Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 26
Cloreta spune:
Eu sunt un car de nervi!
Am dat anunt sa vand balansoarul si l-a vrut o tipa din Ploiesti. Bun,trimit poza, facut pachet, stat o ora la coada la Posta.
Mai si imi da tipa azi un mail cu poze: era distrus! Nasol e ca nu pot sa ma iau de cei de la Posta, eu l-am pus in doi saci si legat cu sfoara, cutie pe masura nu am gasit si ei m-au asigurat ca il pot pune asa.
CA sa nu mai spun ca tipa nici macar nu a incercat sa vada ce s-a intamplat, mi-a scris pe un ton mitocanesc, nici nu vreau sa va mai incarca cu asa ceva.
Mie mi-a lasat un gust amar povestea asta si ma oftic, mama mi-a zis ca dupa sarbatori mergea le tara si l-ar fi dus cu masina pana la Ploiesti.
Tipa prost crescuta si Posta Romana o institutie de doi lei.
Pozele mele
Danelutza spune:
Fran eu le-am impachetat, de-o saptamina stau cu ele pe masa, ca nu risc sa le pun sub brad, ca le desface. Imi place s-o vad pe ea cum rupe hirtiile si vede cadourile.
Fetelor am primit mesaj de la Olga T, are probleme mari cu Tony, e speriata rau.
tony are bronsita si pneumonie
alte 10 zile antibiotic
ne-a dat puff spray
sirop de tuse
azi noapte s-a sufocat de cateva ori
am dormit doar 4 ore
tuseste pana se face albastru in jurul gurii
sunt foarte suparata.
de aia parca nici nu mai pot intra pe DC
transmite-le fetelor pupici si eventual mai intru sa le zic eu Craciun fericit azi, maine
deci a facut asta avand de 8 zile antibiotic
sau era de la inceput si l-au diagnosticat gresit
pe radiografie s-a vazut clar ca e vai de mama lui
Mos Craciun, mos Craciun, eu stiu ca esti bun
Si-ai s-aduci sub bradut si pentru mine-un cadout 

blackpanterro spune:
Buna fetele,
am ramas mult in urma ca de cand cu familia nu am timp de nimic, sunt 7 in total.Ne distram o gramada, puteti vedea aici poze daca aveti timp http://picasaweb.google.com/yampey.family/ChristmasInGermany2006
Flori iti doresc o nastere usoara!!
Vreau sa va urez "CRACIUN FERICIT" si "UN AN NOU FERICIT"!!!!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
loreen spune:
Am intrat sa va spun Noapte buna si...
Olgutza draga mama sunt alaturi de tine cu gandul si cu sufletul...as vrea sa pot face ceva sa mai curm din suferinta lui Tony si a ta ,dar inafara de cateva vorbe bune altceva din pacate de distanta ,nu pot...totusi spre ca pana la sfarsitul anului veti invinge boala ...eu ma rog pentru voi...
Monu io acuma m-am dumirit ca Mosu a venit la voi cu ...duba...de fapt io ma uitasem la poze, am inchis si apoi mi-am dat seama ca am vazut o masina cunoscuta...dar voi unde erati?
Adriana se vede din poze cat de bine va simtiti...imi place mult somineul vostru...de efect...iar baiatu ma zapaceste ce ochi albastrii poate avea...Cuscra ta pe unde hai-hui?!
Clara mai mitocana mi se pare aia din Ploiesti decat aia de la Posta,care are trecuta in fisa postului ca si ocupatie de baza marlania si nesimtirea...gagica aia trebuia sa-si dea seama ca nu a fost vina ta...da stii ce-ti spuneam mai deunazi(?) cu fauna pe cale de disparitie...
Da hai ca ma duc la nani...maine zi grea si ...dulce...fac prajiturele
Noapte buna!!!!
Sanatate puisorilor mici si bolnaviori
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Evident ca nu am somn!
Olga, va dorim toata sanatatea din lume. Sa fie bine. Poate la Tony antibioticul dat la inceput nu a avut efect.
Loreen, noi eram prin zona ca era aglomeratie de pitici mai mari.
Ce faci bun? Tiramisu?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
simiena spune:
Urez si eu sarbatori fericite tuturor mamelor , copilasilor si familiilor lor , si muuuuulta sanatate , si celor bolnaviori si celor sanatosi , cu o mentiune speciala pentru micul Tony si pentru Florentina(nastere usoara!)
Va pupa Elian din partea mea.
Mamicul lui Elian
nelia spune:
Nu stiu ce face Loreen, dar eu fac Tiramisu siguuur! Am gasit astazi piscoturi!!! Uraaaa! Eu nu am facut pina acum pentru ca nu aveam piscoturi, astazi am gasit exact ca alea din Romania. Si am descoperit astfel si un aliment pe care il maninca strimba de Tudora. A rontait vreo trei... Iar nu maninca, asa ma enerveaza cind o vad cum se sclifoseste la mincare, de-mi vine sa o iau la palme. Nica nu vrea, numai afine, banane si fructe in general si lapte. Si tot spuneati de nervii pe care vi-i fac ai vostri, ale mele m-au terminat saptamina asta: se bat pe jucarii, Agata striga la Tudora, Tudora nu mai striga, pune mina pe ceva si da pina obtine ce vrea, aia mare e rautacioasa citeodata, dar asta mica sare si ea calul - nu poate sa o vada pe Agata ca face ceva, ca hop si ea. Daca o trag de nas pe Agata, vine si ea si sa indraznesc sa nu o apuc si pe ea, ca atit mi-a fost. Daca Agata maninca fara bavetica, nici ea nu mai vrea, daca Agata are farfurie mica, vrea si ea, daca Agata are mare, trebuie sa aiba si ea la fel... pina si la furculite, linguri, servetel (sa fie din ala care are Agata) se uita. Daca nu-i tai Agatei, sa nu-i tai nici ei, daca Agata vrea taiat, urla ca vrea si ea. Da, urla, la orice nu fac ca ea, tipa si se tavaleste pe jos, isi smulge parul din cap. Daca tac, face in continuare, daca ma rastesc un picut la ea, nu tace, dar din cind in cind imi spune cu un ton total opus urletelor: mama!?! Daca nu-i raspund, vine la mine si plinge sa o iau in brate si cind o iau, ma bate pe umar, ca sa ma impace. Daca nu-i raspund, atunci tipa si mai tare. O fi ceva in aer... Pe de o parte o inteleg, e frustarea mare, ca ea e mica si o vede pe Agata mereu plecind, mereu facind ceva (astazi la patinaj a plins ca voia si ea pe gheata), ieri am facut felicitari si a fost atit de suparata ca nu o lasam sa i le traga lui asta mare din mina, si tot asa, in fiecare moment ea e cea mica si nu are voie, in timp ce Agata e cea mare si face tot ce nu are ea voie. Trebuie sa fie tare greu, mi-e si mila de ea. Apoi mai e si antibioticul asta, cred ca o agita un pic si de asta nici nu maninca (i-l bag cu forta pe git, alta frustrare), o doare si urechea si ii ies si dinti... ca de pasarica buboasa a scapat. Deci o intelege mami si incerc sa ma abtin cit pot, nu ridic tonul (ma mai rastesc asa un pic, dar pe un ton jos), nu dau in ea deloc, incerc sa-i distrag atentia cu ceva cind vrea sa faca ce face Agata si nu se poate... dar asta o frustreaza pe Agata citeodata, caruia i se pare ca ea e cea nedreptatita, ca nu poate sa faca nimic, ca Tudora ii strica tot... s.a.m.d. Dar pe de alta parte, imi vine sa-mi iau cimpii, nu am terminat treaba in casa, nu mai pot sa fac nimic, pentru ca pur si simplu ma ocup numai de fete. Si sint in vacanta pina pe 8 ianuare, sa vezi distractie!
Hai ca m-am plins destul, ma duc sa caut reteta de Tiramisu, a vad ce-mi lipseste, il voi face pentru marti, ca avem musafiri. Duminica seara si luni sintem noi invitati la prieteni.
OlgaT, sanatate multa lui Tony. Nu stiu ce sa zic de antibioticele astea, ca Tudora e la a treia tura din octombrie incoace si tot urechea rosie o are. Si eu cred ca nu si-a facut treaba primul antibiotic. Bronsita nu e chiar ciudat ca a facut, e o boala des intilnita la pitici, dar pneumonie!?! Of, ce rau imi pare.
Apropo de pneumonie si de raceala... cu mine se intimpla ceva foarte ciudat. Nu sint racita, dar ma ineaca o tuse, desi nu tusesc, dar imi vine tot timpul sa o fac. Si ma doare in piept, dar rau, in dreptul plaminilor. Credeti ca e posibil oare sa fi facut ceva la plamini? Cred ca trebuie sa fac o radiografie, ca desi nu pare mare lucru, practic nu am nici un alt simptom decit aceasta tuse, care nici asta nu e chiar grava, nu ma simt deloc bine.
Gata, ma duc sa fac nani, ziua nu mai apuc sa scriu, am mai citit pe sarite ce ati mai facut, ca intru mereu sa vad daca a nascut Florentina... dar acum la 2 noaptea, daca toata casa doarme, imi vine sa stau numai calare pe DC. Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Androix spune:
Sunt amarita. Filip iar tuseste, am inceput iar cu mucosolvan. Data trecuta nu am fost la medic ca degeaba m-as fi dus, mi-ar fi dat antibiotic fara indoiala, dar acum cand l-a intors nu mai sunt la fel de sigura ca am procedat bine. Sper sa nu ma trezesc ca are cine stie ce...
Am ajuns si la capatul rabdarii cu copilul asta al meu. Soacra-mea l-a prostit de tot! De dormit nu doarme singur, nu suporta sa-l lasi singur nici dupa ce adoarme ca in 5 minute simte si se trezeste si se pune pe urlat, asa ca ieri am vrut, n-am vrut, am dormit de doua ori cate 2-3 ore de seara ma durea capul de atata dormit
De mancat nu mai serveste in scaun de mult, totul se mananca pe canapea neaparat cu okii beliti in televizor. Nu mai stie ce e aia sa se joace cuminte de unul singur cu sutele de jucarii pe care le-a imprastiat prin toata casa. Permanent trebuie sa fie cineva cu el. Daca ma ridic sa ma duc la buda el trebuie sa ma insoteasca. Daca indraznesc sa inchid usa ca sa stau si eu linistita imi face o serenada de-mi trece si de pipi si de alte alea...
In concluzie tot ce m-am straduit sa-l invat un an jumate ca sa-i fie bine si lui si mie s-a dus pe pustii in doua luni de stat la soacra-mea.
Pe langa asta m-am certat si cu istericul meu de sot si am intrat in greva vorbei.
Nu-i mai adresez nici un cuvant pana mi-o trece. Este incredibil de isteric, parca pe el l-ar chinui greturile si hormonii 
Azi vine maica-mea sa facem cozonacul. Anul asta vroiam sa-l fac singura, dar pentru ca nu mi-am ales un moment bun ca sa-i spun ci unul cum nu se poate mai prost, a crezut ca nu mai vreau sa vina pentru ca sunt suparata pe ea. Asa ca pana la urma a trebuit sa accept sa vina ca sa vada ca n-am nik cu ea
Evident asta nu inseamna altceva decat ca iar va face ea cozonacul si eu o sa ma uit ca curca in lemne.
Clara, imi pare rau pentru patania cu balansoarul. Mai bine il trimiteai prin mama ta. Acum e o perioada nasoala sa trimiti ceva prin posta. Nu va aduceti aminte ce scandal a fost anul trecut de sarbatori ca se fura din pachete, mai ales din cele trimise din strainatate
zi posta romana si poti sa tragi apa...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Florentina G spune:
Nelia, n-am nascut
! iar cand citec cata distractie este sa cresti doi copii parca zic ca e cazul sa ma bucur de liniste cat mai am timp! Spor la treaba si multa sanatate tie si Tudorei!
Androix, multa sanatate si voua, sper sa nu fie forba de ceva mai grav la Filip, ar fi bine sa-i faci o radiografie pulmonara dar cred ca acum nu mai asta iti mai lipseste din program!
A trecut si noaptea asta... aseara ma durea mijlocul si stateam la panda sa localizez contractiile. Ghinion... sau noroc mai bine zis... la 6 dimineata cand am mers la toaleta am eliminat doua pietricele cat bobul de orez. Durerea mi setragea de la rinichi, nicidecum din alte motive!
Ma duc sa o iau pe Maya ca dupa ce ca nu am facut nimic prin casa mai sta si pe capul mamei si o dispera!
Va pup!
Tina
40 fix cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
Cloreta spune:
Buna fetelor!
Androix, multa sanatate lui Filipete! De rasfat ce sa zic? Asa sunt bunicii cred, oricum nu mai au nervii sa ii invete aceleasi lucruri pe care le vrem noi. Cu toate astea, pot sa ma laud ca mama e iesita din acest tipar. Teodora e super cuminte si linistita cu ea, mananca bine fara tv doarme si se joaca pe langa ea sau in casa. Fitze are ea fara de fel in anunite cazuri. Cu intratul in baie cred ca e o problema cam la toti copilasii, la noi insa fiind mai mult in casa are cine sa stea cu ea, sa o pacaleasca cu ceva sa nu dea buzna. Si cu dormitul avem o faza noi, seara adoarme cu cineva langa ea ca trebuie sa ii raspunda la intrebari sau sa ii dea pe Winnie, magarul si puiul de perna din cand in cand ca nu le gaseste prin pat dar pe urma poti sa pleci din camera. Ziua la fel insa dimineata cum iese mama din camera se trezeste in proportie de 80% si trebuie sa stea langa ea pana adoarme la loc. E ceva de speriat, daca maa are treaba si se trezeste cu noaptea in cap trebuie sa ma duc eu la ea, cum intru p aud soptind mama si musai sa ii raspund. O striga mult pe maia si are seri cand nu vrea sa adoarma fara ea dar asta e, sper sa treaca si faza asta.
Poate te impaci cu sotul, vine Craciunul
DE posta romana nu mai zic nimic dar stiti daca nu ridic banii de la posta (a fost cu plata ramburs) i se duc banii inapoi tipei? A fost super magarita in exprimare ce sa zic, mi-a zis ca daca aveam probleme finaciare mai bine ceream ajutor si imi dadea ea decat sa ii fac asa ceva si ca ce craciun i-am facu eu copilului ei. Sigur copilul ei stie de balansoar cum stie Teodora de radicali si ii urez sa aiba o viata care sa ii permita sa faca atata pomana cat am facut eu in viata asta. In sfarsit, asa sunt oamenii, unii multumesc pentru orice mic ajutor. financiar, moral sau chiar un sfat, altii nu spun nici buna ziua.
Stiti ceva de Gusta? Acum am vazut ca pica offline pe mess dar nu am vazut-o online
Florentina, ai eliminat pietricele? Cred ca e tare dureros, eu am avut o singura data criza de rinichi si am crezut ca e ceva de la ficat, m-a durut de nu ma puteam misca. De atunci nu am mai avut probleme dar ma gandesc la tine cu burtica gea si cu dureri de rinichi.
Laura, te puuuuuuuuup mult, sper sa ne auzim.
Azi dimineata a vazut si Teodora bradul ca l-am facut aseara, s-a dus la el in viteza, s-a uitat, a pipait doua globuri, o cracuta si niste beteala si s-a invartit putin pe sub el. Am intrebat-o cine a adus pomul si mi-a zis moshu', daca am timp incarc si filmuletul sa il vedeti.
Cam asta a fost tot, vad ca nu mai trage spre el, acum se freaca de 15 minute pe dinti cu periuta si se uita pe o carte.
Pozele mele