Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
onixone spune:
my girl:Mi-ar fi faut o deosebit placere sa ne intalnim, dar eu locuiesc in Londra.De origine sunt din Constanta.In 2005 vara mergeam des la fantana, si chiar iarna ca imi placeau luminitzele de acolo si cum au aranjat de Craciun.Ce pot sa spun?Mi-ar fi placut sa fiu acolo de sarbatori dar uite ca viatza iti rezerva alte surprize si nu putem venii de sarbatori.
Sarbatori fericite fetelor.NNu am mai scris de vineri si am avut ceva de citit.De vestea Mariei...nu am cuvinte am plans citind randurile mamei.
Fii-miu mai are un cuvant la activ:geaca!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
andutzy spune:
Cloreta, daca i-au iesit pozitiv la BIolumimedica, cabinetul ala de langa voi, mai incearca o analiza si in alta parte, de ex Babes!Baietelului nasilor lui D ii ieseau tot timpul pozitiv, desi facuse super tratamente si daca nici nasa lui D nu e prevazatoare...il sterge si cu spirt pe maini pe micutz! ce mai, il drogase cu atatea medicamente! Dupa aia a repetat analiza de 2 ori la Babes si analizele erau curate! Am ajuns la concluzia ca tanti aia da cam superficial rezultatele, se uita la varsta si la varsta asta sunt previzibili oxiurii, altfel cam greu explici ca in 5 min da rezultatele....
Andra
6+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
loreen spune:
Am rupt casa-n doua...atat de tare incat mi-am rupt o unghie din carne ca doar ce-si face omul cu mana lui se cheama lipsa de activitate...
Maine este si la mine ultima zi de munca...de miercuri intru oficial in concediu pana pe 3 ianuarie...daca reusesc sa stau acasa si sa nu calc pe la birou deja ma declar multumita...in schimb la noi la servici nu se face serbarea mosului de zgarciti ce sunt bugetarii...n-am vazut asa ceva de cand ma stiu...nu ca as avea ce face cu prostiile lor,dar asa ca chestie sa marcam momentul...
M-am consolat cu pozele vazute la voi...pe Ema am mai vazut-o de curand insa pe Filipu si Bianca nu...trasaturile au ramas aceleasi,insa au o fatzuca de omuleti in miniatura...scumpi foc...Cuscra arati foarte bine...Adina ma scoti din minti cat ai putut slabi...
Olguta din Canada sunt binevenite pozele ...daca nu as sti ce inseamna sa ai un copil alimentat la 3-80 as zice ca bati campii cand spui de Tony ca nu doarme sau nu mananca pentru ca arata atat de bine...este maricel bine de tot pentru varsta lui...si plin de sanatate...
M-am indragostit efectiv de bradul vostru...asa ceva mi-as lua si eu daca as gasi...
Gabitza cum fu la serbare?!
Clara eu am tot am intrebat de Gusta pe mss dar nu-mi raspunde nimeni...ma gandeam ca poate deschide mama ei calculatorul si imi da un raspuns...
De unde v-ati pricopsit iar de oxiuri?!La Delia nu m-ar mira sa aiba si-n gingii pe unde umbla dar la Teodora care-i usa de biserica comparativ cu ea...ce ti-a dat ca tratament?!Eu am scapat de ei cu VERMOX...
Monu ce faceti ?!
Florentina tot timpul mi-a fost teama de gaz...iar cand citesc ce-ati patit ma ia cu transpiratii reci...slava Domnului ca nu a fost decat o sperietura si o durere de cap...da uitarii ca mai ai atat de putin de nu-mi vine a crede ca au trecut deja 9 luni...parca mai ieri ne spuneai pe ciat ca ti-a iesit testul pozitiv...
Nelia eu nu am putut vedea pozele...
P.S. Pisik iarta-ma ...am intrat si am uitat de fiecare data sa-ti urez LA MULTI ANI...sa fi iubita si fericita
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
OlgaTarziu spune:
Da Laura da ia vezi ca Delia e mai grea cu 1 kg jumate....Bradutzul poti crede ca e natural? Cred ca e cel mai frumos brad pe care l-am avut pana acum
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
loreen spune:
Pana m-am cacait eu cu raspunsul mi-ati luat-o inainte...
Nelia ti-as recomanda-o pe cumnata-mea cu feng suiul ala,dar te apreciez prea tare ca sa-mi bat joc de tine...draga de cumnata este pasionata de arta asta dar sa te fereasca al de sus sa te uiti in casa ei...mai mult sui decat feng...
Andutzy pentru o cauza nobila o sa treaca sotu tau peste pauza...sa considere ca e post si gata...
Onixone vin si eu la intalnire ca am stat la Dacia pana in 2000 cand m-am mutat langa Gara...
Am observat o chestie la Delia...de vreo 2 zile ii repet intr-una sa scoata degetul din gura cand si-l suge si se executa...maraie ca nu-i convine dar face ce-i spun...oare sa sper ca va renunta la suptul degetului?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Olgutza cred ca Delia mosteneste linia paterna din familia mea...are ciolanele grele ca asa nu zici ca are 13 kile spre 14...si io la fel...la cate kile am ar trebui sa arata dubla...
Bradul este o splendoare ...nici alea artificiale nu-s asa reusite...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
Androix spune:
Andutzy, ma bucur ca sunteti bine. Lasa ca mie nu mi-a zis sa iau pauza de
dar am luat eu oricum ca la asa greturi... Insa... am intrat in trim II si daca la Filip a fost un trim II total lipsit de pofta de sex se dovedeste ca de data asta nu e chiar asa
Asa ca suntem in recuperari. Lui Mihai nu ii vine sa creada eu nici in mod normal nu sar pe el decat o data pe an, acum in skimb...
Loreen, esti super haioasa! Am scuipat si monitor si tot, cat pe ce sa vars paharul de suc pe tastaura veke de o luna cand ai zis de cumnata-ta si casa ei sui.
Olga, chiar ca e frumos bradutul. Nici cu blondul cel mucios nu mi-e rusine. Vorba Laurei, n-ai zice ca e asa atomic si face greva foamei, arata super bine!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
OlgaTarziu spune:
Multumesc Androix si Loreen de aprecieri. Adevarul e ca normal ca eu il vad ca pe un soare. Deh! Chestie subiectiva. Dar e un copil reusit. Ceea ce ma ingrijora era anemia pe care ne-au gasit-o si care clar se datoreaza obiceiurilor alimentare foarte sanatoase.
Acum de ex nu a mancat de trei zile solid decat cate un triunghiuletz de branza si ceva biscuiti.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
gabitzam spune:
Vazut si eu Tonila frumooosssss! Si brad minunat! Extraordinar de bogat si frumos. Ce a zis Toni? Cum a reactionat? Nu e atras de podoabele din pom?
Am fost si noi la serbare la tati la banca. A fost ceva mai bine decat a fost la mine la serbare. Nu s-a prea amestecat cu copiii, a privit de la distanta. E cam timid totusi, imi dau seama. A stat lipit de taica-su. A fost doar in extaz cand a intrat in sala unde era scena cu brad si cadouri. A vrut chiar sa escaladeze scena
A venit si Mosul, dar nu l-a prea bagat in seama. A descoperit in spatele salii o scara in spirala si a fost super fun sa urce si sa coboare scara aceea, nici la cadou nu s-a uitat decat 3 secunde. E un urson mare cat el, foarte dragalas. Care acum e pe balcon la aerisit, ca miroase a plastic. Am pus aici cateva www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20061218" target="_blank">poze de la serbare
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ruxel spune:
Buna seara,
vreau sa multumesc neaparat Adinei si lui Andreea pentru aprecierile la adresa lui Bia. Nici ai lor nu-s mai prejos cu nimic.
Dupa cum au spus si ele...au avut nemaipomenita insipratie sa ajunga cu o ora mai tarziu decat trebuia, drept pentru care au scapat foarte ieftin. Eu am ajuns acolo la 9.20 si la inceput...primele 45 de minute Bia s-a distrat de minune, a imbratisat fiecare copil care venea...ii lua pe toti la dezbracat de hainutze, nici Filip nu a scapat, si a alergat. Dupa care plictiseala mare...imi venea sa plec. In fine, pe la 11 a inceput tristetea de sceneta care a durat 15 minute, am luat cadourile si am plecat.
Faza cu pernutza este urmatoarea: astea (ca are 2) sunt pernele cu care doarme ea (au fost si ale lui Alex...si acum le-a mostenit Bia). La ea nu exista suzeta (careia ii zice PUPA) fara perna (careia ii zice NANE), si daca vreau sa-i dau suzeata ca sa o mai linistesc din agitatie automate cere perna. Si invers se intampla la fel...daca zareste perna o ia in brate si apoi cere suzeta. De-aia eu am mereu perna la mine, ca daca o cere si nu am de unde sa i-o dau e jale mare.
Dupa amiaza am fost la o serbare de Mos Craciun la o gradinitza particulara (Praslea cel Voinic...al prietenei mele), unde a fost apogeul zilei de azi, pentru ca Bianca, 2 ore cat a durat serbarea (s-a tinut la teatrul Bulandra)nu a facut altceva decat sa urce si sa coboare scarile din sala. Dar nu asa oricum....cobora, o lua printre randuri, urca, sarea, mai tragea un dans, mai aplauda, apoi dintr-o data o rupea la fuga pe cate un culoar...si eu dupa ea sa nu cada doamne fereste de pe undeva.
Sunt franta....
AAAa, si sa nu va mai spun ca dimineata de la serbarea pro am plecat pe jos cu ele amandoua si cu cadourile in brate la Alex, care din cauza lor nu vedea pe unde merge. Bia la mine in brate...ca dupa cat s-a zbenguit pe-acolo nu a mai mers pe jos, mai luam cate un cadou de la Alex ca facea si ea ca trenul....ce mai de pomina. Du-te la troleibuz, in el aglomeratie ca la balamuc, apoi la tramvai...si in ala la fel.....imi tremurau mainile cand am ajuns acasa.
Cam asta a fost ziua de azi. Au primit cadouri dragutze !
Pupici
Ruxel
Bia si Alex