Copiluti de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata'!

"La Multi Ani Denisa!"
Sa fi sanatoasa in primul rand, sa ai parte numai de lucruri bune, liniste si fericire!

Nu ma pot uita la poze, ieri am descarcat niste filmuletze de pe net si m-am umplut de virusi.... i-am dat o scannare antivirus si mi-a gasit 12 pana acum! Asa ca acum ma rog cate cinci minute sa mi se deschida cate o pagina...

Ieri am fost la City Mall... dezamagire totala. Locul de joaca era super aglomerat, nu se putea arunca un ac acolo, era si un party de copii pe deasupra. Maya cum a vazut mingiutzele a inceput sa chiuie si sa intinda mainile sa o duc acolo. Am facut stanga imprejur si ne-am dus la Plazza. Aici era mai bine. S-a jucat mult mai frumos de data asta, se pare ca i-a mai trecut din timiditate, acum se arunca pe spate in mingiutze, alerga.. am stat insa cu inima cat un purice ca mai intrau si copii mai maricei si mi-era teama sa nu o loveasca. Oricum la un moment dat se urcase un baietzel pe ea, noroc ca a venit bunica-sa si l-a scos de acolo!
Una peste alta i-am pierdut si caciula la City Mall, si era preferata mea, abia i-o luasem!

Ce spunetzi, ne intalnim in week-end la un mall, un Mac.. oriunde? S-ar putea sa fie ultimul week-end 2 in 1 pentru mine... apoi nu se stie cand voi mai putea iesi din casa cu doi copiii dupa mine!

Tina 38+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

ahhh...si inca chstie:copilasii vostrii cam cat de inalti sunt si cate kg?eu am fost ieri la dermatolog cu el si l-au cantarit 13,900gr si 85cm.Sincer mie mi se pare Alex un pic mic de inaltime.Exagerez?

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

onixone: hai sa-ti zic ce scrie "la carte", adica in "Mama si copilul": la 18 luni baietii ar trebui sa aibe inaltimea de aproximativ 80-81 cm plus sau minus 3-4 cm, asa ca e super inaltimea. La 24 luni ar trebui sa aibe aprox 85-86 cm plus sau minus 3-4 cm.

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26mai'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

DENSA Sa fii iubita, voioasa si sa ai noroc de bani multi!

Cloreta, o fi de la vreun dinte de nu prea are chef sa pape...

Elisor, dulce rau cataratoarea. Alex se urca pe masinuta, pe ghidon si de-acolo sta cu mainile in chiuveta ca sa "spele" el vasele care nu sunt defapt. Dar ma imita!

Gabitz, tare poza cu Andrei. Zici ca numara maslinele...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by onixone

ahhh...si inca chstie:copilasii vostrii cam cat de inalti sunt si cate kg?eu am fost ieri la dermatolog cu el si l-au cantarit 13,900gr si 85cm.Sincer mie mi se pare Alex un pic mic de inaltime.Exagerez?

Dar noi ca avem 10 kg si ceva si 83-84 cm.. Nu mai stiu dupa masuratorile lor...ce sa mai zic! e bine la voi!

Beatrice, mami de Alex pifos

OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, eu zic ca este bine Alex. Andrei e mai slab, are undeva pe la 12.6-700 si 86-87 de cm. Este undeva un grafic de crestere, dau linkul cu pauze, ca al;tfel apare ca e reclama, scoate tu pauzele dupa puncte: http://www. parinti. com/modules.php?name=Grafice
Vezi cum te incadrezi acolo cu greutatea si inaltimea pt. varsta lui.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

gabitzam: merci pt link.La inaltime e bine la greutate e undeva la maxim

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Denisa!
Sa ai zile lungi, fericite si pline de dragoste.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

sunt chioara rau da' nu mai gasesc butonul "delete" pe webshots si tare as vrea sa sterg niste poze de prin album, ma poate ajuta cineva?

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Florentina, esti fantastica!!! Tu azi-maine nasi si ne chemi sambata la intalnire? Mi-am facut mii de cruci. Bravo, mamico!!! Stii ca Ema mea a venit pe lume in sapt 38? Cezariana, intr-adevar, dar pe la ora 10;00 cand m-au pus la monitorizare aveam contractii din 4 in 4 minute, cica. Asta inseamna ca oricum venea in ziua cu pricina.Noi iesim doar duminica.Problema este ca in weekend locurile de joaca sunt prea aglomerate. Noi la City am fost luni dimineata. Erau inca 2 copii doar. Sambata mergem la ziua verisoarei, party cu copiii, caci ieri a fost cu familionul.

Clara, tu o zici cu admiratie in timp ce eu ma scurg de oboseala. Eu una nu pot descrie in cuvinte cat s ce poate fii-mea. Deci nimic n-o oboseste. Doua zile a fost sotul acasa si am fost cu ea doar pe drumuri. Nu doarme, nu mananca, doar alearga, se joaca. Trei ore la un centru de joaca nu-mi garanteaza ca doarme odata ajunsa acasa. Ieri am fost la ziua verisoarei desi initial am zis ca mergem doar sambata, la petrecerea cu copiii. Mi-eragroaza ca nu s-ar simti bine Ema. Aiurea, la plecare n-a vrut sa plece. Nu-ti poti imagina ce mi-a facut. N-am putut sa o imbracam. Urla ca din gura de sarpe. Era toata transpirata, iar noi nu reuseam nici macar caciula sa i-o punem. Texte, promisiuni, amenintari, povesti, NIMIC. Pana la urma a avut Mihai stralucita idee sa-mi puna pe mine haina lui, iar Ema a fost cu greu infasurata in geaca mea si dusa in masina cu urletele de rigoare. In masina eram deja cu nervii in gat. Ne-am calmat cu totii pana la urma si i-am spus Emei ca sunt foarte suparata pe ea. M-a mangaiat, dar tot nu m-a imbunat ca sa o culc eu in seara cupricina.Am ajuns acasa si a mai alergat 90 de minute. N-a fost chip sa o culc asa ca l-am lasat pe Mihai care bineinteles ca a adormit inaintea ei. Cand am intrat in camera Mihai dormea intr-o parte a patului, iar Ema era la picioarele lui, cu maneca de la bluza si body atarnand. Isi scosese manuta la cat s-a foit si s-a sucit. Cred ca foarte curand nu o voi mai culca de amiaza. Eu sunt sigura ca nu pricepeti ce povestesc aici. E bomba!Daca cumva mai este cineva aici cu un asemenea copil, dati-mi va rog exemple. Poate asa ma mai linistesc...

Avem si cateva poze noi in albumul de 18luni

Tocmai m-a sunat Gabitzam ca vine pe la noi cu Andrei!

Dragelor, eu nu prea apuca sa citesc, poate ca sunt egoista pt ca in ultima vreme doar ma descarc aici scriind despre Ema. Uneori simt ca pic de oboseala. Am nervii intinsi la maxim. Maine pleaca si vecinii nostri la Cluj, ramanem si fara Razvanel. Nu stiu cum trecem noi iarna asta. Cred ca imi fac abonament la Jungle, altfel nu stiu ce sa ma fac cu zvarluga asta mica.

Mergi la inceput