Copiluti de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Denisa, LMA!

Nelia, la noi A inseamna 90-100%. Deja cu 80% iei B (80-89%).

Chiar m-ati facut curioasa cu inaltimea copiilor. Poate o masor si eu pe Diana azi.

OlgaT, eu am fost cea mai cuminte ca bebelus din 4 draci citi are mama . Si acum la batrinete :) sint tot cea mai cuminte si asa am fost si pina acum. Cel mai mare frate pina la 9 luni a urlat, iar acum tot timpul vrea sprijin, atentie si cocoloseala de la mama si restul poporului si are 38 de ani. Asa ca nu stiu ce sa zic de cumintirea la adolescenta :(, dar poate Tony va fi o exceptie ca am mai auzit de cazuri de genul asta in care teroristii mici s-au transformat in mielusei mai tirziu.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! inca mai respir......nu stiu pentru cata vreme, sper sa mai apuc sarbatorile. Alyssa ma termina de tot, asa ca, mamici cu copii atomici, daca va incalzeste cu ceva sa stiti ca nu sunteti singure! mai demult glumeam ca am si eu o Tony in varianta feminina...n-am timp sa scriu prea mult ca am lasat-o la tv si mananca ciocolata (la fel si canapelele mele din piele crem), nu o tzine prea mult interesul...ce sa va zic, n-am mai dormit o noapte intreaga de cand a aparut minunea (pardon, de cand am ramas gravida - imi era un rau bestial zi de zi, mai ales noaptea), pe langa alergat non stop, catzarat peste tot, scos-spart-rupt-tras-aruncat-etc de prin seratre-dulapuri-paturi-etc, se mai si tranteste pe jos cu urletele de rigoare iar ca bonus ne zgarie si ne pocneste de ne sar capacele! cand ii zic NU se face ca nu aude si continua cu prostiile, daca repet sau o iau de acolo automat se pune pe urlat (rage!) si incearca sa ma apuce cu mainile, are o fortza si smulge ce prinde, mai trage si capete-n gura, asa de placere. Azi noapte s-a culcat la 01.00 (dupa doar jumate de ora de circ, de obicei dureaza minim o ora), la 04.00 s-a trezit si a miorlait in surdina pana pe la 05.00 dupa care i-a trebuit televizor si plimbat cu bicicleta prin casa. ne-am chinuit degeaba s-o culcam sau sa-i sugeram procupari mai potrivite cu ora respectiva, pana la urma s-a culcat de buna voie pe la 10.00, eu la fel ca-mi tremura hertzul de oboseala. m-am gandit de multe ori care o fi buba cu copilu' asta, unde am gresit...ce pot sa fac sa doarma si ea ca (aproape) toti copiii...intrebari retorice. bine macar ca mananca, asta de putina vreme, vreo luna jumate, pana atunci m-a incaruntit efectiv ca nu manca nimic cu lunile in afara de lapte, iaurt si coji de pita....cata mancare am aruncat nu vreti sa stiti. bine, nici acum nu se omoara, are cateva alimente pe care nu le refuza niciodata (pizza, paine, cartofi prajiti, orez cu ciuperci sau legume - cu mazare verde neaparat, cordon bleu, hamburgher de sunca presata, cremvusti, gratar), altele ocazional (ficatei de pui, mamaliga, omleta, paine cu ou, tocanitza), nu mai mananca iaurt si branzeturi si absolut deloc supe sau ciorbe. fructele i le fac suc (mere, portocale, mandarine + morcov crud) sau le mananca proaspete (bucati de mar, banana, afine, zmeura, capsuni cand gasesc).
Na, poate ati avut rabdare sa cititi ce am scris, intre timp am mai alergat 2 km dupa maimutza ca nu sta locului...
Revin.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Denisa!
Multa sanatate si dorinte implinite!
Lasa trafaletul si ia si bea un pahar de sampanie aici cu noi!

Adina, tocmai am primit invitatia pentru serbarea de craciun de la pro. Veniti? E luni dimineata la 9:30 la cinema pro.

Am terminat si eu scoala, sunt in vacanta!!! Am copiat azi la ultimul examen ca o liceeana, cot la cot cu tot restul colegilor mei din vreo 4-5 grupe Oricum nu ma dezmint le cele mai simple partiale de pana acum eu m=am hotarat sa nu ma duc pentru ca ma simteam nepregatita
In seara asta ma duc sa ma intep a doua oara, o adevarata placere. Si maine am program de scandal: la 6 dimineata plec in giurgiu ca sunt citata intr-un proces
Altfel nu mai am noutati ca pe Filip abia maine il iau acasa, am fost miercuri si l-am vazut si nu prea a dat semne ca ne simte lipsa. Vorba lui Mihai inainte mai dadea si el din coada cand ne vedea acum aproape ne-a deschis usa sa plecam mai repede.
Azi trebuia sa-mi vina si printesa care-mi face curatenie si sa vezi ce-o s-o faultez cat de curand ca mi-a tras clapa. Poate are senzatia ca stau dupa ea, sunt foc si para ca nu e prima data cand face faze naspa si are senzatia ca eu i le trec cu vederea. Sunt un butoi de pulbere in ce o riveste si ar face bine sa nu-mi dea un prilej ca si asa vreau sa scap de ea... Poveste lunga, femeia asta e ca raia, ca altfel ma lipseam de mult de serviciile ei...

Pe marti incolo imi vine si mie jumatatea mea de cadou de craciun Impart cu consortul un pisiu nou noulitz...

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI DENISA!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI DENISA!

Adina, draga de tine, inteleg ce spui si iti admir disponibilitatea si rabdarea, cu toate astea eu tot o iubesc pe papadia cu energie ei debordanta.
M-ar bate d-zeu sa spun prostii, Teodora nu e asa agitata, ma rog, are zile cand nu sta deloc dar are un pogram destul de bun si reusesc sa o stapanesc...inca:)
Doarme in jur de 2,3 ore pe zi la o ora rezonabila zic eu, 13.45- 14 adoarme, iesim o singura data pe zi afara, cateodata deloc, se uiat de doua zoir pe zi la baby einstein si in rest se joaca sau sta in picioarele noastre. Seara e mai agitata dar atunci am apar ajutoarele; fratele meu si tatai si incepe joaca puternica si rasfatul odata cu joaca:)
Bea, m-am gandi si eu la dinti cu atat mai mult cu cat i se shimba si kk dar nu da semne ca ar deranja-o gingiutele si doarme noaptea. Asa ca am hotarat sa ii mai fac o cura de helmiflores preventiv -zic preventiv fara sa ii fi facut analize - ca astea ii dau si pofta de mancare.
Gabitza, cum e laptopul vostru? Vreau sa spun ca asta tare haios si stie o gramada de lucruri pentru cat am dat pe el, Teodorei ii place.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix, l-am anuntat pe Mihai. Nu avem inca invitatie, el este acum la filmari nu-stiu-unde pt rev acasa si protv intl, dar zicea ca suna sa-si ia invitatia cand vine in Bucuresti. Venim sigur luni asa ca ne vedem. ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost la Adina si ne-am jucat cu Ema Sau pe langa Ema. In mare parte inca sunt destul de paraleli, fiecare cu joaca lui. Dar nu se duceau totusi prea departe unul de altul. Andrei, contrar a ce face pe acasa, a fost super cuminte, chiar mocutz pe alocuri, pe cand Ema este ca un izvoras, ca o albinuta in zbor, e de nestapanit. Vorbeste intr-una, face ordine, da ordine, e o draguta si e foarte nostima.
Andrei s-a infipt in jucariile Emei ca la el acasa, din fericire ceda atunci cand Ema voia aceleasi jucarii in acelasi timp, nu s-au certat.
Ema l-a fugarit de cateva ori pe Andrei sa-l pupe, al meu s-a tinut tare, n-a cedat din prima Tare sunt dragalasi sa-i vezi cum misuna.
Am pus niste poze www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20061214" target="_blank">aici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am intrat sa-i spun Pisik-ului LA MULTI ANI si tot ce-si doreste sa i se implineasca!

Si de asemenea va doresc SARBATORI FERICITE si UN AN NOU cu multa sanatate, impliniri, fericire, noroc, bucurii...nu stiu daca voi mai intra anul acesta, poate da, poate nu si n-as vrea sa nu va spun toate cele bune din partea mea (a noastra).

NASTERE USOARA FLORENTINA si refacere rapida!

P.S. are cineva raspunsul la intrebarea mea? pls, un pm scurt cu instructiuni.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna seara, fetele mosului! Mai apar si eu pe aici ca altfel ma uitati cu totul.

LA MULTI ANI, DENISA! Toate visele sa ti se indeplineasca si sa ai parte numai de bucurii. Te inteleg perfect cu trafaletul in orice zi ca si noi suntem la capatul puterilor cu apartamentul (si al banilor); ce-i drept nu varuim noi, dar tot trebuie sa caram materiale la meseriasi si asta mananca o gramada de timp; slava Domnului ca se apropie de final, acum suntem in faza in care ne intrebam daca ne face si noua ceva mobila pana de Craciun sau imediat dupa...

Vad ca aveti probleme cu copiii atomici, e bine ca ii vedeti, eu nu prea stiu cum mai e Mogo pentru ca o vad cam 1 ora seara la 2-3 zile si cate putin dimineata. Nici ea nu sta locului prea multa vreme, dar chiar asa cum povestiti nu face.Si am observat ca de la o vreme ma iubeste ceva mai mult decat pe vremea cand invatam. Ma bucur mult ca o vad ca mai vine si la mine, nu il calareste numai pe tac'su. Si cel mai bun lucru: nu mai plange dimineata cand plecam, din contra ne face bezele (daca ii cerem sa ne pupe in restul zilei, ne "pupa" cu nasul, dar dimineata cand plecam si ii zicem sa ne pupe ne face doar bezele).

Azi-noapte mi-a facut si mie bucuria de a se trezi la 4, cred ca a visat urat ca am auzit-o plangand si a trebuit sa ma duc la ea. Bineinteles ca ii pierise somnul si pana nu i-am dat lapte nu a adormit la loc. Prost a fost ca am tot amanat momentul sa ii fac lapte pana cand s-a facut spre 6. Cand a sunat ceasul mi-a venit sa imi dau cu ceva in cap.

Cam astea sunt ultimele noutati; va invidiez profund pe cele care sunteti acasa, citesc aici de cumparaturi, de voie buna, iar pe mine iar ma ia prin surprindere Craciunul. Pur si simplu nu pot intra in atmosfera asta de sarbatoare, cu toate luminile din oras, reclamele de la TV si brazii impodibiti peste tot. Sa speram ca peste o saptamana pe vremea asta voi fi de alta parere si voi incepe sa simt spiritul sarbatorilor pentru ca acum asa se poarta: se incepe sarbatorirea de la inceputul lui decembrie.

Gata, va pup ca ma duc sa ma uit si eu un pic la TV. Asa mi-e de ciuda ca - dupa cum ma asteptam - imediat ce am terminat cu invatatul toate visele mele de a face lucruri deosebite s-au spulberat; sunt asa intr-o stare de prostratie si de oboseala si de indiferenta ca parca dorm un somn adanc si altcineva traieste viata mea. Of, sper ca nu v-am deprimat prea tare! Noapte buna!

PS Elisor - tu te plangi ca nu mai stii sa stergi poze, eu nu mai stiu sa pun poze, asa ca... nu te pot ajuta.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Babygirl - de mult vreau sa te intreb: de unde ai cuverturile acelea mortale verzi? De cand cu isprava lui Mogo cu uleiul pe canapea e clar ca trebuie sa pun o husa sau ceva si nu prea gasesc ceva sa-mi placa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput