Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 22
Liuda spune:
anis ce sa zic... nu stiu, sa mai rezisti si tu macar 2 saptamani, la 36 si ceva tot e mai bine decat la 34 !
fetelor, fetitele Flaviei au 1560 si 1340 gr, si sant mancacioase si sanatoase si pe la sf. lui ianuarie spera sa vina acasa!
intrebare- ciaiurile astea pentru lactatie cand se beau? si pana a naste? daca da - de la cate saptamani? nu provoava nasteri sau contractii? daca nu atunci e clar - dupa ce nasti te pui pe ciaiuri ca oricum mare lucru nu poti manca.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt si 5 zile
Liuda spune:
mai nu ma speriati cu durerile voastre ca ma apuca si pe mine! ce aveti? vreti sa nasteti? sau copiii astea ai vostri chiar nu vor sa stea locului?!
Va pupic pe buric.
ralu74 spune:
M-au luat si caldurile zau ...si astia de aici nu imi dau nimic pt dureri....ma rog la Dumnezeu sa fie doar o alarma falsa....
Ralu
36
DARIA
cleopiciu spune:
ANIS mie dr imi daduse pt contractii si dureri no-spa + scobutil injectabil,isi faceau mai bine efectul si dupaia am continuat cu pastile no-spa si scobutil supozitoare.. Daca tot nu te simti bine suna dr. si mergi la spital ... EU am avut dureri cred ca o luna ma apucau la 2 zile si cel mai mult ma luau noapte...dar daca puneam scobutil si luam no-spa intr-o ora imi treceu..
contractiile nu il afecteaza pe bebe ,dar problema e ca poate deschide colul...,daca sunt dese si dureroase...
CLEO
36
Liuda spune:
daconst cred ca tu m-ai injurat fata !!! stii ce fac acum? sant cu o lingura mare in borcanul de nutella!!! ca lumea, da? poate intr-o luna pun mai mult decat am pus in trei... bag lingura in borcan, o scot plina cu ciocolata .... si imi vine sa-ti zic ceva rau...
Va pupic pe buric.
ALINATXA spune:
Anis sfatul meu e sa mergi la doctor si eventual sa stai sub supravegere ptr a fii tu mai linistita.Stiu ca e greu cu Ingrid dar totusi poate gasesti o portita.
Ralu si tu sa mergi la fel tu deja esti aproape rau de termen
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
ALINATXA spune:
Fetelor Salina a scris astazi ca eu numai stiu.M-a lasat memoria.ASeara se plangea de o stare ca de nastere.......Da si tu un semn alinuto
ALINATXA spune:
Mamaaaa flavia ce bine ca bebelushele sunt bine.Acum am citit
Daconst spune:
Aelita,nu pot vedea burtica ta...
Legatura asta de net e prea inceata...sper sa mai lasi filmuletele pina-mi vine noul abonament.
Liudo,cred ca vrei sa o ingrasi pe bebelina,ca ai vazut cum a mers la mine...![]()
Fata nu ma injura pe mine ca eu sunt bolnava cu dulciurile,dar tu nu.
In seara asta bag o fasole cu carnati...asta daca te intereseaza.![]()
Ralu,stai cumintica in pat daca se poate...si eu am simtit asa ceva.dar m-am dotat cu Nospa din Ro si mai bag cite una cind intra frica in mine.
Anis,vorba Liudei,mai stai putintel cu noi...macar 2 saptamani.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+ 
Daconst spune:
Alina,si eu stau prost cu memoria,dar parca n-am vazut azi mesaj de la Salina.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+