Copiluti de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Ne-am intors de la intalnirea cu Mos Craciu. Sunt franta. Cred ca la fel sunt si Androix si Ruxel. Copiilor cred ca le-a prins bine desi sceneta nu a prezentat interes pt pitici, dar a fost ttusi ceva nou pt ei. Ema dezinvolta ca de obicei s-a desprins rapid de mine si misuna peste tot. A tras si o tranta pe scarile mochetate, a dat tarzoale mosului, a stat in brate la ingerasi si craciunita, dar doamne fereste sa se fi apropiat de ea vreun ren!:) clar are probleme cu barbatii.:D Si-a mai consumat din energie, iar acum doarme. Multumim, Androix, ca ne-ati luat cu voi. Filip, in schimb, a ajuns in bratele Mosului. Nu prea mult, nu cu prea mult entuziasm, dar am reusit sa-i fac cateva poze. In rest, agitatie mare. Care mai de care mai plangacios, mai agitat, sau din contra, mai entuziasmat. Cei de 3 ai au spus chiar poezii in bratele mosului. Ne-am ales si cu 2 cadouri, iar noi am avut prasta inspiratie sa le deschidem acolo. Pe Ema abia am mai luat-o de langa jucarii, de pe scena, iar apoi noi abia am ajuns la masina cu copii si jucariile in brate.. Una peste alta cred ca a meritat pt micuti. Cred ca acum le este clar cine-i Mosu'.;) Am cunoscut-o cu aceasta ocazie pe Bia (Ruxel). Mortala cu suzeta in gura si pernita sub brat!!! Si frumoasa foc, mult mai scumpa decat in poze. Muuult!

Puteti vedea si poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Sint rupta de oboseala, Tudora s-a trezit de cel putin 6 ori asta noapte si mai simt si efortul cascatului de gura din Ikea si orelor in care am gatit. Imi vine sa dooorm si iar sa dorm. Dar si astazi am o zi plina, mai ales ca trebuie sa-mi caut spectacole sau concerte la care sa ma duc din ianuarie incolo. Mi-a spus sotul ca vrea sa ies, stie ca-mi place si daca tot asteptam sa creasca copii si sa mergem amindoi... vom merge, dar in cirje. Asa ca, am mina libera sa-mi aleg ce vreau si el le plateste! Frumos, nu? Sint curioasa daca am vreo reducere ca student, sint ele multe, dar nu stiu daca se aplica si pentru studentii de peste 38 de ani! Ca daca am, imi iau bilete la cite unul pe saptamina. Deja am vazut ce as vrea la capitolul jazz, preferatul meu, dupa opera: James Brown si Paco de Lucia. Am vazut si un teatru si opera Don Giovanni. Si am vazut ce e din nou Spargatorul de nuci, de data asta chiar vreau sa o duc pe Agata. Si o gramada de concerte pentru copii, cu decoruri, jocuri, animatori, un alt balet pentru copii... La un moment dat s-a suparat sotul, cica si aici tot la copii ma uit!

Adina, Androix, Ruxel - vazut poze de la mos. Cred ca fost foarte frumos, Ema catarata ca de obicei, Filip un delicat, pe Bia nu am vazut-o decit intr-o singura poza mai bine... dar ce e cu pernuta, o poarta dupa ea!?!

Ce ametita sint, am zis intr-un mesaj anterior ca poze de la intilnirea DC din Montreal sint aici, dar nu am pus link-ul. Vi-l dau acum, pentru cine vrea sa vada mamicile din Montreal, de la subiectul Sezatoarea canadiana... o parte din ele.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Moama, chiar ca sint ametita! M-am uitat in urma dupa un link de poze si mi-am dat seama ca nu a ajuns la voi mesajul in care le felicitam pe fetele sarbatorite in aceasta luna. L-am scris cu litere de-o schioapa si rosii, l-am trimis, s-a blocat calculatorul si nu m-am mai uitat daca se vede sau nu mesajul. Of!

Cu intirziere deci:La multi ani, Denisa!
La multi ani, Pisik!
La multi ani, Lucas!
Sa fiti sanatoase si iubite si viata sa va ofere tot ceea ce doriti
pentru ca meritati din plin.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Salutare, am avut timp in sfarsit sa citesc toate mesajele, sa vad in amanutnt toate pozele.
Cu scarile, Caterina se pare ca are o pasiune pentru urcat scarile, la coborat se pune in 4 labe si le coboara cu spatele sau cere in brate... dar ea e mai ciudata, de exemplu cand era putin mai mica ii era frica de scarile rulante chiar daca era in brate la mine sau la tati.Acum parca s-a mai calmat , dar tot nu e ea lamurita ce e cu ele. Si ei ii e frica de Mos, era unul in magazin, chiar simpatic, si cand s-a aplecat la ea sa ii dea o acadica de aia ca un toiag s-a pus pe urlat. In schimb danseaza pe melodiile de la instalatia de brad, e teroare, mor de ras si ea e foarte mandra ca se misca in ritm cu luminitele, pe care a incercat sa le prinda dar nu stie cum se misca asa de repede.
In rest tot ploua, mi s-a lungit de atat ploaie si nu am cum sa o plimb pe micutza si trebuie sa gasesc alte metode de obosire a adversarului...si ma obosesc si eu cam tare. Dar asta este, merita
multi si dulci la toata lumea si la copilasii lor, care mai au cateva zile si vine Mosul!eu sunt asa incantata numai cand ma gandesc la ce bucurie o sa fie pe Caterina sa rupa toate ambalajele la cadouri(care inca nu sunt impaCHETATE) si sa mai descopere ca mai e si ceva inauntru.

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cu scuzele de rigoare
La Multi Ani, Lucas! Multa sanatate si impliniri alaturi de toti ai tai,
sa va bucurati de momente fericite impreuna!

Flori, am inghetat. Aveti mare grija! Noi avem aragaz cu siguranta, daca se stinge focul se opresc si gazele automat.
Nelia, bravo! In privinta ta nu aveam nici o indoiala da ca sa vezi si tu treaba romaneasca: eu n-am avut nici pe departe asa exemene complexe ca ale tale ci niste obosite de partiale care puteau fi corectate in cateva ore cu putina bunavointa, si cu toate astea rezultatele le aflu abia dupa vacanta de sarbatori
OlgaT, offf ca mult mai suferiti Ce sa-ti zic, ai nevoie de multa putere sa treci prin tot ce treci tu, dar o sa iesi la liman sigur si Tony o sa devina un ingeras de cuminte Ma bag sa va vad pozele.
Andutzy, ai venit de la cabinet? m-am programat si eu pentru eco de 20 de saptamani si masurarea ir-urilor pe muchie de cutit pe 4 ianuarie, trebuie sa sun pe 27 dec. sa-mi zica daca mai poate sa ma ia si pe mine ca nu prea mai era loc. Sa vedem acum...
Mynicegirl, daca stii cu ce te incalti mai adauga desuurile si esti gata Asa face Mihai misto de mine cand plecam pe undeva, pentru ca lui ii ia 20 de minute sa isi lege sireturile la pantofi, eu il grabesc sa inceapa inca de cand abia sunt in chiloti si sutien si mereu face misto de mine ca ma ia asa poate il scapa cineva de mine...

Eheii, smotrul nu e nici pe departe terminat, dar in seara asta vine Mihai de pe unde a fost si mai merge la munca doar maine si o sa-l bag nitel in priza.
Am fost azi la serbarea de craciun organizata de pro. O tristete maxima. Norocul nostru ca am ajuns cu o ora intarziere fata de ora la care ne-au chemat ca am mai stat vreo 20 de minute ca sa inceapa sceneta. O oboseala de sceneta, va dati seama la niste tanci de pana in 3 ani trebuia musai sa le cante si sa le danseze cineva ca sa-i intereseze dar nici vorba, niste spiridusi au vorbit vreo 20 de minute timp in care copiii isi pierdusera rabdarea, se plimbau prin sala am urcat si eu toate scarile de vreo doua ori, sau urlau de-a dreptul.
Nu va zic ca pana sa incepem, cine ne-a intalnit in parc stie cum pleca Filip asta vara de nu se uita in urma lui, ei bine o secunda am disparut din raza lui vizuala, il inconjurasera alti parinti si alti copii in timp ce eu asezam hainele pe un scaun. S-a invartit Filip 360 de grade si s-a pus pe un urlet si niste lacrimi de crocodil de in prima secunda nici nu am crezut ca este el. Noroc ca a sarit un baietel de vreo 2 ani si ceva si l-a luat in brate si l-a pupat, si l-a dragalit dar tot nu a incetat pana nu l-am luat eu in brate. Secunda din care nu mi-a mai dat drumul la mana.
Pana la urma apare moshu si toti copiii s-au dus buluc pe el. A trebuit ca noi si cu Adina si Ema sa fim chiar ultimele persoane care am plecat de-acolo ca sa putem sa ne pozam cu moshul. Asta pentru ambitia noastra, ca Filip cum a fost asezat cu forta in brate la moshu a schitat un inceput de plans, s-a ridicat si a plecat foarte hotarat, iar Ema nici macar atat nu a vrut.
Ne-am inatalnit si cu Ruxel care era si ea cu fetele, Bianca are niste obrajori bucalati si niste carlionti dragalasi si vroia sus pe scena ca sa traga de globurile din bradul lui moshu Brad pe care l-au devalizat pana la urma ceilalti copii, iar la un moment dat Ema nu mai avea manute sa tina la piept toate globurile...
Adina, multumim pentru poze, 70 uau, ma duc sa le vad pe indelete. BTW fi-miu a gasit destinatia ideala pentru melcul turbat pe care l-au primit: i-am scos casa din spinare si il foloseste pe post de telefon

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara!

Ralucutelor - Ralwka si Lucas - multumesc din suflet pentru ajutor iar pentru Lucas un mare LA MULTI ANI!, sanatate si fericire iti doresc.

Noi am facut analiza la kk, are oxiuri dar asteptam si coprocultura pentru ca se pare ca are o infectie ceva. Azi a mancat mai bine Teodora - la pranz cu laptopul in brate ca altfel ramanea la trei lingurite - dupa amiaza fo 2 placinte si sper ca mai tarziu sa mai manance ceva inainte de lapte. E vioaie dar s-a tras la fata si mor cand o vad asa. Nu stiu cum dzeu s-a pricopsit cu asa ceva, ca de curatat si spalat sunt pana in gat, nu baga in gura obiecte, o spal pe maini toata ziua si are si un pitic cu servetele umede pe care le freaca toata ziua in maini si pe fata. In sfarsit, maine ma duc la dr sa vedem ce tratament o sa luam, asta dupa ce sun dupa rezultatul la coprocultura.
Ralwka, despre care laborator spui ca e bun?
De Gusta, mai stie cineva?

Acum ma duc sa ma uit la poze cu Ema, Filip, Bianca si Tony

Pozele mele

Mergi la inceput

Stie cineva mai multe despre arta Feng-shui in amenajarea locuintelor (imbinarea si pozitionarea culorilor si elementelor yin-yang, facilitarea energiei chi de a intra in casa etc.)?
Eu aveam o carte foarte buna, am citit-o cind nu prea dadeam mare importanta acestor lucruri si acum chiar as vrea sa respect macar citeva din principiile acestei arte. Am cautat pe net, dar sint atit de amestecate informatiile... Poate aveti voi o cale mai clara, un site, un titlu de carte etc. Am citit atitea chestii despre acest subiect, credeam ca stiu o gramada, dar cind treci de la teorie la practica, iti dai seama ca de fapt stii totm, dar nimic concret.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Cloreta n-ai pentru ce... Mos Craciun exista!

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26mai'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am uitat sa va spun. Teodora stie de vreo luna de Mos, i l-am aratat in reclame. reviste si sub forma de jucarii si e topita dupa el. Ii spune moshu':)
Aseara prin fata blcului au trecut niste tipi care cantau la alamuri melodii de craicun - silent night, mos craciun cu plete dalbe, gimgle bells etc - si le-am aruncat niste banutzi pe fereastra. Erau imbracati in mos craciun toti, era o atmosfera asa de frumoasa iar tipii cantau super bine. Am tinut-o si pe teodora la geam si nici nu mai respira. Inaintea alora a fost un cor de studenti pe scara si a inceput sa spuna pe la usa: moshu', moshu', nu stiu cum a facut ea legatura pentru ca pe cei care cantau i-a vazut mai tarziu.
Si acum se uita la fereastra de la bucatarie si incepuse iar cu moshu;:)))

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Andreea, da, am venit de la doctor dar mi-e rau de moooooor! Am acru amar in gura si imi vine sa vars...de fapt nici macar figura asta nu-mi iese...poate ar fi mai bine dupa....
Am ramas masca de "cabinetul" lui Tutunaru, mai bine zis un living cochet aranjat, combinat cu o masa gineco impropriu zis masa, un scaun comod, pe care dispare orice jena data de pozitia injositoare si incomoda.... Oricum, bebe etse bine, e cu 2 zile mai mare dupa masuratori, ii bate inima, mi-a dat 2 poze cu samburelul sa-l avem de Craciun. Pe mine m-a chemat pe 8 la urmatorul consult, pana atunci pregnyl in continuare(pe care doct de fam a zis ca mi-l va da gratuit, acum vad ca tipa s-a obisnuit cu ideea de gratuit pt indemnizatie, i se pare logic asa si nu am interes sa o scot din ideile ei cu noile explicatii), Utrogestan, acid folic si Magne B6. Pauza de pana la 12 saptamani si tot pana atunci imi ciurui si fundul cu injectii....Saracu sotul meu nici nu i-am zis inca faza cu pauza, si asa suntem intr-o pauza de ceva vreme din cauza sperieturii cu sangerarea, vai de viata lui, ca mie oricum numai de asta nu-mi arde cu greturile astea...

Andra6+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput