Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Iuliana, ti-am vazut fetele motzate. Mai, dar ce cocheta este Emma
Si nici Diana nu e departe.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ralwka spune:
gabizam
super tareeeee poza cu maslinele! Eu ii scot samburii pentru ca mi-e teama sa nu-i inghita sau mai cumpar d-alea fara samburi. In seara asta fii-mea n-a vrut sa pape (se indopase cu bazaconii) decat ceapa cu paine (mancam eu omleta cu ceapa). Se pregateste pentru vremuri grele oare???
Fetelor, de unde iau si eu Baby Einstein ca tare m-ati facut curioasa si poate reusesc s-o mai tin si eu intr-un loc pe Iulia ca azi am avut o tentativa de a ma apuca de curatenie si nu mi-a iesit, Iulia a avut grija de asta... si cum pe mine nu are cine sa ma ajute... fericitelor cele care aveti ajutoare!
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26mai'05)
iuliana spune:
Gabita, daaaa, Emma e o cocheta si jumate. Ea vrea ruj ca mama, parfum ca mama, unghii ca mama ...tot ca mama:). Ma copie extraodrinar, in tot ce tine de haine, machiaj etc. Iar eu, ca mama sclero si dusa cu pluta, intru in jocul ei. Ce crezi ca ii aduce Mosul? O trusa de machiaj pentru copii...chiar ca m-am dilit la creier. In cadoul pe care l-a primit duminica e si un ruj de plastic (a mai avut unul acum un an, dar a uitat de el). Sa iti mai spun ca doarme cu el, il ia la scoala etc. Papusa o mai share cu Diana, dar rujul nu il lasa nici sa o pisti cu ceara
. Tot Mosul ii aduce si asta pe care si-o doreste enorm de mult http://www.amazon.com/Disney-Princess-Little-Mermaid-Talking/dp/B000FKIY6W/sr=8-6/qid=1166036730/ref=sr_1_6/104-8582888-5986326?ie=UTF8&s=toys-and-games care de fapt e o masuta de frizerie si cosmetica, are casca de uscat parul etc. Se schimba de 5 ori pe zi de haine, pantofi etc. Bine macar ca acum s eimbraca si dezbraca singura si nu ma mai chinuie, dar asa a fost de mica. Uite aici o poza http://family.webshots.com/photo/1232685611052957994VCxQcU. Ii placea de mica sa isi puna jdemii de caciuli si haine pe ea
.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
gabitzam spune:
Ori se face model ori isi deschide beauty salon
Cat e de draguta masuta aceea cu oglinda. Este marimea ei, adica se poate aseza ea pe scaunel? Sau este pentru papusi?
Eu pe Andrei incerc sa-l fac mai "intelectual", pentru Craciun i-am luat un laptop si doua enciclopedii pentru copii, cu Winnie the Pooh si prietenii. Una este despre animale si una despre natura, sunt ilustrate absolut superb si o grafica excelenta. Sper sa-l atraga.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Hello!
Nu cred ca mai pot sa raspund la ritmul in care scrieti:)
Am vazut si poze cu copii, cu placinte, cu jucarii, sunt ametita :)))))
Adina, Ema e cea mai tare din toti copilasii pe care ii stiu! Domne' are o energie ceva de speriat si este axtrem de agila, cum se catara ea si se da pe tobogan.
Newmami, sanatate multa puiului dovlecel, cred ca ti s-a rupt sufletul cand s-a agatat de tine. E posibil sa fie teama de ceva ce i s-a intamplat acolo la gradinita.
Eu sunt un pic necajita pentru ca gargarita nu mai mananca cum trebuie de cateva zile si incepe sa se vada, imi seamana clar, imediat slabeste. Baga lapte la greu dimineata si seara, la pranz de doua zile mananca doar cateva linguri, seara ce mai mananca si ea dar aiureli, paine cu miere, gem sau branza topita pentru ca altceva nu ii place. In schimb e moarta dupa pui la gratar, toata ziua ar manca d-asta, striga "cane, cane" si se inalta la aragaz sa vada ce e.
I-am luat si eu un laptop de ocazie, foarte misto, in lb romana, ii place sa vada cum scrie literele si cifrele, pentru alte acitvitati e prea mica, 40 lei noi am dat pe el, sunt super multumita.
Am zis ca nu mai iau jucarii dar a fost o ocazie buna si nu am vrut sa o ratez.
Sa va arat cum spune cat ani are si cum o cheama (Duda) LOL.
www.dropshots.com/day.php?userid=201205&cdate=20061213&ctime=011204" target="_blank">aici
Pozele mele
iuliana spune:
Gabita, beauty salon e pentru fetite cu virsta 3+.www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2401451&cp=2255956.2269725.2269729&cp=2255956.2269725&fbn=Taxonomy%7CDolls&f=PAD%2FTRU Age Filter%2F3 %26 4 Years&f=Taxonomy%2FTRUS%2F2255963&fbc=1&categoryId=2269729&parentPage=search" target="_blank">Aici se vede mai bine, iar Diana o sa primeasca bucataria www.step2.com/product.cfm?product_id=1299&stp2ssid=7DA7311C-1143-E489-2DE0B5717CED018A" target="_blank">asta .
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
Danelutza spune:
Gabitza s-ar putea sa ai dreptate, am cautat-o in guritza si vad ca iese un coltzatzel, dar la ceilaltzi dintzi n-a avut nimic.
Elisor si a mea se catzara peste tot, parca-i maimutza, urca pe fotoliu apoi pe pervazul ferestrei, bate in geam si striga tata, asteapta sa vada mashina lu'tatsu cind vine de la serviciu.
Iuliana frumoase pozele, dar ce domnishorica rujata ai tu ? Uauuu, imi imaginez la anul, cu amindoua ce-o sa faca la oglinda.
Sa va arat si eu poze cu Isabella si bradutzul
http://new.photos.yahoo.com/mami_casnice/album/576460762369433594,

loreen spune:
Subscriu si eu la ce spunea Clara ...nu pot tine pasul voi...acum un an pe vremea asta ma lafaiam acasa si avea timp sa dau si la altii,iar acuma nu stiu ce sa fac mai repede ...cred ca din cauza asta nici sa dorm nu mai pot ...stau treaza de la 2,am crapat o cutie de bomboane si m-am uitat la pozele copiilor...tare frumoase...Ema este o frumoasa asa gatita,Diana se apropie cu pasi repejori,desi nu puteam sa nu remarc bulanasele din ciorapei( cica 12,500 kg...par mult mai mult comparativ cu fusele Deliei),am vazut si o Bianca mica blonda,cu niste ochi absolut superbi si un cucui mic in frunte,si chiar nu m-am putut abtine sa nu admir un semineu in pozele Danielei...iar de Ema Adinei ce sa zic...ca nu am cuvinte...este un pachet plin de adrenalina...ma gandeam ca si la noi sunt asemenea locuri de joaca,poate nu de talia celor din Bucuresti, dar parca nervii mei nu rezista la energia Deliei...
Cu noua femeie lucrurile merg tare bine,exceptand faptul ca nu vrea sa bea laptele de dimineata...se joaca,vorbesc,se plimba mult...sper ca dupa ce trece perioada de acomodare sa fie si mai bine... de luni sotul meu va fi in CO si vor stagna putin lucrurile,dar dupa sarbatori am speranta ca vor evolua putin ...
In schimb scap de una dau de alta...a racit si e fornaita...i-am dat 2 tuburi de oscillo si vad ca merge inspre bine...ca m-am saturat de siropuri eu ,d-apai ea...
Gabitza m-ai omorat cu prajitura aia...cica nu esti talentata intr-ale cratitilor...pai mie in 12 ani de maritis si nu mi-a iesit asa ceva...
Raluca pai mananca mine Iulia... asta daca fac comparatie cu fii-mea...dar pana la urma fiecare papa in ritmul lui ...vorba fetelor atata timp cat sunt sanatosi restul nu mai conteaza... eu am avut cu Delia perioade mari de greva desi are acuma 13,5 kg...unde or fi alea nu-mi dau seama ca in comparatie cu alte fete a mea este schiloada...cred ca-i ciolanoasa,precum io...
Daniela io i-am facut mandrei vaccin la 18 luni,rapelul la ROR...fara efecte adverse de nici un fel...de altfle ea la nici un vaccin nu mi-a facut reactii...dar schema de vaccinare a Deliei este una fara cap si pampers ca nu mai copii de la Celebra fac asemenea vaccinari,restul respecta schema...
Olguta din America masa se seara si la mine este o problema in ceea ce-o priveste pe Delia... as vrea io sa manance sandwich... incearca cu orez cu lapte,sau pate cu lapte, cereale Nestle din acelea cerculete, budinca de paste sau sufleuri ...zic eu asa dar n-ai s avezi sa pun mana sa-i fac...dupa 4 cand ajung acasa ma ia as ao lehamite profunda de nu mai pot si chef nu mai am...
Monu tu nu mai zici nimic?!
Florentina mai ai doar o saptamana
?!
Iuliana si Nelia bafta la examene si buchisareala... bravo voua...eu una nici platita nu as mai pune mana pe carte
Newmami da unde plecati de Craciun?!
Lucas eu acuma m-am dumirit...ai slabit frate nu gluma...intrebarea este cum?!Ca daca-i vorba de ambitie cred ca mai astau o tura...
Haoleu cica mai am 2 ore si tre sa ma scol sa ma duc la munca...vai mama mea ce zi o sa am azi...iar la 4 vreau sa plec si la coafor sa ma fac bela la par si maini de sarbatori...redbull scrie pe mine azi
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Nici gand sa pot dormi...
Asa ca revin si
LA MULTI ANI Denisa, sa fi sanatoasa,sa te bucuri de fiecare zi ce va veni, sa ai parte numa de bucurii si liniste alaturi de cei ce-ti umplu viata de fericire...
.
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"