Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
omustata spune:
Adina-eu mananc foarte condimentat, dar ii mai dau si Mayei cate putin. De obicei pun jumatate fata de cat as pune pentru noi, dar vad ca mananca. In reteta pe care ti-am trimis-o ziceau boia iute, dar am adaptat-o eu cu boia dulce
. Boiaua dulce nu are ce sa-i faca rau ca este praf de ardei dulce.
Tina-mai ai atat de putin ca ma apuca pe mine emotiile. Este atat de inteleapta Maya, ca nu cred ca vei avea probleme cu ea. Sper sa inteleaga.
mygirl-l-a recunoscut Alex pe tati? Cum s-a purtat cu el. Ca Maya de cate ori lipseste sotul meu numai cateva zile este mai distanta fata de el o vreme.
pisik-ma bucur ca ai mai dat un semn
Maya mea a inceput sa faca mofturi la mancare. Mananca in continuare bine, dar nu mai mananca orice. Are preferinte, care se schimba cam des si eu nu tin pasul
. Si nici nu mai este asa obsedata de mancare de la o vreme. Poate creste si ea, nu-mi dau seama. Dar cea mai buna treaba este ca de vreo 2 saptamani a inceput sa se mai joace si singura cate o jumatate de ora, ceea ce pentru mine este ceva nou si nu-mi vine sa cred. Trebuie sa fiu cu ea in camera si sa nu citesc sau sa fiu la calculator. Dar daca stau la TV sau fac treaba, ma mai lasa in pace cate putin.
Va las acum si sa aveti o duminica placuta.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Buna dimineata
LA MULTI ANI RALUCA (Lucas)
Sa ai parte de atata cat ti-ai dorit,sa poti sa te bucuri de tot cea ce-ti ofera fericire...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
Lucas, la multi ani!
Olguta, uitasem: si noi avem scari cam abrupte acasa. De f. putin timp, Maria vrea sa le coboare singura, fara mana, dar dupa cum iti ziceam, usor-usor. O s avezi ca in curand, o sa se ridice si Maya in picioare, fara ajutor. E foarte prudenta. Asa o caracterizam si pe Maria.
Bineinteles ca aseara nu am reusit sa mai intru pe DC. Oricum, Stefan a dormit mult mai bine. Doar ca, mai nou, e racit, asa ca fornaie toata noaptea.
Am vazut poze cu Ema. E superba! Nu mai o vazusem de mult.
Ce copii mari avem!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
mygirl spune:
Asa cum va spuneam ieri, acum sunt singura, cu o cana mare de cafea in fata. Alex a plecat cu Paul la targul de masini, prin Carreour, deci doua-trei ore nu ma deranjeaza nimeni si pot butona linistita.
A fost cu mari emotii venirea sotzului, am facut smotru si am gatit, n-am avut somn, m-am agitat..dar a meritat
. Vineri am fost la aeroport dupa el, Alex a fost cuminte tot drumul, la aeroport striga TATI in gura mare, se uita toata lumea la ea, iar cand a aparut in sfarsit Paul s-a rusinat toata, s-a lipit de mine si nu mai spunea nici pas. dar si-a revenit repede si de atunci nu il scapa din ochi nici o secunda. Unde este tati este si ea, se alinta, il striga incontinuu, e tare fericita. Si eu sunt, nu numai ptr ca mi-a venit sotzul, dar ca am mai scapat de programul artistic. Aseara am scapat si de baitza, s-au distrat singuri amandoi, eu m-am ocupat doar de laptic.
Ieri am fost si noi la serbarea de Craciun, s-a facut la teatrul de papusi, am vazut o piesa frumoasa si Alex a fost foarte atenta, in schimb de mos nici nu a vrut sa se apropie.
Am facut si eu salata poienita cu ciuperci, a iesit si buna si aspectuasa, din pacate cred ca o sa ajunga prin vecini, ca mai toate bunatatile gatite de mine(ciuperci si rosii umplute, crochete de pui, pulpe de pui marinate la cuptor, tort de ciocolata, clatite), ca zilele astea avem invitatii la diverse mese si venim cu burtile pline.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
mygirl spune:
LA MULTI ANI LUCAS!!!
Am pus poze cu www.dropshots.com/day.php?userid=190965&cdate=20061208&ctime=202137" target="_blank">tricoul de intampinare al sotzului.
Si aici cateva www.dropshots.com/day.php?userid=190965&cdate=20061216" target="_blank">pozede la serbarea de Craciun.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
ioanailincam spune:
Buna ziulica! Se vede treaba ca e week-end, liniste mare pe la voi!
Cu intarziere: La Multi Ani, Pisik! Sa ai parte de tot ce iti doresti, sanatate multa si fericire!
Iar pentru azi: LA MULTI ANI, LUCAS! Toate visele sa ti se indeplineasca alaturi de cei dragi!
Si la mine e mare liniste: tati s-a dus cu niste treaba in oras, maimuta doarme si cred ca in curand o s-o urmez si eu ca de mult imi doresc un somn la pranz. Inutil sa spun ca ieri a fost ca si cum as fi lucrat pentru ca am plecat la 9 de acasa (din nou dupa diverse pentru apartament si am ajuns seara la 6. Si dat fiind ca de data asta nu am mai avut baby sitter am tarat-o si pe Ana dupa noi, se saturasa saraca de atata urca-n masina, jos din masina. Pana la urma ne-am pricposti cu restul de parchet care mai era necesar si am dat comanda de mobila de bucatarie si dormitor. Insa constat ca tot mai sunt de achizitionat o multime de maruntisuri care mananca timp si bani
. Una peste alta s-ar putea sa ne mutam intre Craciun si Revelion, asta daca reusim sa ne bransam macar la cablu, ca la Internet parca vad ca iar asteptam 2 luni.
Cloreta- habar nu am unde se gaseste D3 injectabil. La farmacii nu au? Colega mea ii facea fetitei, dar i le aducea dr.
Florentina - tinem pumnii sa ai nastere usoara si anunta-ne negresit cand poti. Wow, incepe o noua era pentru tine, era cu 2 plozisori. Trebuie sa fie tare emotionant!
Mygirl - e draguta foc pitica!
Androix - curat ghinion cu maretul avocat. Daca nu o scoateti la capat cu el, scrie-mi si poate iti gasesc pe cineva dintre fostii mei colegi de facultate care lucreaza pe cont propriu (eu nu lucrez pe domeniul asta).
OlgaT - urata patanie; si Ana stie sa deschida usa, de aceea avem grija sa o blocam mereu. Slava Domnului ca nu ati patit nimic.
Babygirl - nici eu nu prea pun condimente in mancare, mai ales acum de cand ii dam si ei din ce mancam noi (si in nici un caz vegeta si altele asemanatoare); dr a zis ca in principiu putem sa ii dam din toate cate putin, mai putin piper.
Stiu ca se plangea la un moment dat cineva ca nu gasea Almette; eu am vazut peste si la Plus si la Metro, poate doar la Carrefour nu au. In schimb nu mai reusesc sa gasest crema de iaurt Milli si Mogo tare greu mananca de alt fel.
Andutzy nu a mai zis nimic de ceva vreme, o fi bine?
Gata, ma retrag si eu acum la nani. Mi-e ciuda ca vremea pare a se intuneca desi mai devreme era soare si frumos. Mai tarziu poate ajungem si noi in parc, iar apoi mergem la colega mea sa se joace fetele. Asa as merge si eu la un Mall sa se joace Ana la un loc de joaca, dar mi-e teama ca fiind duminica va fi nebunie de copii si bag seama ca nu se poarta prea frumos.![]()
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
OlgaTarziu spune:
Foarte scurt si telegrafic.
Tony are congestie pulmonara. De trei zile suntem pe antibiotic, dormim cu mama si tata. De 2 nopti nu dormim deloc ca la pui nu-i scade febra cu antitermice, deci ne luptam cu febre de 40 noapte si stam cu mana pe telefon.... Acum parca e putin mai bine. Au inceput sa lucreze antibioticele.
Pupici puilor bolnaviori. Vorbeati de greutati si inaltimi. Tony masurat la pielea goala si in picioare fara papuci are 12.400 si 87 cm.
Multe progrese, atat fizice cat si intelectuale. Ma uimeste in fiecare zi, la fel de nazdravan. Singura data cand a fost linistit de cand il cunosc era la febra 40. Deci acum nu mai vreau sa fie cuminte pt ca la noi e semn de boala. ![]()
Florentina sa te ajute DD sa treci cu bine si ai parte de nastere usoara. Pupam burticu'.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Androix spune:
Adina, noi mergem singuri pentru ca Mihai abia maine dimineata pleca spre bucuresti de la baia mare, asa ca ajunge pe seara. Cinema pro e chiar la universitate, fostul cinema luceafarul. Daca vrei poti sa iei taxi pana la mine si apoi mergem impreuna de-aici.
Iar sunt in pauza 
ca nu am terminat smotrul inca. Am intrat pe net sa-mi comand o pizza ca n-am nimic d-alea gurii prin casa ca am mancat ieri tot
gravidoasa deh... Si am bagat un oki scurt si aici. Ma doare capul de mor, mai am bucataria, piesa de rezistenta, dar sititi ce? M-am razgandit: nu e nimic daca nu termin azi. Tocmai mi-am dat seama ca bucataria va fi in fix acelasi loc si maine! Mi-e rau cand ma gandesc ca altadata dadeam gata toata casa intr-o singura zi... Ce caine de rasa am fost si ce maidanez jigarit am ajuns ![]()
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Danelutza spune:
La multi ani, Lucas !
Olga T sanatate multa lui Tony.
Florentina nastere ushoara si bebic mincacios 
Mygirl frumos tricoul pentru tati, iar domnishorica e scumpa foc. 
Beatrice aici se gasesc shorici, dar din aia tari de-ti rupi dintzii, nu gustoshi ca la purcelushii taiatzi acasa. 
May, mamici, cit dureaza durerea de canini, ca iar m-a urlat pe la 3 jumate asta noapte, deci iar sint zombi si nu mai rezist. 
In sfirsit astazi a mincat la prinz, asta pentru ca am lasat-o sa urle pe linga mine, nu i-am dat nici macar o bucatzica de piine de la ora 9 pina la 12.30. Mama capoasa, ce sa fac, dar macar a mincat. Cred ca o tzin la post si dupa amiaza, poate maninca bine diseara si nu ma trezeste noapte sa suga.

Florentina G spune:
La Multi Ani Pisik!
La multi Ani Lucas!
Sa fitzi sanatoase si sa va bucuratzi de tot ce poate aduce viatza mai frumos!
OlgaT, am ramas ingrozita cand am citit de patzania cu deschisul portierei cat despre problemele de sanatate ale lui Tony, ti-am spus, nu mai am cuvinte. Sper sa gasitzi puterea sa trecetzi si peste asta!
Nu va spun prin ce am trecut si noi ieri... Am lasat-o pe Maya cu mama dormind si noi am mers in oras sa mai luam cate ceva. Cand am plecat de acasa Dan a incalzit apa pentru capuccino si din graba si mai ales neatentie a inchis invers butonul de la gaze. Cand ne-am intors noi mama tremura toata, avea o fatza ingrozita.... s-a trezit ca prin vis cu o durere ingrozitoare de cap si asta pt. ca atzipise numai stand langa Maya si avea de gand sa se ridice sa gateasca. Daca se ducea in pat cu gandul sa doarma... le gaseam adormite pe amandoua! Maya s-a trezit si ea la scurt timp dupa mama, plangand, abia a reusit sa o linisteasca. Cred ca din cauza durerilor de cap.
Nu vreau sa imi imaginez ce s-ar fi putut intampla... Cu sigurantza este cineva acolo sus care ne iubeste!
Oana, Alex e formidabila! Tare cocheta mai este!
Laura, cum mai sunt bubitzele Deliei? Ai gasit vre-un unguient care sa-i priasca? Bianca ce spune de noua bona?
Androix, pai ce faci mami, asha te razbuni tu pe fatuca aia care ti-a tras clapa cu curatzenia? Ai grija de tine si las-o mai usor!
OlgaM, aceleasi apucaturi le are si Maya... orice dar sa nu ma vada ca stau la calculator. Ma trage de maini, imi inchide capacul sau se aseaza langa mine si imi cere "alta". Adica macar sa fie ceva interesant si pt. ea... eventual Baby Enstein sau Alba ca zapada!
Cu mancatul insa nu ma pot lauda.... Nu pot spune ca refuza categoric sa manance dar nici multumita nu sunt. Nu mai stiu ce sa-i dau. Din mancarea gatita cateodata gusta numai de doua-trei ori si apoi nu stiu cu ce sa o mai incerc.
Voi ce mezeluri le datzi? Eu pana acum i-am dat pastrama de pui sau sunca de pui de care s-a cam saturat. Iaurt nu mai vrea.... ii place in schimb danette de vanilie.. care nu stiu cat de bine ii face!
Si alta intrebare: ai vostri copii de cate ori fac kk pe zi? In ultimul timp Maya face cam de trei ori, ceea ce ma pune pe ganduri... ma gandesc ca are arderile prea rapide si de asta nu ia in greutate. Asta pentru ca tot ce mananca gasesc in pampers peste 2-3 ore.
Revin... am musafiri!
Tina
39+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate