Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
Daconst spune:
Am aparut de la dr...vad ca Liuda a retinut.
Bb e bine,grasunel-3100g,deci mai mare dar seamana pe ma-sa cum v-am spus.
M-a programat peste 2 sapt iar ca cica am 75% sanse sa mai stea pina atunci...restul 25% Dumnezeu cu mila.
Asa ca stau potolita poate trecem anul cu bine.
Am citit tot ce ati scris si m-a uns pe suflet...am ras cu lacrimi.Nu mai sunteti normale.
Noi am incheiat seara cu un masaj sanatos pe vergeturi facut de sot ca sa ma razbune ca m-au suparat.![]()
Liudo,parca suntem surori cu sarcina...serios.Hemoroizi,vergeturi si dureri de oase...in rest sa ne fie de bine.![]()
Vad ca subiectul a starnit si pareri contra...desi nu mi se pare normal.Fiecare scrie ce vrea si cui nu-i convine sare peste mesaj.E asa greu?
Daca cineva nu are vergeturi...sa fie fericita,eu le am si ma pling na.
Alta se plinge de contractii sau ca nu misca bb...pentru asta nu a sarit nimeni ca exagereaza sau ca nu vede bucuriile sarcini,daca ea nu s-a confruntat cu problema.
De asta suntem aici sa ne sustinem si asta e rolul forumului pina la urma.
Asa ca iubitele,putina intelegere pentru fiecare nu strica!
Deci fetili,plingeti-va cit puteti ca aici e loc pentru toata lumea.
Va pupacesc si sa fim sanatoase!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+ 
cleopiciu spune:
DACONST FELICITARI PT. BEBE GRASUNEL!!!!ma alatur voua si fundul meu e ca o zebra
,dar din pacate nu avem ce sa le mai facem ,sper in continuare sa nu-mi apara pe burtik......,cu crema m-am tot dat dar asta depinde si de calitatea pielii ....,de ingrasat nu m-am ingrasat mult si tot degeaba ,am luat 6 kg pina acum de la cit am plecat ....,intradevar nu m-am dat cu crema antivergeturi ca mi-a fost cam frica...,bine ca se albesc ...
Astazi merg si eu la dr. deabea astept!!!!
v-am pupat burtici!!
CLEO
36
Helenutza23 spune:
fetele, ceaiul de zmeur e indicat pt intarirea mushilor, inclusiv ai uterului si cica ar ajuta mult la o nastere naturala. nu pt lactatie, nu. uite, cine vrea, poate citi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73390
30+
cristia spune:
anis ai luat nutrinatal si a mers?n-auzisem de el pana acum.
cu relaxarea: nu ma refeream neaparat la respiratie controlata; e buna si aia; ma gandeam la relaxare de-aia pe care o induci prin respiratie si imaginandu-ti toti muschii (si deci si uterul) relaxati.am citit cred in ultimul supliment de sarcina mami.
salina: eu am baut ceaiuri de chimen si anason din ziua 1 de dupe nastere si am alaptat bine merci.(bine eu ma stresam la vremea aia ca asa e modelu'
).
danconst: bravo ptr gras
si tinem pumnii cu 75%.si mie mi se tot zicea la bb 1 ca nasc din sapt 37 si am nascut in 41.Deci copilu iese cand o vrea Dumnezeu.
tine careva pe aici post? (nu ma gandesc la tot postul ci miercurea si vinerea).
si revenind la fixul meu pe ziua de azi: nu mai simte nimeni apasari inspre intestinu gros? (na' ca acu' am in cercat sa ma exprim mai academic) nu?... sunt duuuusa
Cristiana cu Andrei (29Sep04) si
32+
Daconst spune:
Cleo,
Asteptam vesti bune si de la tine!
Ralu,la noi poti face eco,daca o platesti.E 25€ si iti face 3d.Deci nu e asa scump.Eu am facut o data da si una ba.Azi am facut-o pe ultima ca eram curioasa.
Nu stiu cum e la voi sistemul,dar aici iti face orice si nici nu te usuca de bani.
Am facut si analiza de streptococ.Sa o ia naiba.
Ca aici iti face si anal analiza,nu doar vaginal.A durut ca naiba.
Acum sa iasa bine si nu mai conteaza.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+ 
gabriela_s spune:
oau, dana ce dolofan e bebe!ma intreb galuscuta mea ce o mai fi facand,ca ultima data avea 1855g la 32 de saptamani.
bai eu nu am vergeturi pe fund,sau nu stiu...nici nu ma mai uit
la mine sunt pe partea interioara a coapselor,pe gambe(!!!),pe solduri si in partea de jos a burtii.am si pe sanul stang din cate am observat.dar imi bag picioarele,am mai avut vergeturi la inceputul pubertatii ,cand ma apucase asa o foame de ma facusem patrata.pe urma m-a pus maica-mea la regim ,sport ,alea alea si s-au dus si suncile si tot,iar vergeturile nu mai ieseau asa rau in evidenta.se vedeau doar daca te uitati f f f atent.am incredere ca o sa scap de ele si acum.
lasa ca dupa nastere nu prea mai e timp de stat in pat si visat la diverse feluri de mancare,ingurgitat prajituri si altele
isi intra mama natura in rol si se regleaza toate,si kg si tot![]()
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
37 + 
Shine spune:
Cristia,
apasarile alea, le-am simtit si eu, dar nu m-am gandit sa fie o problema. Am zis ca sta bebe cum are el chef , e garsoniera lui, n-are decat sa se balaceasca in voie.
O sa il intreb pe medic daca este vreo problema cu treaba asta.
Am un set de 12 intrebari pentru el pana acum...
Shine
megbeng spune:
cristia, da, tin eu miercurea si vinerea..de ce?
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

cristia spune:
multumesc shine
mi-e imi era frica sa nu fi coborat cumva sarcina; sau sa fie vreo pb cu colul;
Anis: tu cum ti-ai dat seama ca-s probleme? scuze ca nu am fost atenta la timpul potrivit...
cleopiciu spune:
CRISTIA stai linistita cu apasarile ca sunt normale si eu simteam asa prin saptamanile 28-32 ....,la inceput credeam ca imi vine vreo urgenta pina am inteles ca bebe se apasa...
IN legatura cu postul ,gravidutele nu trebuie sa tina post pt. ca noi avem foarte mare nevoie de papa ....,chiar daca merg sa se spovedeasca ,l-am intrebat pe parinte ...
CLEO
36