Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 28
mephala30 spune:
Buna!
Irinusha, eu dorm cu Iustin, Teo in patutul lui, iar tati doarme in fotoliu-pat. Atat Iustin, cat si Teo adorm leganati pe picioare. De obicei, seara punem un film si-i leganam: tati pe Iustin, eu pe Teo.
Momentan, suntem multumiti 
Poze mai noi avem in album. Calde...facute ieri, la plimbare.
www.totsites.com/totimages/11503/253403-IMG_1931.jpg" target="_blank">Teo si www.totsites.com/totimages/11503/253400-IMG_1926.jpg" target="_blank">Iustin
Am vazut pozele cu Crisuletz. Tare il mai iubesc bunicii 
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Lili O sa mai dureze putin pana se va linisti cu sperietura. Ar fi ideal daca i-ai spune si alte povesti mai putin traumatizante. E cu mancarea e alta poveste. Copii copiaza foarte mult in general la manacare. Ma uit la fimea si nepoti, cand ii pui la masa pe toti se aplica principiu de tuma: mananca unul, mananca toti, daca nu adio mancare. Poti sa faci ca toate alea ca nu reusesti sa le pui ceva in gura.
Dar cu Bia mai aplicam o metoda: pun masa doar pentru mine si sot iar pe ea nu o invit la masa, atunci cere si ea mancare. Nu ii dau imediat o las sa mai ceara inca o data si daca sa aseaza la masa ii pun.
Alus Eu cred ca fiecare copil are momente de crize. Bia le face in general cand e vorba de imbracat /dezbracat. Daca nu o las e jale. Intr-un fel e bine pt ca a invatat sa se imbrace singura.
Carmen Doi baieti cu ochi de azur. Sa va traiasca.
Io am reusit sa racesc, ma ustura gatul si ma dor toate cele. N-am dormit nici bine pt ca am avut recital. Cum o puneam in patut pe Bia dupa 5 min incepea sa urle. Vroia sa mearga nu stiu unde, pana la urma i-am zis ca poate sa mearaga numai sa ma lase sa dorm. S-a linistit instant.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
acris spune:

Buna si LA MULTI ANI PE 2007 !!!!!!!!!!!!
Mamaaaa, dar ce mai scrie-ti.....n-am reusit sa citesc tot, am vazut lume noua. Bine ati venit !!!!!
Irinelu' te imbratisez cu drag 
Noi suntem bine, ne-am "descurcat' sa o tinem acasa, timp de 1 luna si jum., pe Amalia dupa pneumonia aia nenorocita. Am fost cand eu cand tati in concediu.Facem acum si o cura cu Septilin.
Azi am dus-o la gradi pt ca plangea de dorul copiilor. Daca o vedeati cat de fericita putea sa fie de dimineata...le-a pupat pe doamnele educatoare, chiar si pe bucatareasa![]()
Aseara se ruga la Doamne-Doamne sa o ajute sa nu se mai imbolnaveasca asa rau si de asemenea a promis ca o sa manance tot si o sa doarma "tot somnicul" (asa zicea ea
)
Mi-era asa de drag de ea.
Am multe sa va povestesc despre ea, e fantastica, dar din nou nu am timp.
Trebuie sa pun si filmuletzul de la serbarea de craciun, de la revelion ...ufff....
Puuuuuppppppp !!!!
Am fugit.
DianaR spune:
Carmen dragalasii tai cu cerul in ochi ma incanta de fiecare data!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
vanessa ionescu spune:
sa va povestesc pe scurt cum a fost la munte? hai, mai bine sa va zic cum am venit ieri acasa: cu 40 rtemperatura si eu si Cata, cu gatul inflamat si cu mana pe tel sa-l chemam pe dr.
Hai ca am fost si eu dupa 1 an si jumatate la munte in we.......
in rest, "bine" ne-a plimbat nasa prin toate magazinele din Sinaia (ca unii deasta merg la munte!).
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Uau ce vorbarete ati fost, am apucat si eu sa citesc, dar acum ar trebui sa recapitulez:)
Am vazut ca tot ati vorbit despre cum ne purtam cu prichindeii nostri..., ca tot eram eu suparata pe consort:), pe mine ma deranjeaza ca atunci cand se supara pe Mihnea sta suparat foarte mult si copilul nu mai intelege a doua zi seara(de ex) de ce mai este tati suparat, eee si nu imi place sa tipe la el, ma mai scap si eu adevarat, dar parca nu ca el sau asa cred eu
. Oricum am tot vorbit noi sa cadem de acord in privinta pedepselor:). De bataie nu prea stie, rade cand il amenint, cel mai adesea il pedepsesc singur in dormitor, pana se linisteste
Ioana, ma bucur ca ati mai rezolvat din probleme, sper ca in timp sa fie si mai bine intre voi. Sper ca si Rebecca sa isi revina cu
somnul.
Irinel, planuri teoretice am(ca nu prea pot spune avem:)), dar trebuie sa mai astept, eu am schimbat serviciul si am o intrerupere in cartea de munca(poveste lunga) si mai sunt si genul ala pacatos ca ce o sa imi faca astia daca raman acum graviduta, prostii de genul asta. Oricum trebuie sa ma hotarasc:) Cum a fost prima zi la serviciu?
Diana, am vazut pozele cu balaceala, super m-am amuzat teribil si imi inchipui ce chiote erau acolo![]()
Irinusha, am vazut pozele:) un trenulet cu sine a primit si Mihnea, pare cam aceeasi dimensiune cu al vostru si m-am amuzat teribil cand am vazut pisicuta cum se uita la el. Motanul nostru alerga trenul, iar Mihnea tipa cat putea ' nuuuuuuu, il stica, hidi, peaacaaaa:)'. Ati avut un brad superb plin cu cadouri tare cuminti ati fost:). Sunteti o familie foarte frumoasa
Carmen, ah, intodeauna mi-au placut baietii cu ochi albastri, iar ai tai sunt
. Sa-ti traiasca, hm o sa ai ceva coada la usa...
Cami cum a fost la doctor? S-a rezolvat rana?
Alus, nu ne suparam, descarca-te aici fara probleme, asa suntem toate nu iti face probleme, mai avem nervi si cateodata ne descarcam asa fara motiv(prea mare) si pe copii, sper sa te inteleaga si sotul si anul acesta sa cedeze si el. Spune-i ca poate de asta esti nervoasa ca el nu se hotaraste ce vrea si timpul trece, nu stiu zic si eu...
Vanessa multa sanatate, imi pare rau ca nu v-ati distrat mai bine si v-ati intors si bolnavoiri asa se intampla, poate data viitoare mergeti numai voi si o sa va faceti programul cum doriti(va doresc sa fie cat mai curand, stiu ca este dificil dar...)
As mai scrie, dar nu am loc de intors:) si o sa fie din ce in ce mai greu, la mine la serviciu au inchiriat jumatate din spatiul pe care il aveam, iar acum urmeaza sa ne inghesuim ingrozitor
intr-un spatiu infim, pana in vara cand ne muta in afara Buc

, daca stiam nu mai veneam aici, asta e mai vedem pana la vara
multi pupici
alus spune:
Iar ma voi plange la voi fetelor, nu prea vrea sa manance ce ii dau, dar nu pot prea multe, cel mai bine orez fiert cu morcov, dar ea asta nu mananca in ruptul capului.Bine ca bea. pe cantarul meu cantareste 15 kg, cam 14-14500 ca are pampers, dar nu saunt sigura daca acest cantar cantareste bine, maine merg cu ea langa noi la doctor si o voi cantari.Maine ma duc si la doctorul ei pediatru, paote imi va spune ce pot face, ca eu singura nu mai stiu. Ma duc chiar acum la doctor, sotul ma inscris, cand vin va scriu ce a spus.
Alus
+ Julia
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
Alus Las-o in pace. Va manca cand ii va fi foame.
sa va faceti bine
Vanesa sanatate si voua
Acris Ce ma bucur sa aud ca sunteti bine.
Amaliei
Laurina spor la lucru si
lui Mihnuta
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Lili_B spune:
Buna fetele,
Va rog sa-mi spuneti si mie un pic cum e treaba in Romania cu carseat-urile? Sunt obligatorii, trebuie sa am si pt. bebe si pt. Bianca?
Lili cu burtica de 33 saptamini si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org
tnicoleta spune:
Lili Te referi la scaunele pt masina? Daca da, conform noii legislatii e obligatoriu pana la varsta de 3 ani. Dar la noi nu prea se respecta legea.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia