Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
andutzy spune:
Fetelor, credeti ca ma poate ajuta cineva cu un CD cu Baby Santa? Sunt multe filmulete Baby Einstein pe care nu le avem, dar ne dorim mult Baby Santa acum, inainte de sarbatori. Daca ne puteti ajuta, va dam CD la schimb si incercam sa venim unde prpopuneti voi un loc de intalnire. Stiu ca sunteti super ocupate acum cu pregatirile de Crhistmas, dar poate avem noroc
. Reteaua noastra nu permite incarcarea programelor de tip Limeware
. Va multumesc anticipat!
Andra
7+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Cloreta spune:
Andra, asa am banuit-o s eu lainceput, ca iti spune ca are copilul ceva ca sa revii la analize pt tratament. Pe urma m-am gandit ca nu o fi inconstienta sa iti spuna ca are puiul viermi stiind ca tratamentele nu sunt f bune pt ficatul lor. Pe de alta parte dr de familie mi-a spus ca ea da la sanador si a in doi ani a trimis de la peste 20 de copii analiza si niciodata nu a iesit nimic desi aveau toate simptomele. Nici nu mai stiu ce sa cred. Ultima oara cand i-am facut analiza la tanti asta mi-a zis ca ar fi ceva oua, destul de evaziv raspuns, ca rezultat nu pot sa ii spun si mi-a dat niste picaturi pe baza de propolis - gratuit ca cica era in nu stiu ce program - si mi-a zis sa revin dupa tratament. Atunci am banuit ca da rezultate aiurea doar ca sa revii sa ii mai bagi un ban in buzunar. Totusi Teodora nu mananca bine, are cearcane si a slabit, kk miroase uratel si are o culoare cam ciudata, semne pe care le-a avut si alta data. Altfel doarme si nu se scarpina niciunde. Acum fiind mai marisoara i se vad clar si poftele ca sa zic asa, ar bea mai mult lapte si mananca mai mult mancarurile dulci, exact ce ar cere viermii intestinali.
Am vazut si poze, Filip si Bia s-au schimbat intradevar.
Ruxel, umbli cu pernuta dupa tine? Si gargarita mea umbla cu un pui de perna, am zis ca o marit cu el:))) Totusi nu car dupa mine si pe ala, imi ajunge ca nu doarme fara el si mai nou fara winnie si magarus
Tony, e scump si un vesel, arata foarte bine, nu zici ca nu ar manca cum trebuie. Bradul m-a dat pe spate, nu am vazut in viata mea un brad adevarat asa frumos. In filme si in poze da, ca si acum, ma intreb cum o fi sa te infigi in el pe viu:)
Laura, de Vermox nu ti-am zis eu?:) Sa vad ce rezultat am maine si de la coprocultura si pe urma vad ce tratament ii dau.
Andutzy si Androix, sa va fie bine de sarbatori va urez, sa nu aveti greturi si sa papati de toate!
Cica maine seara s-ar putea sa ninga in Bucuresti.
Pozele mele
ralwka spune:
Am vazut braduti superbi, serbari, mosi dar mai ales multi copii frumosi. Abia azi am avut timp sa descarc pozele de la Plaza. Nu ne-am simtit noi minunat, dar... nici prea curand nu mai ajungem pe-acolo. Cred ca mai afectata sunt eu decat Iulia ca azi cand a vazut pozele era foarte fericita si striga dupa copii, dupa mos craciun... radea... deci stau oarecum linistita ca pe Iulia n-au marcat-o nicicum incidentele de acolo.
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26mai'05)
poze noi
Cornelia spune:
Am vazut poze cu Tony. Si eu vroiam sa spun ca in poze pare ingeras
. Si ce de prajituri
!
Sa va spun o bocoana recenta de a lui Stefan: l-a gasit mama cocotat pe usa cuptorului, cu un bat de chibrit in mana, indesandu-l exact in locul unde se aprinde
. Foarte mandru de el, povestea apoi de zor ceva indescifrabil, probabil cum vroia el sa aprinda cuptorul. Chibritul era intr-un sertar care ramasese pana atunci necotrobait de el. Oricum, vad ca bucataria e atractia maxima, nu se lasa pana nu gateste ceva. Si la noi bucataria si sufrageria comunica, iar mama nu prea are cum sa il scape mai mult de jumatate de minut din ochi.
Am pus si noi cateva beculete pe afara si la fel si vecinii. In searaasta era Stefan in extaz. Ce fericire pe el! "Mimitze" in sus si jos, ni le arata pe toate, ce mai abia astept sa fac bradul.
Il asteapta si el pe Mos Craciun si canta Mos craciun cu plete dalbe in varianta scurtata si tragand principala concluzie: "ciun, daui mute, tititza, aiat, bebe" Adica, o sa ii aduca lui daruri multe
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
babygirl spune:
loreen, unde ai vazut tu cat am slabit, ca in pozele cu mosul nu apar deloc???
androiiiiiix, ai uitat sa le spui fetelor ca azi filip si-a spus pe nume!!
dragelor, nu veniti intr-o zi la un centru de joaca? la jungle, de exemplu. zau ca merita!
nelia spune:
Loreen, esti absolut mortala! Am ris cu lacrimi la mesajul tau cu casa cumnatei tale, desi sint tare suparata. Prietena mea buna din Bucuresti, despre care v-am mai spus din cind in cind (cea care se lupta cu vreo trei feluri de cancer de citiva ani) se simte foarte rau, o doare capul, vomita, nu mai poate minca nimic, are dureri groaznice in abdomen... Si nimeni nu poate sa o ajute cu nimic, decit ca stau cu schimbul linga ea, inclusiv prietena mea cea mai bunaa si nasa Agatei. Dar de data asta e rau de tot, i-am mai fost rau, dar nu chiar asa si ii trecea in citeva zile, acum e asa de vreo trei saptamini, dar mie abia acum mi-au spus.

Am fost la doctor, ca Tudora are ceva la pasarica, e o reactie la antibiotic si nu i-a trecut cu nimic din ce stiam eu ca se face. I-a dat acum o crema, sa vedem daca ii trece, daca nu, trebuie sa ma duc la analize, sa vedem ce e. E clar ca o bacterie sau ciuperca ceva, dotorita a zis ca pare candida de la antibiotic. Dar vestea proasta e alta, nu asta: are iar otita!
Desi e sanatoasa acum, nici macar nasul nu-i curge, are o ureche rosie si i-a dat din nou antibiotic timp de 10 zile. Daca dupa sarbatori nu-i trece sau mai face in ca o data, ne da trimitere la orelist, pentru chestia aia cu tunburile de care vorbea Newmami parca. Deci, Agata e sensibila la git, a avut doar trei otite in 5 ani si ceva si alea rezolvate rapid, iar Tudora are urechile rosii din octombrie, de la viroza aia nenorocita. De fapt, eu cred ca de fapt e o singura infectie, dar nu-i trece pentru ca e in colectivitate si cum o duc, intra in contact cu copii bolnavi si o ia de la capat. Am de gind sa o tin acasa pina pe 8 ianuarie, poate reusesc sa o feresc de alti virusi. De asta a urlat micuta asta-noapte si s-a trezit de nu stiu cite ori, o durea urechiusa. Of, puiul mic!
Adina, si eu am ramas cu aceeasi impresie, ca ai slabit si ca arati bine. Dar nu mai stiu daca in urma vizionarii pozelor de la Craciun, desi cred ca apari putin in una dintre ele sau te-am vazut acasa, pe la intilniri. Dar sigur mi-am spus la un moment dat: moamaaa, ce a slabit Adina si ce bine arata!
OlgaT, am vazut pozele cu Tony frumos. E atit de barbat, are ceva de-a dreptul sexy in el, va rupe inimioare de fetite, asa ca, ma mai gindesc daca ii fac cunostinta cu Tudora... Asta, daca nu cumva se va da direct la Agata pina ne vom intilni noi.
Am cunoscut-o pe prietena ta si pe Alex. Ai vazut pozele?
Pozele de la intilnirea din Montreal la mine se deschid. Nu stiu de ce nu deschid la tine, Loreen. Nu sint ale mele, ca eu nu am avut aparatul, sint puse de una dintre mamici. Mai pun o data link-ul, poate merge de data asta.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
OlgaTarziu spune:
Am zis ca daca tot ziceti ce frumos si cuminte e sa va mai spun din "minunile" facute de Tony....
1. isi indeasa in urechi tot ce prinde de la pixuri, creioane, betisoare la mancare. Sper sa nu-si traga o gaura de sa vorbesc singura in continuare.
2. Danseaza pe masa din bucatarie
3. Mi-a distrus toate piesele de mobilier din casa ca da in ele cu ce prinde. Toate sunt gauri, dungi, etc
4. L-am prins in fata oglinzii in baie exersand expresii si feluri de plans exact ca un actor. Cand m-a vazut a inceput sa rada. Pai spuneti si voi cum sa-l mai cred ca sufera? Banderas il face mama.
5. Terorizeaza cainele vecinilor, il trage de limba, ii baga degetele in ochi, se urca pe el si sare ca pe un calut. Si aia, ca e o aia sta ca o proasta. Asa ca Tony e convis ca toti cateii sunt buni pt asta si pe toti ii cheama Maddy. Tremur cand se apropie de un caine.
6. Bate tot ce prinde, fura jucarii, striga, impinge, etc. Inca s-a mai imlanzit putin dar azi vara era teroare.
7. A inghesuit in dulapior o fetita la programul de pitici la care mergem si a imbratisat-o si pupat-o.
8. Arunca mancarea dupa mine si in cel mai fericit caz mi-o pune pe jos in bucatarie
PS. O fi frumos bradul dar mi-a distrus linistea. Toata ziua nu fac decat sa-l pazesc de Tony care daca l-as lasa sunt convinsa ca s-ar urca pana in varf.![]()
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
loreen spune:
Iar nu pot dormi ...parca am ceas in burta ca la 2 ma trezesc si neam daca mai pot inchide un ochi...ce-i drept ma ajuta si barbate-miu care horcaie in ureche colinde de sezon pe tonalitati inalte ...
Adina in pozele astea am admirat copii dar mi-am adus aminte de tine din altele si am zis ca e cazul sa-ti zic
... ramoleala neuronala este una din calitatile mele actuale...
A...mai are Ema ciucurasii la ghetute?!Delia i-a executat a doua zi dupa ce i le-am dat...
Clara ce pot sa-ti zic?!Ca-s dusa?!Ar insemna ca-s lipsita de modestie si ca m-as lauda singura...asa-i de la tine stiu...iar de permazol de la Cornelia...
Nelia sper totusi ca prietena ta sa te lase sa treci de sarbatorile astea doar cuprinsa de tristetea bolii ei si daca e sa se duca acolo de unde a fugit toata durerea si intristarea sa o faca abia la anul...sau chiar deloc...
Acuma am vazut pozele...ori e ora tarzie si am vedenii,dar unele fete imi sunt atat de cunoscute dar nu stiu de unde sa iau...inafara de cumnata-mea nu am pe nimeni in Canada ...
Pentru Tudora cu reactia cutanata ti-as spune sa folosesti cutaden...dar acolo nu ai de unde...dupa o luna de cand are bubele alea nenorocite abia acuma i-au trecut de cand ii dau c cutaden...
Olgutza din Canada esti sigura ca este TOny?!Citesc si parca o vad pe Delia cu mici variatiuni pe tema...Maddy la noi e pisi-pisi ...ceea ce ma nedumereste este motanul care teoretic ar trebui sa fuga,practic e prea puturos...doar mobila la exterior e intacta ca balamalele usilor is duse rau de la trantit usi...si ea joaca samba pe masa,oricare ar fi ea,sare in pat de mi-a facut varza arcurile,si lista e atat de lunga ...ma bucur totusi ca-i sanatoasa in aparenta...ca sa aiba de unde sa produca altele si altele...
In seara asta am convins-o sa adoarma fara sa-si suga degetul...am sa fac o sedinta de urgenta maine si sa le zic la toti cand o vad cu dejtu-n gura sa-i atraga atentia... poate scapa de obiceiul asta mai repede decat credeam...Mai ramane capitolul oala...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
iuliana spune:
Am fost si noi la dr. sa ii fac vaccinul restant Dianei si s-au facut fetele si cu vaccinul antigripal. A fost o surpriza pentru Emma care nu se astepta la asa ceva, dar fetele nu au plins si tipat decit 2-3 secunde.
Am fost din nou la fotograf si le-am facut poze. Ma asteptam ca dupa 6 luni, Diana sa se poarte si ea mai omeneste, dar a urlat si plins si cu chiu cu vai am reusit sa facem niste poze, dar in toate e botoasa.
OlgaT, am vazut si eu pozele cu Tony. Ei, ce sa spun, e tare zvapaiat asta micu' al tau, dar o sa creasca el mai mare si sper sa te poti intelege mai bine cu el.
La bradul nostru Diana a atentat numai vreo 2-3 zile, dar nu sa il darime sau sa strice ceva. Numai mi-a scos citeva globulete din chestia aia de care atirna ata, dar le-am pus din nou inapoi. De fapt, nu am avut nici o problema nici cu Emma si vad ca si Diana e la fel.
Acum vad ca Diana nu mai zice O!O!O! ci Ho!Ho!Ho! Meeeeeeee (de la Merry Christmas)
. Azi a vrut sa o sui pe masa din bucatarie (eu stateam la masa) si ea vroia sa si bage miinile intr-un pahar. Eu vorbeam cu ta-su si ea ma trage de mina si imi spune "nooooo" facindu-mi in acelasi timp cu degetul a NU. E o maimuta si jumate. Am pus si niste poze sa vedeti cum isi da chilotii jos, apoi face scandal ca vrea si bluza jos si umbla in pielea goala prin casa. Numai bine ca si sor-sa face la fel si e tare funny sa vezi 2 funduri, unul cu celulita si tremurind ca piftia cind merge (al Dianei) si unul slabanog (al Emmei)
.
Nelia, si eu am un nepot in Seattle care are/a avut tuburi in ureche. Probabil ca e o metoda destul de folosita si mai bine cu tubulete decit tot timpul bolnavioara si pe antibiotice. Felicitari pentru examene!
Ce mai faceti bun de papa, ceva special...mai dati-mi si mie niste idei. Mi-am cam facut eu planul si lista pentru papa, dar ma gindeam ca poate mai fur ceva idei:).
Pozele sint aici http://family.webshots.com/album/556255281QemJze?start=48 (pe pag 6 sint mai multe de la studio).
Cornelia, frumoasa si desteapta "tititza" ta:)!!
Mai stiti ceva de gusta?
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
omustata spune:
Nu am apucat sa citesc tot si sunt si racita rau, asa ca nu intru decat sa-i spun OLgaiTca sunt foarte dragute pozele, iar Tony este un scump, ni-l adjudecam noi daca inca nu a fost promis. Tare dragut cum se uita el la TV in roaba aia! OLga, iar tu arati super. Nici nu ai spune ca esti asa bolnava. Si mi-a placut bluza ta albastra si jacheta verde.
Adina-unde sunt pozele de la serbarea de Craciun? Ca eu nu le-am vazut.
Va las ca mor de somn si de rau.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya