Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 28
Androix spune:

La multi ani! Craciun fericit!

Sa aveti parte de tot ce va doriti, sa va fie copilasii sanatosi
si sa ne uram pe DC si cand o sa ajunga DN!!!
despre nepoti
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Florentina G spune:
Craciun Fericit!
Fie ca Sfintele Sarbatori sa va aduca multa bucurie in suflet, sanatate, prosperitate!
Sper ca si peste ani sa ne bucuram impreuna de toate realizarile si sa ne gasim alinare atunci cand ne este greu, aici unde am gasit intotdeauna raspuns la intrebari, unde am simtit ca mai mult decat niste discutii virtuale exista insufletire, prietenie.
Va doresc din suflet, tot binele din lume!
Tina
40+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
Danelutza spune:
Craciun minunat sa avetzi.
Sper ca atzi fost cumintzi, ca moshul v-a adus cadouri si... va astept sa povestitzi mai pe seara, ce surprize atzi gasit sub bradutz 
Mos Craciun, mos Craciun, eu stiu ca esti bun
Si-ai s-aduci sub bradut si pentru mine-un cadout 

Florentina G spune:
Neata'!
Noi tot pe aici... credeati ca s-a intamplat ceva.... nu!!!!!
Cred ca tot la inducere ajung, macar stiu ca pana pe 27 o sa-l tin pe bebe in bratze!
Gusta, ma bucur mult ca ne-ai scris si imi doresc din suflet sa te faci bine, sa revii langa noi asha cum erai odinioara, vesela si plina de viatza! Te pup mult si ma gandesc la voi tot timpul!
Aseara am fost la nashi si Maya a fost ca un uragan. Alerga dintr-o camera in alta de credeam ca acum o vad lata pe parchet, a atins toate obiectele interzise, n-a fost chip sa stau un minut pe scaun. Au venit colindatorii si dupa aia a tzinut-o intr-una prin casa cu "domn, domn" si s-a dus la fiecare in parte sa ceara bani!![]()
Intr-un final am sunat-o pe mama sa vina sa o ia acasa si cand m-am asezat si eu linishtita la masa m-a chematla telefon... atata a plans pe strada ca a vomitat tot ce mancase si nu era chip sa o potoleasca asha ca ne-am ridicat si am venit acasa de urgenta.
Dimineata cand s-a trezit mi-a spus ca a plans dupa mine si imi arata cum a vomitat!
Am uitat sa va spun ca de la o vreme ne striga "Tina" si "Dan", nu mai suntem mami si tati, numai cand e suparata si plange imi spune "mami"!
Va pup mult!
Sa aveti pofta la degustatul bunatatzilor pe care le-ati pregatit!
Tina
40+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
patriciaRO spune:
Craciun Fericit sa aveti!
Noi suntem in Odense la prietenii nostri de vreo 2 zile. Marti dimineata plecam spre Copenhaga. Alex a fost extrem de cuminte in tren. S-a comportat ca un omulet mare. NU-mi venea sa cred. A ascultat muzica, s-a uitat pe geam, a si papat.. Ce sa mai copil mare...
Orasul aici este finut si superb impodobit.. Ne-am intalnit cu mos Craciun care ducea o sanie cu suzete.. Era tare comic. Ca se uita la noi si se astepta sa-i dam ceva cred ca ne-a privit cateva secunde...Ce sa mai una peste alta atmosfera de Craciun!
Inca odata Craciun fericit si sa aveti parte de super sarbatori!
Beatrice, mami de
Alex pifos
fran spune:
CRACIUN FERICIT !
Sper ca ati fost cuminti si v-a vizitat Mosu' aseara...
Gusta-te imbratisam cu drag, nu stiu cum a fost Craciunul tau dar sarbatoarea cea mai importanta e in suflet. O sa se rupa "cercul" de necazuri si pentru tine la un moment dat, eu iti doresc multa putere pana atunci.
Florentina-Cristian cel mic... o fi un Stefan ?
Noi am facut bradul aseara, Iepu' nu s-a prins care e miscarea pana a dat cu ochii de el in sufragerie...intai a venit la mine si m-a scos repede pe hol de mana, apoi ne-am facut curaj si ne-am apropiat de el -fara sa-mi dea drumul de mana...din pacate in scurt timp a prins curaj si a inceput sa adune globurile-isi incarca mainile cu cate poate-tine si cu barbia si cu guritza de ele, fuge pe hol si le arunca pe jos-ca pe mingiutze...apoi le aduna si le aduce la brad, sa le agatze la loc cineva
Cu jucariile a facut cam ca de Mos Nic...si ma gandisem ca e posibil, asa ca le-am lasat complet desfacute, in fatza bradului-
a primit Smartville 1-2-3 Tree House, un Elmo care canta si danseaza "Elmo Hockey-Pockey" si Radio Phonics( de la LeapFrog)
cand a dat cu okii si de astea in fatza bradului aproape ca a inceput sa planga si iar m-a scos de mana afara din camera...
pana la urma l-am luat pe Elmo de acolo ca m-am gandit ca ala o intimideaza. Asa s-a mai apropiat de Smartville si a apasat pe butoane, fara prea mare convingere...Imi venea sa plang si eu, e asa de sensibila, orice schimbare din casa o intimideaza la maxim...cred ca de fapt se bucura asa de tare de jucariile alea incat nu mai stia ce sa faca, se emotionase toata...a adormit pe la 1, dupa ce statuse si o ora in baie in apa calda. Culmea ca-i spusesem lui Paul sa-i dam jucariile dimineata ca o sa se agite cu ele si isi da tot programul peste cap...
Si daca tot a venit vorba de sot sa va zic ce imaginatie bogata are
...M-a intrebat mai demult ce vreau de Craciun-(cand i-am intors intrebarea mi-a zis-dupa ce s-a gandit intens- ca el vrea o...camasa...
-nu vreti sa stiti cate zac in dulap, de firma vorba aia
).In sfarsit, eu am zis ca vreau o pereche de cercei in genul celei de la care am pierdut unul la mare, asta-vara...Ei bine, cred ca i s-a parut cam putin o pereche de cercei, asa ca a mai luat ceva. Ghiciti ce? Un lantisor, o bratara ...NU. A luat TREI (3) perechi de cercei, ca dupa ce a luat una s-a gandit ca poate nu-mi place, si a mai luat o pereche, iar apoi a vazut-o si pe a treia, si aia chiar i-a placut

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
omustata spune:
Craciun Fericit!
Gusta-iti doresc tot binele din lume si asa cum mergi din nou poate rand pe rand vor veni si celelalte si-ti vei recapata buna dispozitie. Sunt alaturi de tine cu sufletul si cu gandul si sper sa te intremezi cat mai repede.
monu, clara, laura-multumesc mult de felicitari! Si voua va doresc tot ce imi doresc si mie.
Mayei Mosul i-a adus cam multe si cred ca din cauza asta am zapacit-o putin. A primit o bucatarie si o portita din aia de la Fisher Price, plus hainute. A fost cam multa agitatie pentru ea si seara o apucase o criza de nervi de cu greu am mai linistit-o. Dar azi s-a sculat si s-a jucat cu ele in liniste, mult mai relaxata. Chiar ii spuneam OlgaiT ca anul asta Mosul a trecut pe la bijutier pentru ca si eu am primit bijuterii, si ea si Tony si vad ca si Fran. Care ati mai primit bijuterii?
Va las ca sunt cu Maya in brate si nu prea pot sa scriu.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya