Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
nelia spune:
Of, Doamne, am zis ca nu intru pe link-ul de mai sus, dar nu m-am putut abtine si iata-ma acum cu lacrimile curgind siroaie pe obraji, nici nu vad ecranul. Dumnezeu s-o odihneasca!
OlgaM, nu pentru notele mari trebuie sa ma feliciti, ca nu sint mari (eu am fost premianta, cu coronita
si note ca 6 si 7 pentru mine erau atit de mici!!!), ci pentru faptul ca am trecut franceza, ca eram sigura ca nu-l iau, deja ma resemnasem si pentru ca am scos o nota buna la un examen scris de trei ore, la o materie de care habar nu aveam acum citeva luni si intr-o limba pe care abia acum o buchisesc. Dar acum, cind am citit ce dureri mari exista in lumea astea, examenele mele sint atit de meschine si de neinsemnate...
Astazi am fost in Ikea!!! Vai, ce mi-a placut! Nu am cumparat nimic, doar am investigat, dar mi se invirte capul de atitea planuri. Am gasit o mobila pentru Tudora (set), care ne-a placut la amindoi mult de tot, dar costa cam mult, birou si niste rafturi in completare la camera Agatei, accesorii o gramada, idei de design la fel. Am vazut si un pat pentru noi, si mobila de salon. Si un frigider din inox, ustensile pentru bucatarie (ce-mi mai lipseste, ca deja nu mai am pe unde sa le pun). Dar erau atit de multe oferte, ca e foarte greu sa iei decizii. Si mai avem inca trei magazine de vizitat, desi cred ca tot din Ikea vom cumpara. Am cumparat totusi ceva, un brad maareee! Si ieftin! Am si mincat acolo, au mincare buna si nu foarte scumpa.
Cuprinsa de elan gospodaresc, am venit acasa si am gatit vreo patru ore: supa cu galuste si legume, orez cu ciuperci, legume asortate si friptura, pizza cu jambon si cascaval, ciuperci cu maioneza si prajitura cu mere a Gabitzei. Nu mai gatesc... pina de Craciun!
Va pup, va doresc o zi buna, ma duc la nani acum, ca e 2 jumate noaptea. Pa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Danelutza spune:
Olga M multzumesc, cu tati seamana, eu sint doar cu munca la domiciliu, intretzin frumos printzesa sa-i creasca poponeatza
De fapt cred ca am fost si eu la concepire ![]()

loreen spune:
Buna dimineatza...
Nu stiu de unde sa mai fac rost de timp ca nu-mi mai ajunge pentru nimic...cand am spus ca-mi vreau viata inapoi nu am glumit deloc...dar ar trebui sa am grija ce-mi doresc ...
As vrea sa raspunde si eu unora dar am citit pe fuga si au fost multe pagini incat o sa evit asta ca sa nu scap pe cineva...
Delia cu bubele este bine spre foarte bine...cu cutaden.Cu noua femeie lucrurile merg spre bine,o agreaza si asta este cel m ai important.De azi e sotu in co dar ca sa nu-i creasca coarne domsoarei am rugat-o pe femeie sa vina totusi...Oricum tac-su are program administrativ,sa spele firgiderul si sa faca ordine in bucatarie...m-am ciocoit...miercuri vine si firma la curatenie...
Si cu toate astea nu mai am timp nici sa respir...trece timpul ca un nebun...acum e ziua si peste putin timp ma trezesc ca-i seara si trebuie sa ma culc...
Cu vocabularul Delia sta binisor...parca a inceput sa mai rupa doua trei cuvinte,insa ma bucur ca pricepe mult mai mult...asta ca sa am totusi cu cine sa ma inteleg...
Intrebati de greutate si inaltime: 13,800kg si 86cm...
Cu masina daca va zic cum conduc va ia groaza...dar in schimb nu poate deschide usile ca au un sistem de blocare printr-o pirghie si nu poate fi deschisa doar din exterior...ma gandesc ca toate masinile au asta,modelele dupa 2000 incoace sigur...
Cu mancarea nu are rost sa va zic ca eu o fac exact cum se mananca,adica cu condimente de toate felurile...altfel chiar nu mananca Delia...de aceea ma vaitam eu daca era sa-i fac tratamentul complet cu prednison...facea greva foamei sigur...
Cam atata mi-am dus aminte...oricum pentru mine sarbatorile sunt prilej de mare tristete...chiar de dimineatza m-a busit plansul ca era la radio melodia lui Fuego cu "Impodobeste mama bradul"...dar pentru copii va trebui sa uit ca am fost si eu copilul cuiva, ca si eu am avut parinti,ca nu mai am pe cine suna de sarbatori sa le spun Craciun Fericit si sa fiu o mama bucuroasa...
Sanatate in schimb vreau sa urez copilasilor bolnavi,raciti sau suferinzi cu dintisorii...mamicilor lor sa dau putina rabdare sa treaca peste perioada asta, felicitari acelor mamici care au avut examene si le-au luat,gravidutelor sarcini usoare in continuare...sper sa mai apuc sa mai intru anul asta...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
lucas spune:
UAUUUUUUUUUU ce surpriza am gasit aici!!!!
Sarut mina mult de tot pentru felicitari, sa va de-a dumnezeu sanatate multa si ani fericiti!!!
Cornelia spune:
OlgaT, multa sanatate lui Tony!
Nelia, felicitari!
Florentina, iti tinem pumnii!
Am intrat si eu in febra sarbatorilor. Adica, m-a cuprins asa un chef de facut bradul si prajiturit, ca ma gandesc sa fac si cozonaci
. Bineinteles ca sunt la serviciu acum si asta e motivul pt. care am chef de treburi casnice. Miercuri intru in concediu si o sa vad atunci ce spor o sa am
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gabitzam spune:
Am fost pina la servici vreo 2 ore, ca tot sunt in concediu. Bine macar ca am rezolvat pentru ce m-am dus. Am trecut si pe la posta sa iau timbre pentru felicitari. Am scris aseara felcitari, nici nu mai stiam sa scriu de mana, parca scriam cu mana altuia. Era plin la posta si tantitzele alea se misca precum melcul bolnav.
Azi mai avem o serbare de Mos, la Costi la servici, sper ca de data asta o sa stea kupilu mai cuminte. O sa-l ducem dormit si mancat, sa nu mai avem surprize.
Este oparit la fund de cateva zile, tragedie de cate ori ne schimbam. Azi am ajuns si eu tot la Cutaden in final.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mynicegirl spune:
Salutare tuturor mamicilor
la multi ani sarbatoritelor, multa sanate si odihna si liniste!
La bolnavei pupicei si niste cico buna la mamici sa le treaca "zombismul".
Nelia felicitari pt examen
Loreen take it easy, si bine ca ii trec bubitzele, chiar ma gandeam in weekend ce mai face moatza mica.
Mygirl, e superba fetitza ta, o dulceatza.
Ralwka, cu tristete am constatat si eu ca in Romania unii copii sunt incurajati la violenta si sa vb urat, aici toti se poarta asa frumos cu copii mai mici si sunt educati sa aiba grija de ei, afara la locul de joca, mamicile doar stau pe margine si nu se baga doar daca sunt accidente grave, in rest copiii intre ei se joaca.
In romania am fost socata cand un baietel de vreo 2 ani si un pic a venit la catrina si i-a zis "valea de aici"(era in leagan si el proababil vroia si el ) la care eu am ramas muta de uimire si mama lui a inceput sa rada, "ei o sa se descurce in viata caci de mic stie ce vrea"!!! Imi venea sa o iau la plame dar am zis ca o s ai izica si ei baiatul in vreo 14 ani valea din casa, asa ca o las sa astepte consecintele.
Vazut poze rapid cu fetitzele si baieteii pe la serbari...mai mai(de(de la mai mai ce frumos!), asa zicea caterin care era la mine in brate si sunt de acord.
Mamici, e bine sa aiba cel putin 2 scaune pe zi, asta inseamna ca manca fibra suficienta si nu au probleme cu tranzitul intestinal, nu ca n uasimileaza. E o prostie cu asimiltul, ei iau tot ce au nevoie oricum.
Despre cate cuvine stie, intelege tot, da rd ezis putine:papa, pipi(ocazional
), apa, mama, atata, haide, gata, hot(adica fierbinte) si baie-baie, si bebe(e bebelusul ei de juarie) si ham(caine). Si mai zice ea in engleza ceva, dar nu inteleg exact ce vrea. Problema este ca ea o sa vb 2 limbi , dear de obicei copii bilingvi vb mai tarziu, dar nu-i bai.
Nelia, nu mai zi Ikea, ca pe mine ma da barbatul afara din casa numai cand aude cuvantul, sunt dependenta de magazinul ala(doar sa ma plimb prin el si sa vad idei de aranjare prin casa si tot ma relaxeaza), ceea ce nu e posibil, mereu zic doar mergem sa vedem, si iar iesim cu cosul plin...
Eu sunt obosita, dar n uprea am spor la nimic, inc an uam cumparat toate cadourile, am cfacut pomul ieri, dar nu am facutinc apoze, doar am filmat-o pe caterina putin, ploua inj continuu de 3 zile, simt ca in curand fac depresie de atata ploaie si ma apuca jalea. Barbatul imi vine de-abia joi, si ii duc deja lipsa...dar vine Craciunul!!! mai sunt inca 6 zile si hop pe
sa vedem Mosul! am petreceri de-am sa sar dintr-una in alta si nu stiu cu ce sa ma imbrac!(desi, ca probabil voi toate am un dulap plin de haine).Macar stiu cu ce ma incalt:)))))
Va pup si scriu dupa ce imi imbaiez si culc copilitza, e plina d enerabdare, si-a carat toate jucariile in cada(unde ma dat deja drumul la apa).

la toate si vreau veselie pe forum sa ma inveseliti si pe mine!!!!
http://www.nicualex.net/album/ana/
lucas spune:
Cloreta, ti-am trimis un PM cu nr. meu de telefon, suna-ma ptr. D3 injectabil.
sau daca stie cineva tel ei, dati un PM la mine.
eu sunt azi pe fuga tare pentru ca de miercuri ramin acasa si vreau sa termin (sa-i termin) azi cam tot!!
Mickyyy spune:
Neata si de la noi....chiar daca-i trecut bine de pranz!!
Incerc sa recuperez....nu tin pasul cu voi......dar am aplicat strategia de forta majora...2 ferestre deschise....in una scriu si din cealalta citesc.....ca sigur pana termin cele 6 pagini noi uit tot
!
Cu intarziere,
La multi ani Pisik4Ever si RALUCA (Lucas)!

babygirl, gabitzam , am reusit sa vad pozele, ce scumpi sunt si ce frumos se joaca impreuna 
!
nelia, felicitari pentru examene! Am reusit chiar sa vad si cateva poze....ce fete mari ai
!
Olga, nasoala patanie, bine ca n-a fost nimic grav! Noi intotdeauna blocam usile cand suntem cu fetele in masina, tocmai de teama sa nu le deschida!
Newmami - noi facem baie (cu spalat pe cap) o data - de doua ori pe saptamana, mai ales acum de cand a venit iarna. Si daca e cazul, mai "suplimentam" cu cate un dus scurt.
Androix - am reusit sa citesc povestea cu avocatul pana la capat. Nici eu nu inteleg cum au putut sa-i dea toti banii inainte de rezolvarea problemei 
. Eu in locul vostru ii ceream si pe ceilalti inapoi si-l mai dadeam si in judecata!
Legat de coboratul scarilor, asta-i distractia cea mai mare....le coboara daca o tin eu de manuta. SI plange daca incerc s-o iau in brate sa terminam mai repede
!
Hai ca am ajuns abia la pagina 8....da' tre sa fug.....revin cat pot de repede ![]()
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
patriciaRO spune:
Lucas,
sa fii sanatoasa si sa ai parte de cele mai frumoase sarbatori!
Andra, mai rezista nitel cu greturile, ca apoi iti vei reveni si va fi bine!
Nelia, felicitari pentru examene. Bravoo tie!
Oana, vazut pozele cu puiuta si tricoul. bestiala... Nu se impiedica in el? Auzi dar impinge cosul nu gluma? Alex nu are stare sa faca asa ceva.. Mai bine alearga de nebun prin magazin decat sa impinga cosul. Daca-l las se duce unde vede cu ochii...
Florentina, doamne fereste de ceva nasol. Bine ca nu s-a intamplat nimic...
Mai, am citit si eu tragedia familiei cu copilul care a murit... Foarte nasol.. Am plans...
Beatrice, mami de
Alex pifos