Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
Danelutza spune:
... unde sintetzi, facetzi cozonaci ? ![]()

gabitzam spune:
Am fost la tzara la taiat de porc, undeva aproape de Calarasi. Cred ca a fost macel azi in randul porcilor, ca tot drumul am vazut masini pe la porti, focuri de paie si purcei parliti pe ici pe colo.
Andrei a fost super cuminte azi, sa compensesze pentru ieri. A dormit dus tot drumul si la dus si la intors.
La tzara a fost fericit sa vada toate animalele, a alergat prin curte, a fost curios, a cercetat, a mancat tot ce i-am dat, a pupat toate babele si matusile.
Mai sa-si bage nasul si in farfuria cu friptura de pomana porcului, dar pana la urma a ciugulit doar niste mamaliguta.
Ralwka, Andrei a trecut de faza cu palme peste cap, acum se da cu capul de ce apuca, din fericire de cele mai multe ori de canapea. Sau mai da cu pumnul in masa sau in perete.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Gabitza, arunca si la mine nishte shorici...
, noroc ca nu-s insarcinata, ca altfel nasteam 

gabitzam spune:
Danielutza, ia de aici ![]()
Androix spune:
Ralwka, eu sunt in situatia opusa de cele mai multe ori, adik Filip e batausul. Dar eu nu sunt asa nesimtita ca mamele alea de care ai povestit tu
Nu am citit mai nimic pe tema asta dar eu l-am certat de fiecare data cand a dat in alt copil. Pe de alta parte ni s-a intamplat in parc sa fie el cel care o incaseaza si atunci am intervenit, indiferent daca mama copilului respectiv era sau nu de fata. Nu m-am repezit sa-l bat pe copilul respectiv sau ceva, dar l-am certat. Eu m-am gandit ca Filip trebuie sa aiba incredere in mine si sa vada ca are pe cineva care il protejeaza. Fiind in ambele situatii am zis ca e bine sa vada ca dezaprob comportamentul in sine si de-asta nu am lasat niciodata incidentele fara sa reactionez in nici un fel.
Daca va zic ce fac acum (acum sunt intr-o pauza scurta pe DC) o sa ma injurati si pe mine si pe femeia care vine sa-mi faca curatenie
Da ati ghicit: fac smotru! De una singura
Sunt deja rupta si n-am ajuns nici la jumatate. Mi-am luat singura "derogare" ca sa continui si maine chiar daca e duminica. Evident femeia mi-a tras clapa joi si s-a trezit sa ma sune vineri cand eram in sala de judecata ca unde sunt, ca ea e la usa si eu sunt plecata. I-am zis ca sunt plecata din bucuresti si ca nu pot vorbi si i-am inchis telefonul si nici c-am mai sunat-o. Cred ca o sa iasa cu scantei cand ne-om intalni dar las totul de-oparte si ori isi revine ori la revedere!
Cu avocatul m-am calmat, chiar n-are sens sa ma enervez. Sa se descurce madamele ca ele sunt pe felie: una l-a angajat si ailalta l-a platit. Nici gand sa merg sa-l aduc de la giurgiu kit ca nu mai vine! Nu v-am zis ca inaintea noastra a fost un proces tot de succesiune si imparteala de pamant, si aia erau nustiu cati frati, nepoti, neveste, copii 

si s-au descurcat oamenii bine mersi si fara avocat!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Cornelia spune:
Danelutza
Olgutza, Maria abia acum coboara singura scarile. Pe cuvant de pionier
. La doi ani si trei luni, cand am dus-o la gradi anul trecut, nu urca si nu cobora scarile singura. Eram tare stresata ca aveau clasa la etaj si sala de mese la parter. Acum coboara singura, dar fara a alterna picioarele. Nici Stefan nu coboara singur scarile, ci doar tinut de mana, iar de cele mai multe ori in brate
.
Am inceput sa scriu mesajul acum mai mult de o ora, dar au tras maimutele de mine si m-am lasat pagubasa.
Am vazut poze de la serbari de Craciun (Gabitza si Nelia). Noi avem miercuri. Pe Stefan il duc la mine la serv., unde ma astept la un comportament ca a lui Andrei
, iar Maria are in aceeasi zi serbare. O sa pun niste poze cu ea in costumul de cowgirl
pe care il va avea la serbarea la engleza. Aici le puteti vedea:
http://new.photos.yahoo.com/cornelianis/album/576460762375402811
Sunt cu Stefan in brate si a trebuit sa pun Ghita de vreo suta de ori ca sa scriu cateva randuri. Poate revin mai pew seara daca adorm copiii sau daca il pasez pe Stefan la mama
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
mygirl spune:
quote:
Originally posted by onixone
loreen: Din Tomis 3...intre galeriile soveja si Bdul.Tomis
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
Pai de ce nu zici asa? Adik suntem vecine? ca eu stau vis-avis de Mega Image, dar nu primul rande de blocuri de pe bulevard, in spatele lor. poate chiar ne cunoastem din vedere. Sa ne dam o intalnire la fantanaSalutare fetele...cam asa
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
gabitzam spune:
Monu, ce-i faceti mami, o faceti artist de circ si ati inceput deja pregatirea? 
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Danielutza, ia de aici

... asta pentru ca maninci fara mine Monu gimnasta o face mama, vezi sa nu faca si ea, dupa... cu bebelusha

Cornelia, Isabella coboara scarile singura, se ashaza pe burta si-si da drumul ca pe tobogan