Copiluti de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Oau ce scarba, Clara nu pot sa cred! Nu stiu cum e cu banii dar fa-ti vreme si intreaba la posta, daca nu ridica-i si trimite-i proastei inapoi cu mandat postal. Si nu lasa treaba asa totusi, fa o reclamatie scrisa la posta. Macar stii ca ai incercat ceva, poate te despagubesc.

Acuma spuneti si voi ca doar ma stiti din poze: am fata de proasta sau am fata de proasta??? Nici la ora asta nu a venit maica-mea. Nu v-am mai zis ca oricum ma deturnase de la planurile mele, ca eu azi vroiam sa-mi fac sarmalele si cozonacul sa-l incerc maine. Ea nuuuuu, ca duminica are treaba, bine soro, atunci vino azi. Si canci, e unu jumate si ea nu a dat nici un semn. M-am apucat sa-mi fac sarmalele, pulea spataru o sa stea la noapte sa coaca cozonaci...
Iar cu istericul nu sunt sanse, explodez de nervi, poate maine

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetelor, intram si noi sa va uram

CRACIUN FERICIT!

Numai sanatate, bucurii, impliniri si tot ceea ce va doriti!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Flori, nastere usoara si bebe mic sanatos, frumos si mincacios. Marti, pe 27, o sa pun pachetul pentru nas; trimite-mi adresa lui pe messenger. Miine cred ca o sa fiu acasa, asa ca poate te prind sa vorbim, daca mai vrei sa iti cumpar si alte hainute de la CP, inainte de a trimite pachetul.

Multa sanatate copilasilor bolnaviori, sa se faca bine cit mai repede.

Adriana, cuscra, nu am mai apucat sa te sun; adica te-am sunat o data si a intrat pe robot. Am vazut pozele cu familionul, in Germania si ginerica al meu frumos si dulce . Mai, fata, dar tu cind ai timp sa tii casa asa de curata? Ca eu oricit as incerca, parca ma invirt in cerc si nu se cunoaste nimic

Am citi listele voastre cu meniurile de Craciun. Mi-am facut si eu una, dar am tot taiat din ea, ca nu a mai ramas aproape nimic; si in loc de sarmale o sa fac salata de beuf (dar cu carne de piept de curcan), ciorba de perisoare si ardei umpluti (ca nu avem varza murata si mi-ar lua ore sa incerc sa inmoi varza in oala cu apa fiarta si sarata); iar ca desert, in loc de cozonacul intitial de pe lista, o sa fac niste brownies, direct din cutie

Pupici si numai bine.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Dragi mamici si pitici,
CRACIUN FERICIT si AN NOU plin de bucurii, sa fiti senini si sanatosi, sa va bucurati din plin de viata si de familia voastra!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Nu am mai avut timp sa intru in ultima vreme, iar acum vreau numai sa va doresc Sarbatori Fericite!, pline de bucurii si cadouri nenumarate, iar anul nou sa va aduca numai voie buna si sanatate si voua si familiilor voastre.Va multumesc mult pentru caldura cu care m-ati primit printre voi la inceputul acestui an si ca ati fost alaturi de mine cand am avut unele necazuri. Mi-am facut printre voi prietene foarte dragi si am cules de la voi o multime de sfaturi si idei folositoare. Sper ca si in anul care vine sa fim tot asa de unite si echilibrate ca pana acum, fara certuri si discutii aiurea.

Va sarut pe toate!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele si de la mine Sarbatori Fericite un An cat mai bun si plin de realizari si impliniri.a multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine.

De mine nu prea as avea ce sa va zic.Am intrat intr-un cerc pe care nu il mai pot rupe si sa simt si eu ca traiesc.Mama a plecat acasa din nou un Craciun singur.Vad ca aveti meniu incarcat de craciun al meu va fi cel mai simplu paine cu diverite mezeluri,dar asta numai conteaza.Merg asta e important chiar daca am dureri de imi vine sa ma rupt in 2.Ma bucur ca Mara e sanatoasa ,ce se va intampla cu mine numai conteaza.Hernia este neoperabila si plus mi-au mai gasit si alte lucruri care adunate in tip poate o sa ma puna intr-un scaun cu rotile ,dar sincer chiar nici putere sa mai lupt cu durerile numai am.Pe spate mi-au ramas numai costele care imi sunt uneori vanete de la fizioterapie .Mai am de mers la spital pentru diferite controale spitalul a devenit a 2 casa.Am avut o tentativa de a pleca de aici dar chiar o privez pe Mara si de tata ca de mine numai conteaza.

M-am plans destul de mine sa va zci de si de Ruti ca asta e numele ei mai nou si se striga singura.A inceput un pic sa bolboroseasca ceva in limba ei si bineinteles ca a inceput sa zica cuvinte frumoase in romana de care eu sunt intrebata ce inseamna si ma fac ca nu inteleg.Ma imita cum merg,numara pana la 3 si dupa tipa si de tranteste frumos pe jos.

Am vazut ca Androix o sa aiba o fetita si vreau sa o felicit.Ca Flori asteapta pe bebe 2,ca Cloreta are probleme cu posta.Dar in rest nu stiu nimic despre voi si asa de rau imi pare ca numai pot tine randul cu voi.

Asa de mult as vrea sa cred ca asta e un cosmar si eu am sa ma trezesc si totul ar fi ca inainte.

Va pup si sper sa mai pot intra.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI! MULTA SANATATE SI SURPRIZE PLACUTE DE LA CEI MICI!
Nu am mai avut timp deloc sa intru, acus plec la petrecere si nu mai apuc pana marti sa va scriu. Sanatate la cei bolnavi si sarbatori fericite!
Nelia adresa mea de msn est mynicegril@hotmal.com. Adauga-ma si vorbim acolo, fa o poza la fiecare camera si la hol(asa ansamblu), sa am orientativ.
Va pupicesc pe toate si ma gandesc la voi chiar daca nu va scriu! Am sa beau cate un pahar pentru ficare diseara (bun motiv sa)

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ziua buna, fetelor! Hai de cand nu am mai scris nici nu ma mai cunoasteti, cred.

Vad ca toata lumea e in mari pregatiri sau ma rog, de-acuma sunt gata; bravo voua, eu nu am facut nimic: curatenia saptamanala superficiala facuta de femeie (am gasit niste panze pe la colturi de mi s-a facut parul maciuca ce lighioane or trai la noi in casa) si cam atat, mancarica am facut acum, dar nu meniu de Craciun cu sarmale si alte alea, ci vesnica ciorba si friptura (si vreau sa ma apuc si de un tiramisu indata). Din fericire maine mergem la tara unde se afla ai mei deja si vom pune si noi gura pe bunatati de sezon.

Saptamana asta a inceput ca un cosmar, cu stat la birou pana al 2 noaptea si revenire dimineata la 7, nu am vazut-o pe Ana de treaza de luni pana miercuri, noroc ca joi si vineri s-a mai linistit treaba si am zis ca traiesc si eu. Din pacate m-am enervat pentru ca evident ca apartamentul nu e gata, a trebuit sa amanam si mobila (dupa ce am platit mai mult ca sa ne-o faca repede) si nici vorba sa ne mutam intre Craciun si Revelion cum visam. Dar noi sa fim sanatosi ca le-om rezolva pe toate in anul care se apropie cu pasi repezi.

Una peste alta ieri am avut 2 ture de shopping spre deplina-mi satisfactie: de dimineata o tura de Europa (din nou nesatisfacator, iarna sunt tare urate hainele sau cel putin asa mi s-a parut mie, iar la capitolul jucarii deja se cam terminasera cele frumoase; bineinteles ca am fost si cu Mogo care la un moment dat s-a plictisit si nu mai statea nicicum asa ca a trebuit sa scurtez vizita), iar seara in Cora si Auchan (de data asta am fost singuri ca l-am lasat pe frate-meu pe post de baby sitter si am vrut sa-mi fac de cap total asa ca pana nu ne-au dat afara din Cora la ora 24 nu m-am lasat ; in orice caz am avut noroc ca am gasit cadouri pentru ai mei pentru ca de dimneata nu gasisem nimic).

Iar de dimneata stateam si savuram un capucino cu barbatul, cu bb printre picioarele noastre, veselie mare, ce mai! Asa e de placut sa stai acasa fara spaima in suflet ca cine stie ce saptamana infioratoare incepe, cu miros de mancarica si era sa zic de brad; din pacate a brad nu miroase pentru ca anul asta avem unul artificial de imprumut si nu m-am invrednicit sa iau nici macar o coronita sa miroasa frumos in casa; apropo de brad, desi e unul micut Ana este terorizata de el: l-am facut joi noaptea, iar vienri cand a dat cu ochii de el din hol a pus frana ca in desene animate si cu greu s-a lasat convinsa sa intre in sufragerie. Nici pana acum nu s-a obisnuit cu el, dar rau nu-mi pare drept sa spun pentru ca e clar ca nici nu se catara in el si nu face ravagii cum ma temeam.
In rest Mogo e bine, a vut un episod de diaree, nu stiu nici pana acum de la ce, cu regim de sticksuri si uscaturi vreo 3 zile de nu stia bona cum sa o mai scoata din bucatarie, asa de infometat era bietul copil. Acum si-a revenit si trebuie sa recupereze gramele pierdute (nu stiu exact cate, oricum duminica trecuta avea 12 kg la 85 cm).
Pana la urma de gura voastra cu cadourile i-am luat si eu Anei cate ceva sa gaseasca maine sub bradut (poate asa se imprieteneste cu el): o bucatarie italieneasca, 2 bluzite si o gasca care canta si da din cap). E adevarat ca nu va intelege ea mare lucru, dar am zis ca daca merg pe principiul asta nu vom avea o traditie de Craciun pe care sa o respectam an de an, asa ca maine dimneata, inainte sa plecam la tara desfacem cadourile.
Astept cu interes sa vad daca o marit la mama pana pe 8 ian. ca tare bine ne-ar prinde niste zile cu adevarat libere, dar sa vedem daca nu dau ai mei iar inapoi cand e vorba de angajamente pe termen lung.

Pe la voi vad ca e multa veselie, dar si mare suparare cu bolile. Multa sanatate la copilasi (Toni, Filip si parca Alyssa?) si la mamici (Nelia, Fran, Gusta), sa se faca bine ca sa intampine Craciunul cum se cuvine.
Printre picaturi la birou am vazut si poze cu copilasi draguti si brazi si cadouri, bravo, mai si la mai mare!

Urez si eu Florentinei nastere usoara si refacere rapida, un bb sanatos si cumintel!

Si pentru toata lumea:

SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE, NUMAI SANATATE SI BUCURII SA VA ADUCA NOUL AN!

Eu o sa mai intru ca in afara de ziua de maine sunte aici, iar daca lasam si maimuta la tara voi fi chiar libera. Si uite asa o sa umplu paginile ca sa-mi iau revansa pentru zilele de absenta. Gata, ma duc sa verific daca a adormit Mogo ca in prima jumatate de ora doarme atat de profund ca pot baga mixerul sa fac tiramisu. Pupici si dati un semn care sunteti pe aproape!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

MOS CRACIUN BATE LA USA,
SCOATE MINA DIN MANUSA,
SI VA DA DIN PALMA LUI,
DARURILE CERULUI,
LINGA BRAD SI LINGA FOC
SA VA UMPLE DE NOROC !

CRACIUN FERICIT !

Un gind special pentru Gusta, sanatate si Nasterea Domnului sa-ti aduca sanatatea de care ai atita nevoie.

Mos Craciun, mos Craciun, eu stiu ca esti bun
Si-ai s-aduci sub bradut si pentru mine-un cadout

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput