Copiluti de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Adina draga poate te linistesti cand citesti asta. Tony e asa poate putin mai rau punand si crizele de trantit pe jos cand nu vrei sa-l lasi sa mearga unde vrea el. Deci imagineaza-ti o Ema asa de la 9 luni (ca pana atunci a urlat in continuu), care deja a avut o fractura de cuminte si linistita ce e si care nu doarme nici noaptea si care nu mananca cu saptamanile. Am uitat sa adaug si de care nu am fost "eliberata" nici 5 minute. Sa-ti spun ca poate fi mai rau?

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

OlgaTarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI DENISA! Sa ai parte numai de fericire si noroc.

Bea eu incerc de vreo 2 zile sa vad si eu colajele si nu reusesc deloc. Imi deschide pagina dar mai departe pe ce butoane sa mai apas?

Onixone, Dragos are vreo 11 kg si 80 cm asa ca voi stati foarteeeeeeeeeeee bine

Dragos se pare ca a facut o pasiune pentru dovleacul galben. Toata ziua numai asta ar manca binenteles pe langa nelipsitul iaurt.
Are cineva vreo idee cum sa-l mai prepar si altfel decat pane sau piure pleseee ca ma dispera.
Pupici

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

simona: FA-l placinta si pune si carne tocata.E o idee.DAr sa zica bucataresele.ma pune barbatul sa ii fac prajituri din cauza voastra.Hmmm

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am rezistat eroic pana la ora asta...ce-i drept cu o oala de cafea si niste redbull-uri...

Adina plange-te tu ca sa nu o fac eu...ca suntem in aceeasi oala...poate doza de energie difera,insa compenseaza la tampenii...aseara ma bagasem in dulapuri sa fac curat...impatuream un pulover si fugeam prin casa dupap mandra ca o gaseam cine stie pe unde...vai mama mea...

Olga sa sti ca vor creste si trag nadejde,ca sa nu zic speranta, ca vor fi niste adolescenti usa de biserica...

Elisor mai stii cand iti spuneam ca platesc la gaz cat nu face?!Acuma nu mai platesc vreo juma de an ca vaca aia belicoasa de la gaz a citit aiurea contoarul si cica am facut plata in avans de nu stiu cate milioane...pai cum puii mei sa nu fac cand imi veneau facturi de cate 6-7 milioane...

Onixone de unde din Constanta esti?!Eu acuma am vazut la tine sub nickname

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adina, OlgaT, Loreen... nu stiu cum vor fi in adolescenta, dar la 5 ani si jumatate va spun eu ca vor fi ca la unu si jumate, dar cu argumentele si contraargumentele de rigoare: adica Agata nu numai ca nu sta o clipa intr-un loc si nu-i mai tace gurita, dar iti si explica de ce! Tudora e o oaza de liniste pentru mine si probabil pentru oricine. Fara sa fii chiar linistita sau lipsita de energie, poate sta si cite jumatate de ora sa se joace singura sau sa se uite pe o carte sau sa coloreze. Dar asta numai cind e singura, fara Agata... impreuna fac o echipa perfecta pentru a obosi si adormi 10 adulti, nu unul! Dar Agata e capul rautatilor, Tudora nu tine pasul cu ea, sint momente in care vine si se aseaza in brate la mine... obosita! Obosita de energia celeilalte, o intelege mami! Si la fiecare persoana care sta si 5 minute cu Agata, imi vine sa-i spun: vezi cum e!?! Dar exista si o parte buna in tot acest zbucium al lor: sint inteligenti! Nu ca cei mai linistiti nu ar fi, ma mir doar ca unii agitati ca cei descrisi mai sus mai au timp sa fie si inteligenti, sa gindeasca. Agata cel putin ma pune in fund cu teoriile ei! E absolut fantastica, ii merge creierul la fel ca gura si ca picioarele! Si nu e ca e a mea, desi, da e a mea si o laud, desi ma oboseste, dar chiar sint impresionata de legaturile pe care le face si de profunzimea gindirii ei si nu pot decit sa-i doresc sa ramina asa. Mereu am spus, macar sa fie asa in viata, nu sa se blegeasca pe parcurs si chinul meu sa fi fost inutil.

Deci... am revenit!!! Nu cu forte noi, ca nu le mai am nici pe cele vechi, sint foarte obosita, ma doare capul si nu am chef de nimic. Nu am citit decit ultimele trei pagini si am vazut pozele aferente si nici nu am timp sa citesc asa cum am spus saptamina trecuta. Dar recuperez eu, sper ca ati fost cumintele... Am scapat de scoala pentru o perioada, a fost foarte stresant sfirsitul, examenele mult mai grele decit ma asteptam. Practic au dat intrebari din absolut toata materia, mi s-au parut foarte bune subiectele. Si surpriza... chiar am facut ceva la ele. Adica la unul am facut chiar bine, la cursul din programul meu si daca nu ma suprapreciez cumva, cred ca am sanse sa-l termin cu nota destul de buna, nu chiar cu A (adica 81-100%) ca Iuliana (felicitari!!!), dar va fi sigur un B+, adica am sanse ca nota finala sa fie peste 75%. Si la franceza am facut, dar acolo fiind multe testari pe parcurs, la care am luat si note mici, nu cred ca nota buna de la sfirsit mai poate face mare lucru. Dar de facut, am facut mai mult de trei sferturi bine, sint sigura si maximul cu care pot termina in final cred ca va fi undeva pe la vreun 65-67% (ceea ce pentru un curs atit de greu ca gramatica asta pentru francofoni si pentru o afoana ca mine, cred ca e o nota mai mult decit acceptabila). Indiferent de cit va fi nota finala, nu cred ca poate sa fie prea departe ca procentaj de ceea ce am spus eu (in jos, vreau sa spun, ca in sus as vrea eu!).

Fetele sint bine, sanatoase... in sfirsit! Spunea New mami de Patrick, ca plinge... si Tudora, de fapt si Agata, au o perioada de plins si vreau la mami! Poate si pentru ca au stat si ele, cum stau copiii pe aici, mai mult la scoala/gradinita (le-am lasat saptamina trecuta pentru ca nu as fi putut sa invat altfel), in weekend am fost plecata la biblioteca, seara le-a culcat tati, ca mami invata... Dar fetele si-au schimbat atitudinea: Agata e trista la scoala, plinge (ma rog, pune bot) la 3 cind in loc sa o iau acasa, trebuia sa mearga la service de garde de dupa-amiaza, cind ajunge acasa se lipeste tot timpul de mine, ba ma pupa, ma imi cere cine stie ce, numai sa fie linga mine. Ma induioseaza, ele nu sint obisnuite sa stea atit de mult fara mine si le-am simtit tare afectate din cauza invatatului meu. Asta e, din iarna va fi si mai nasol, ca am patru cursuri, din care sigur voi ramine cu trei, ca mi se par cam multe 4. Am gasit de trei ori scris in caietul Agatei ca a fost trista si abatuta (ea care e tot timpul cu gura pina la urechi si unul din cei mai veseli copili pe care ii stiu). Tudora nu plinge la gradinita si nici cit a stat cu tati seara... a avut un comportament normal. In schimb, din momentul in care ma vede, frustrarea da pe afara si... se razbuna. Pe bune! Plinge, urla, ba ma pupa, ba ma bate, ma musca, vrea numai in brate, pur si simplu o simt ca pe o razbunare ca am lasat-o fara mami (si fara titza, cred ca de fapt asta e problema) atita timp. Nu va imaginati cum face si incepe din prima secunda in care ma vede si o tine cam cite o ora sau chiar doua. Si la gradinita mi-au spus, si tati... duminica seara se uita pe geam, probabil ma astepta, pina cind m-a vazut venind fusese tare linistita, s-a jucat, s-a uitat la desene, a mincat, cum m-a vazut s-a pus pe un bocet si asa a tinut-o vreo ora, pina am reusit sa o adorm (lipsisem vreo 7 ore de acasa, dar a stat cu tati si cu Agata si au facut o gramada de lucruri placute impreuna).

Am o multime de lucruri de facut! Si nici un chef! Trebuie sa pregatesc dosare pentru inscrieri la scoli, ca astazi si miine asta e pe agenda de lucru: Agata la testul pentru scoala internationala (nu sint locuri pentru clasa I, din pacate, dar sa vad ce face la un test ca asta, cum se descurca in franceza, ca atitea am mai auzit despre el...), eu la franceza la universitatea englezeasca (v-am spus eu acum vreo luna) si tati la engleza la aceeasi universitate (bine, ca el are nevoie doar de un certificat, ca sa poata intra la master, dar cred ca un pic de limba scrisa nu-i strica nici lui, chiar daca e la un nivel mai inalt). Si astia aici cind cer un dosar, o vor si pe mama si pe tata, si chiar pe strabunica.

La prinz trebuie sa o duc pe Tudora la un doctor, ca i-au iesit niste bubute rosii la pasarica, de vreo saptamina le are, dar nu am avut eu timp sa o duc, am incercat sa le tratez cu ce aveam prin casa, dar nu pare eritem. S-ar putea sa fie ceva in urma antibioticului luat, ca i-au aparut a doua zi dupa ce a terminat tratamentul. Sau ceva luat de pe la gradinita, oricum indiferent ce e, pare serios si e prima data cind am probleme cu ea de aceasta natura. Si cred ca o si deranjeaza, ca o vad tragind de pampers.

Miine dupa amiaza avem petrecere la gradinita Tudorei si vom fi toti patru acolo! Trebuie sa fac o placinta cu mere, cu asta m-am inscris pe lista. Iar simbata avem intilnire DC cu mamici, tatici si pitici din Montreal si de pe linga. Abia astept, nu vom fi multi, ca nu pot veni o gramada, dar tot ne vom aduna citeva familii. Am zis ca aduc pizza si ceai verde, dar poate schimb, sa vedem si ce chef am de stat in bucatarie. Nu mai spun de spalat, calcat, curatenie... ca pe astea nu le-a facut nimeni cit am fost eu ocupata cu invatatul!

Gata, ma duc la treburi, ca acusi e noapte si ma trezesc ca nu am facut nimic. Va pup si va doresc sanatate!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 #8211; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 #8211; www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 #8211; www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Ati scris ceva nu gluma... eu cand aud de copii vostrii ca ziceti ca sunt obraznici... caterina e exact la fel, plus ca nici nu doarme la pranz, seara femeia se culca la 9 saraca si eu de-abia astept sa adoarma caterina... copil atomic. Copii nostrii cred ca sunt ca in desenul ala animat "the Incredibles", cum era baietelul ala care dadea din picioare cu viteza luminii.... pacat ca eu nu sunt elastic woman
Ea are 12 kg si 84 de cm. E putin slabutza(asa pare), eu zic ca arata bine, e muschiuloasa.
Eu sunt super obosita, azi am fost cu ea la cumparaturi, si tot nu am terminat lista, am batut magazinele dar ne-am distrat amandoua destul de bine. Am si facut si niste curatenie, am imachetat niste cadouri... destul de harnicutza.
De mancat nu mananca nici jumatate din ce mananca ai vostrii, cred ca trebuie sa mai bag in ea , manca mai multe legume si fructe si out, dar branza, macaroane si de astea nu vrea. In schimb ii plac pastele astea chinezesti, noddles...ii mananca sub orice forma si orez gatit in stil local...parca e copil de chinez. Nu vrea masline, am incercat azi sa ii dau, s-a uitat asa urat la mine dupa ce a gustat una, nu cred ca o sa mai incerc prea curand.Dar ii place cico

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mult mamicutelor!Mi-au dat lacramile la urarile voastre! va multumesc mult ca sunteti si ati fost alaturi de mine!Nu stiu ce m-as fi facut fara voi.Eu sarbatoresc prin munca,zugravesc,nici nu am simtit ca a fost ziua mea.Acum am intrat pe net fiindca cu voi alaturi simt si eu ca e ziua mea.Va pupic pe toate si va multumesc inca o data!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

loreen: Din Tomis 3...intre galeriile soveja si Bdul.Tomis

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani Denisa

sa fii sanatoasa!