clar e ceva mai grav...sper sa fie doar trecator.

Ceaiul de zmeur e bun pt intarirea uterului in perioada de dinainte de a ramane insarcina.La ce bun ? Dupa ce nasti sau inainte daca astfel scade prolactina si poti avea probleme de lactatie.Sunt ele ceaiuri dar unele chiar dau dereglari.
De ex tratamentul Liviei pt infertilitate, mi-a rezolvat unele chestii ,dar m-am ales si cu unele dereglari de aveam ciclul la peste 40 de z..

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Apropo de mancare voi ce mai haliti pe acolo?
Eu de cand cu contractiile nu mai am chef de nimik...

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

multumesc frumos cleo asa senzatie am si eu cand si cand de dus la baie...acu-s mai linistita
anis deci in afara de contractii nu simti alte chestii...ma gandeam la ceva care sa indice clar ca-s probleme cu colul ca ideea asta fixa mi-a intrat mie in cap;
meg: bravo ca poti; eu m-am straduit in cateva zile fara sa-mi reuseasca insa (am reusit doar sa nu mananc carne); am intrebat doar pentru ca vroiam sa stiu parerea voastra referitoare la post.
va pup tare
Cristiana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

gabriela eu pana acum nu am avut nici o contravtie dureroasa.habar nu am cum e,dar sigur am s-o recunosc :)

MONU nu te speria,se mai intampla sa iti curga sange din nas in sarcina.si nu mai sufla nasul atata ca mai rau iriti.

haideti,mai,ca fetele cu bergeturile mai glumeau si ele...normal ca e si pt ele importanta sanatatea lui bebe,dar nu s-or plange acum numai de sanatate.
e voie cu de toate aici.

anis de ce nu te internezi sa te supravegheze cateva zile sa fii sigura? ca prea ai dureri des..
Shine,trage o cafea nu foarte tare daca ai chef,nu e interzisa.
megbeng
,schimbi tura ? eu am fosty si de noapte,si de zi.la 8 m-am trezit.
criss
eu am urcat in al 9 lea cer si am lasat totul balta,pt sarcina asta.asa e,motiv sa profit din plin,si am profitat! m-am simtit super!
adevarul e ca in primul trimestru nu as fi facut fatza nicicum,ca imi era rau.plus ca trebuia sa ies des din casa,sa merg cu masina muuult..asa ca,am ales !dar nici nu mai am chef! vreau sa legan shushoiul!
cristia,senzatia aia de apasare exista,mai ales de cand se pune el cu capul in jos.
megbeng zici tu,da io tot te admir ca ai putut.

vorbiti de mancare...eu iar am arsuri,nu am mancat nimic de cand m-am trezit...am fost la farmacie si mi-am mai luat plicuri din alea de dureri de stomac,esofag..si m-am cantarit.la fel ca acum 2 saptamani,nici un gram in plus.copilul,in 2 sapt sigur a mai crescut,asta inseamna ca eu IOC,sau am dat inapoi.la cat de putin mananc de la o vreme..odata pe zi..
daconst eu nu am simtit nimic la exudatul ala.am crezut ca doar m-a atins,ca eu nu am simtit ca a bagat ceva cumva..
cred ca depinde de mana.a durat 10 secunde,cred,si abia am simtit ca m-a atins extern,si a zis GATA.
e misto ca e doar 25 € ecografia.
eu m-am aruncat sa platesc lunar ,in paralel,la o alta particulara,suta pe luna,DEGEABA,ca am fost doar o data la o eco,acum 4luni.nici nu ma mai duc.la anul nu mai semnez contractul,si nu le mai platesc.am semnat pt un an.si eu tot la ceilalti ma duc.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Fetelor, Liuda ne trage clapa, va zic eu...ne incita sa scriem despre haleala, ne facem pofta una-alteia cu diverse, iar ea... pauza. Zi, Liuda, asa e? De cand n-ai mai gatit? Sau nu te-ai mai laudat? Glumeam, desigur.

Va zic si eu ce-am avut in meniu azi, desi sunt convinsa ca n-o sa va fac pofta. Supa-crema de legume cu crutoane (de post) si pilaf cu carne de pui (reteta mea speciala, super gustoasa)...pt. pacatoase ca mine .

Si-acum gata cu glumele, dupa atata ghiftuiala, ma duc si eu la un "puiut de nani" alaturi de David.

ALINA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by cristia
meg: bravo ca poti; eu m-am straduit in cateva zile fara sa-mi reuseasca insa (am reusit doar sa nu mananc carne); am intrebat doar pentru ca vroiam sa stiu parerea voastra referitoare la post.

aaaa..deci mi-am luat teapa(iar)..a fost doar o provocare, eh? ..mai, eu oricum nu mananc carne zilnic si lactate si de astea...in post pur si simplu imi organizez zilele..de ex de ce sa fie fara carne zilele de marti si joi cand pot fi miercurea si vinerea?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Daconst mai mare dragul sa aud de bebei care trec de pragul de 3 kg...dar vezi ca nu-i musai sa-l treci si peste 4 kg...hehehe.
Ia sa vezi tu ce bebe sanatos de 3800 ai sa aduci la lumina. Ma bucur sa vad ca ai revenit la starea buna.
Cristia senzatii prelungite de presiune asupra zonei interioare a anusului (ca si cum ai tot simti sa ai scaun) am avut si eu cam acum 3-4 sapt...acum presupun ca pozitia bebelui nu mai apasa zona aia...hehehe ...a trecut la altele...
In legatura cu postul...recunosc ca l-am tinut niciodata. Ce imi pare infinit mai important si poate chiar suficient este un comportament respectuos fata de semeni, ganduri bune...si atunci cand poti ajutor neconditionat fata de cei care ar avea nevoie. Atat de des am vazut persoane care vadeau o rautate nejustificata fata de cei din jur dar care se simteau multumiti de ei caci tineau toate posturile...incat, recunosc, la fel de nejustificat, de fapt,mi s-a facut sila de ideea de post... Sa nu cumva sa va treaca prin minte, fetelor, ca vreau sa zic altceva decat am zis. Pur si simplu m-am trezit sa vorbesc ...
Salina e destul de in siguranta perioada in care esti ptr nastere...dar daca tot ai ajuns aici ...ce mai e sa astepti pana la termen

Aveam planuri mari azi...de uitat si cumparat eventual de perdelutza, galerii, luminator, veioza...ceva material ptr niste nastrsnicii de prins pe perete...dar nu stiu ce mai apuc cand imi apare mandrul...

Vedem, vedem...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetelor, m-au apucat niste dureri de burta!!! si e tare si doare

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput