Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
simiena spune:
Andutzy-eu am pe baby Santa , maine sunt libera de la servici-eu stau prin zona Sebastian - daca vrei sa mai vorbim cumne intalnim.
Mamicul lui Elian
monu spune:
Ola, eu una sunt chioara de somn. Daca se culca inainte de ora 22 Alexia mea se scoala la ora 23 si se maraie, cere apa si se foieste de mai are un pic si se trezeste. Iar noaptea se scoala de vreo 2 ori si iar ma dau jos din pat ca sa ii dau apa. Si uite asa se duce si somnulmeu. Iar dimineata parca as fi la servici. La 7.45 e in picioare. Mai avem un canin care sa sparga gingia si gata.
In ultimele zile vad ca mananca bine, spune clar "NU", "APA" si parca a inceput sa mai vorbeasca. Citind ce mult vorbesc ceilalti bb-i din grupa am realizat ca de fapt pt varsta ei, Alexia se descurca bine. Mereu uit ca ea e totusi nascuta mai repede. Iar diferenta de varsta la unele chestii se recupereaza in timp. In rest rastoarna casa! Si sta scai lipita de mine. Aseara nu stiu ce a avut ca a urlat rau de tot si nu l-a lasat nici macar pe tati sa ii faca baie sa o imbrace.
Maine mergem si noi la tati sa il vedem pe Mos Craciun.
OlgaM, multa sanatate.
Loreen, multumim ca ai intrebat de noi.
Am mai vrut sa mai zic una alta dar pic de somn.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Buna dimineatza ...din nou
Sunt batuta si adunata cu farasul de pe jos...mi-a scazut si tensiunea ca-mi vajaie totul prin cap...dar sunt in culmea extazului ca-i ultima zi de munca...
Olguta din America nu sta asa racita...ia masuri ca-i pacat de sarbatorile care vin...da-i cu supa de pui cu mult piper...ti-as zice si de osccilo dar cred ca la voi nu se gaseste...Eu iti trimit niste sanatate virtuala pana atunci...
Iuliana ma omori cu pozele de studio...le tin minte si pe cele de anul trecut...iar bulanele Dianei cu pix sau fara ma innebunesc...numa pentru asa ceva si tot as mai face unul mic...
Cand plecati spre tara?!
Iuliana azi definitvez si eu meniul de sarbatori si iti spun...salata poenita este una dintre ele...
Monule draga fa mama ceva si cautati o femeie ceva...ai sa fi atat de obosita pe cand vei naste ca nu te vei putea bucura de nimic atunci...si vai ce vremuri te asteapta...
A nu v-am zis ce vorbeste fii-mea mai nou...spune "iesi" si da si cu mana dupa tine ca sa te impulsioneze si cand ii stai in cale spune "duti" si da cu piciorul...e atata de haioasa de ma umfla rasul...cuvintele le stie de la noi,gesturile sunt invetia ei...si are un accent de moldoveanca sadea...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Andutzy, am si eu Baby Santa dar sa mor daca stiu cum sa fac sa vi le dau. Le am pe un dvd, eu nu am dvd writer
si ma ia groaza sa tes in centru. Daca aveti vreun gand (Adina si tu il vroiai) sa veniti pe la City Mall cu drag va aduc tot ce am pentru cateva zile sa il copiati. Am multe din ele, doar cel cu partile corpului de care spunea Adina ca il are de la Monu nu il am.
Nelia, multa sanatate Tudorei! De prietena ta imi amintesc ca ne-ai spus despre ea mai demult, stiu prin ce treci
Loreen
ca sa zic un cuvant la moda, fata, esti mortala!:))
Pozele mele
lucas spune:
salutare,
vazut poze cu petreceri de mos. frumoase tare. fi-miu cred ca nu se dezlipea de linga mine.
Loreen, mesajele tare au impact deosebit la mine, ma bufneste risul instat. acu scuze, ca uneori tu chiar vorbesti de lucruri serioase.
Nelia felicitari pentru examene, feng shui, carti cita frunza si iarba pe amazon.
Androixa, am cetit chestia aia cu avocatul, hehe, draga mea Giurgiu este renumit. si eu am oarece experiente, si noi cu mosteniri si tot in Giurgiu.(tatal meu s-a nascut acolo, asa ca...........eu personal nu vreau sa mai aud de ei)
Olga, vazut Tony, vazut brad. frumoooooooooooase!!! da sa stii ca in poze nu pare asa zvapaiat.
Cloreta, sa de-a dumnezeu sa fie bine, imi pare rau ca nu am putut mai mult.
noi craciunul il facem la Breaza, asa ca de simbata plecam pina miercuri. mai nashpa ca ne vom cara cu toate de aici, si cu cadourile pentru fi-miu si pentru noi, etc, etc. iarasi masina o sa fie plina ochi. poate avem o surpriza si va fi si zapada.
Adina, joi sunt acasa, am putea merge la chestia asta de pe LAcul Tei, dar intre 10.30-11.00 si 13.00, ca mai tirziu doarme fi-miu.
aseara am facut-o lata, deci: duminica a venit soacra-mea ca azi dimineata a plecat din tara, si aseara m-am dus sa-l culc pe fi-miu si am uitat sa-i spun drum bun si alea, alea... Uauuuu ce o fi fost la gura lor. da pe bune ca am uitat!!!m-a luat valu!!!
babygirl spune:
loreen, este de groaza!
auzi la ea, cica si-a amintit..:))
si ema si-a executat ciucurii, stai linistita. fir cu fir..:) daca ar avea rabdare si la altele cum a avut sa scoata firele din ghem...eheee!:)
omustata, vezi cateva poze si un filmulet aici
Androix, am facut 5 filmulete ieri, dar sunt cam intunecate. Unul singur, facut cand stateam la coada la popcorn se vede calumea. daca totusi vrei sa ti le trimit, mai ales ca este unul cu filip care danseaza pe scena, ti le trimit pe mess.
lucas, joi este prima zi libera a lui mihai si cre' ca fugim dupa brad si cumparaturi. va anunt cu aceasta ocazie ca sunt distrusa!
sotul lucreaza de revelion. sa ma impusc!
Mickyyy spune:
Buna si de la noi.
Dupa aproape o saptamana de cand i-a fost rau Dariei, am reusit sa ajung si eu azi la doctor, dar mi-am promis ca asta e ultima data cand mai merg acolo....trebuie sa schimb pediatrul urgent ca asa nu se mai poate. Nu zic nu, a fost si traficul infernal, dar am facut aproape 4 ore dus/intors pana la Medlife, si-am mai dat si-o caruta de bani pe consultatie (care a durat maxim 10 minute), ca am zis ca mai bine chem salvarea acasa, chit ca nu-i urgenta, si-o platesc, ca tot ies mai bine....macar nu mai tin copii 4 ore in masina.
A fost criminal....ultima parte a drumului faceau un taraboi de-mi venea sa o iau la fuga....se plictisisera de atat stat in masina, le era foame...sete...somn.....
Asa ca daca aveti idee de pediatru bun prin zona Dristor (sau ma rog, cat de cat pe-aproape), care sa raspunda la telefon (ca eu mai am si medicul de familie tot pediatru, da' acolo pot sa sun o zi intreaga, daca nu e in timpul orelor de consultatii, nu raspunde nici impuscat) si eventual sa vina acasa cand e vreo urgenta....raman datoare.
In fine, in alta ordine de idei, desi a slabit destul de mult in ultima saptamana, per total a luat chiar foarte bine in greutate (ea care lua 100-150g pe luna), 700g de la ultimul control (de acum 2 luni). Asa ca am ajuns si noi la faimoasa greutate de 9.960g
! Fotomodel in continuare.....dar o sa recuperam noi intr-un final, sau poate nu
. Tinand cont ca in afara greutatii e un copil absolut normal pentru varsta ei....nu cred ca e cazul sa-mi fac probleme.
Cam astea ar fi noutatile despre noi...pe-aici iar am citit pe sarite...as vrea sa scriu si niste raspunsuri mai tarziu dar nu mai promit nimic ca vad ca nu reusesc sa ma tin de cuvant.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
babygirl spune:
loreen, spune-mi cum ai convins-o sa nu-si suga degetul???![]()
lucas, joi la 11;00 vom merge, totusi, la jungle. am primit vestea ca munceste...

![]()

![]()

nu mai am cuvinte :)
gabitzam spune:
Ce faceti mai , fetelor? Munciti la cozonaci? ![]()
Oribila vreme azi, nici n-am iesit din casa. Si se anunta niscaiva zapada la noapte.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla