Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 3
iuliana spune:
Loreen, eu gata, am terminat cu examenele, chiar daca luni as mai avea unul, dar i-am zis profei ca nu o sa ma omor cu invatatul pentru asta. Profa mi-a zis azi soptit "don't study for this test!":) si ca era cit pe ce sa imi aduca sa dau testul azi (la bascalie, ca stie ca nu o sa fac mare brinza la el). Asa ca luni ma prezint la scoala, iau tetsul, il semnez si il perdau dupa citeva secunde
, ca deja am procentaj de A.
Ziceai de bulanasele Dianei. Sa stii ca i s-au mai dus un pic ca alearga si catara toata ziua ca maimuta de sor-sa (o imita) si, na, se mai duc sunculitele. Probabil e ea mai pufoasa decit Deliuta...pe fundulet cind merge i se vede celulita
, dar parca nu mai e asa rotunjoara ca acum 2-3 luni. E si normal, creste si tare o sa imi fie dor de copii grasunei. De vreo 2 seri, umbla si alearga mindrele mele in pielea goala prin casa parca da strechia in ele. Nu zic ce lupta cu ele sa le imbrac. Ta-su tre' sa le tina si eu le imbrac.
Miine ma duc si eu sa ii fac Dianei vaccinul restant. Deja mi-e mila de ea:(, dar nu am ce sa ii fac.
Gata, ma duc la nani. Dau de baut ca pot sa spun ca am intrat deja in vacanta...o luuuunaaaaa....iuhuuuu!!!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
elisor spune:

LA MULTI ANI, DENISA!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de cei dragi
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
Mickyyy spune:
Neata si de la noi
La multi ani Denisa
!
iuliana, ti-am admirat domnisoarele, chiar ca-i tare cocheta Emma
! Iar Diana are niste obrajori bucalati de-ti vine sa-i mananci 
!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
elisor spune:
Neatza!
Clara, Teo a ta e formidabila, raman surprinsa de fiecare data cand o aud. Bianca desi stie o multime de lucruri sa le arate, sa le "spuna", putine sunt cuvintele care le pronunta corect, iar voi sunteti la litere, uau!
Laura si eu am sincope de somn si nu sunt la munca ca sa mai am si grijile alea, dimpotriva deocamdata lucrurile sunt pe fagasul cel bun, si cu toate astea nu stiu de ce sunt nopti in care urlu la luna, dar evit PC-ul noaptea ca altfel as fi si mai zombi.
Raluca spunea prin vara ca a tinut un regim personalizat unde a scapat nu atat de kg multe cat de cm.
Iuliana felicitari pentru invatatura! Am vazut pozele, ai niste fete cochete, fericite, transpare din fiecare poza. Diana e cea mai castigata ca are atatea de invatat de la Emma, nu peste mult timp diferenta dintre ele se va estompa, Emma de la tine, peste cativa ani veti fi trei doamne, cred ca tati e asa de mandru cu voi toate.
Faine portrete au facut micii picaso, unul mai talentat decat altul.
Daniela vad ca tii cont de tendintele modei, putin rosu
, cu un asemnea semineu si priveliste cum poti sa ai palpitatii la inimioara, dimpotriva zici ca esti in statiune la refacere
. Ce fetita cuminte si intelegatoare, bradul e in siguranta...aaa, imi place si mosul catarator.
Eli mami de
Andreas si
Bianca
Danelutza spune:
La multi ani, Denisa !
Laura sa dea Domnul sa se acomodeze Delia cu noua baby sitter (parca asha se scrie
). Nici Isabella n-a avut reactii la vaccin pina acum, sper totusi sa fie dintzologii, iar azi sa manince si ea ceva, ca altfel se albastreste.
Elisor moshul de la fereastra e haios, Isabella face toata ziua "oooo, ooooo, ooo", la anul cred ca se catzara si ea. Cit despre cumintzenie, cum se apropie de brad, cum mai trage mama o urlatura de rigoare, asha ca dispare imediat. 

gabitzam spune:
Buna dimineata! In sfarsit soare in geam de dimineata, nu mai puteam suferi ceatza, era depresiva de-a dreptul!
LA MULTI ANI, DENISA!!! Sa fii sanatoasa, sa ai niste Sarbatori minunate, sa te bucuri de cei dragi tie si sa ai numai bucurii impreuna cu ei!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Mi-a aranjat ziua o...bip...de la gaz, cica sa-i creez conditii sa poata citi contoarele, care sunt in balconul comun, i-am dat cheia si ori e proasta rau, ori se preface tampita ca n-a reusit sa descuie (am caruciorul cel mare acolo, cum puii mei eu pot deschide).
Cica sta ea cu fata si sa citesc eu. Mama ei de nesimtita, pana acum cum a citit? daca nici celor de la gaz nu li s-au creat conditii sa munceasca pe bani buni...![]()
Am primit revista "mami" de la Dan si are un CD cu cantecele tare dragute pentru copilasi.
Gata, plec in Carrefour sa cumpar cadouri, ca m-am nerfat rau.
Eli mami de
Andreas si
Bianca
gabitzam spune:
Asa, ca inainte de serbarea cu Mosu de maine de la mine de la birou, Andrei si-a razuit putin fruntea si a facut o vanataie in obraz, semne de buna purtare. Ca nu sta locului, tot sa faca el vreo nazbatie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ralwka spune:
LA MULTI ANI, DENISA!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de multe bucurii si impliniri alaturi de toti cei dragi tie!
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26mai'05)
onixone spune:
buna dimineata.
fii-miu s-a indragostit si chiar exerseaza sarutul.Isi recunoaste cineva fata in ultimile 2 filmulete care le-am pus?
In rest toate bune si frumoase, tv-ul e pus sus slava Domnului ca nu mai ajunge, astept perdelele comandate pe internet si jucariile de craciun pt alex.Deci ma tine in casa zilele astea ca am tot comandat de la o zi la alta deci nu vin toate intr-o zi.
MI-e rusine sa zic ca nu am facut niciodata prajitura in casa.De aceea tac chitic pe tema asta.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE