Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Cloreta
CIne stie unde as putea gasi urgent 4 fiole D3 injectabil neuleios?
Cloreta? Ai gasit? Sunt pt. Teodora?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
babygirl spune:
Androix, are Mihai invitatia pt Ema, problema este ca luni dimineata munceste. Tu mergi singura sau cu Mihai? E departe de noi locatia? Oare ma pot incumeta sa merg cu un taxi pana acolo?
Am reust, in sfarsit, sa o conving pe Ema sa se spele pe dinti. Problema este acum ca nu-i mai pot scoate periuta din gura,freaca de zor iepurasii.
Uite aici
Monule, am vazut ultimul vostru filmulet. Am ramas interzisa. Cu gura cascata de-a dreptul.:)Gimnasta o faci!![]()
mygirl, va doresc sa petreceti zile cat mai frumoase toti3!
Noi tocmai ne-am intors de la ziua verisoarei, unde Ema s-a comportat exemplar, in comparatie cu miercuri, cand a fost sarbatorita cu familia. N-au fost decat 3 fetite, toate mititele, dar au reusit in 3 ore sa intoarca casa cu fundu-n sus. Asa bine mi-a picat ca in sfarsit am simtit ca am fetita mare, ca pot iesi la o tigara pe balcon linisitita, ca isi ia singura de pe masuta ce pofteste, ca nu mai trebuie sa fiu in spatele ei mereu. 
Mi-era teama ca va face scandal la plecare, dar s-a lasat usor imbracata, iar odata ajunse acasa si-a baut lapticul, iar acum face nani. ALELUIA!:)
omustata spune:
monu[/redde ce chinuiti mai copilul? L-ati pus pe post de aspirator 
Cornelia-m-am mai linistit. De fapt ce nu-mi place este ca ii este efectiv frica sa coboare scarile, mai ales cand vede multe trepte odata, ceea ce ma face sa cred ca are rau de inaltime. Eu am foarte tare rau de inaltime. Daca sunt 2-3 trepte, imi cere mana si coboara, daca este una si joasa mai coboara si singura, dar alea de acasa sunt multe si cand se vede sus, in capul scarilor, o apuca efectiv plansul de frica si pana nu este sigura ca o tin bine nu coboara. A, si Maya a trecut de 18 luni si tot nu se ridica singura in picioare daca nu are vreun sprijin. In pat se ridica, si oriunde are de ce sa se tina, dar altfel nu. Doctorita a zis sa o ignor, poate ca am stresat-o prea mult cu asta.
Mi-a placut mult domnisoara ta in costum de cowgirl. Iar Stefan se face din ce in ce mai dragut.
Clara-sper ca ai gasit vit. D si sper ca nu-i pentru Teodora. Eu nu ti-am raspuns pentru ca habar nu am.
Gabitza-si eu vreau sorici!!! Am vazut pozele si intr-adevar, nici nu zici ca te-a enervat. El pare cuminte foc, iar tu linistita.
mygirl-te asteptam cu povesti. Si mie imi vine sotul maine din Japonia, dar a fost plecat doar o saptamana, deci nu-i asa palpitant.
[red]Nelia-am vazut pozele si filmuletul. Tare dragute pustoaicele tale.
UN week-end placut va doresc!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
babygirl spune:
Omustata, acum am citit reteta. Multumesc frumos.Habar n-aveam ca nautul tre' sa stea in apa o zi.:) Incerc sa-i fac maine, dar ma gandeam sa nu-i pun toate condimentele. Apropos, voi dati deja copiilor mancare condimentata?
monu spune:
O antrenam sa nu fie o fricoasa.![]()
Adina, eu ii mai pun in mancare busuioc si oregano. la cerere pun si scortisoara.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Cloreta spune:
Gabitza, OlgaM, nu am gasit D3.:(( E pentru nepotica mea, verisoara Teodorei, are un rahitism destul de accentuat si trebuie sa ii faca din nou asta mititica si cel uleios e al naibii de dureros:(
Cica nu se gaseste pe nicaieri si mi-e asa mila de ea ca face si atatae doze, va dati seama ce chin.
Cornelia, super costum iar Maria e o frumoasa si stie sa pozeze.
Gabitza, noi am primit azi niste carnati si slanina din Maramures, inca nu am dat iama e sacosa:) Mie nu imi place soriciul
Monu, mai cat am ras, sunteti zapaciti rau. Adi a zis sa incercam si noi acasa cu fata LOL.
Androix, tu nu te lasi soro cu una cu doua. Vezi sa nu faci ca la Filip cu mobila ca inca nu e cazul:)
Coborat scari, nu servim, de urcat cu o mana pe balustrada si de cealalta o tin eu ca mi-e teama sa nu se duca pe spate.La coborare nici nu am mai incercat demult ce e drept ca bagam viteza pana jos 4 etaje.
Deci, fetelor daca aveti fo relatie, stiti pe cineva pentru D3, va rog din suflet sa ma ajutati.
Va pupam!
Pozele mele
Florentina G spune:
Scriu pe fuga...am citit printre randuri.. multumesc tuturor pentru gandurile bune!
Doua zile nu am avut net, abia astazi la pranz i-au dat drumu'!
De ieri am intrat in saptamana 39, de acum chiar ca ma astept in fiecare zi sa nasc... desi stare tot nu am sa stau in casa!
Azi am fost in oras sa-mi iau oxitocina, vecina mea s-a interesat pentru mine si mi-a spus ca singurul loc unde se gaseste este farmacia Academiei de pe Campineanu. Am citit pe prospect si am vazut ca se foloseste in special la inducerea nasterii, mai precis la grabirea contractiilor .... oare dr. meu o avea vre-un gand? Joi m-a chemat la control (daca mai apuc ziua de joi) iar vineri as implini 40 de saptamani!
Ieri am montat patutzul, mai precis basinet-ul si Maya il tot leagana imitand plansul de bebelush...apoi ii canta lui bebe. Astazi m-a pus s-o iau in bratze sa vada ea daca este cineva acolo si am sfarsit prin a o pune in el, timp in care s-a rasfatzat exact ca un bebelush apoi mi-a cerut sa o dau jos! Tare curioasa sunt cum se va comporta cand voi veni cu el acasa!
Pe seara am fost la nasii nostri si ii spuneam lui Dan pe drum ca mi s-a contractat burta si ca ma doare. Ea a facut imediat conexia si a cerut sa-l mangaie pe bebe, desi n-am pronuntzat cuvantul copil sau bebelush. Tocmai pentru ca imi dau seama ca intzelege cam tot ce se intampla in jur, am inceput sa o pregatesc cu privire la zilele cat voi lipsi de acasa desi sunt sigura ca nu-i va fi usor mamei cu ea. Aproape ca ma gandesc mai mult la ce va face fara mine zilele alea decat la nasterea in sine...
Va pup pe toate si va multzumesc ca va ganditzi la mine.
Tina
39+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
patriciaRO spune:
Gabitza, mey si eu vreau sorici.. La mine nu va ganditi? hm! aici nu au astia asa ceva decat daca gasesc niste copite acolo de porc cu asa o farama de sorici... Altfel n-am de unde... Nu mai pot de pofta cu voi!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Gabitza, vazut poze de la serbare. Ce ren suparici aveai tu in brate.. Tu arati tare bine. Ai mai slabit si iti sta bine! Mosul super fain am vazut! Si atmosfera faina... Andrei o fi fost plictisit, obosit de atata lume, cine stie!
Beatrice, mami de
Alex pifos
pisik 4ever spune:
Multumesc pentru urari la mamici si pitici! intr-adevar, am mai intinerit cu un an daca pot sa spun asa, desi anul asta pentru prima oara parca as vrea sa ma opresc aici si sa nu mai adaug an dupa an...
din pacate de la servici nu pot sa intru si acasa cand ajung nu stiu de ce sa ma iau mai repede asa ca nu reusesc sa mai intru asa de des pe aici. uneori mai apuc sa va citesc asa pe fuga iar in seara asta am zis ca trebuie neaparat sa intru macar sa va multumesc pentru urari.
Olivia creste incet incet, probabil o sa fie printre cei mititei, insa in afara de asta nu am ce sa-i reprosez. maninca bine, doarme bine (nu va inchipuiti ce multumita sunt) asa ca tati se intreaba cand un al doilea.
a reusit sa ne strice aparatul foto asa ca nu ma am poze cu ea de vreo 2 luni bune, situatie ce trebuie sa se remedieze cat de curand.
am inceput sa-i dau de la noi din farfurie, deci dulce, sarat, condimentat...inca mai asteptam cei 4 canini!? de cand ne tot ameninta sa iasa!
... si
albastricile lui mami 08.05.05