Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 27
anacami spune:
Buna!
Irinusha,arati beton, "buna"- cum zice sotul tau
!!!Cris mai merge in carucior? Noua ne-ai facut cu manuta
?
Diana,o incantare sa privesti pozele voastre!Cum dormiti, copii intr-o camera si voi intr-o camera, sau tu cu Timeea si sotul cu Vladut?Parca ne-ai mai zi, dar 
Nicoleta,cred ca ai dat un sfat f. bun, Sebi este tare mandru cand il lauzi si spui ca este baiat mare! Am inceput sa profit si eu de asta, si reusesc uneori sa il mai pacalesc cu una-alta 
Astazi a ramas la tara cu bunicii, au reusit sa isi faca o camera in casa noua-camera care lui Sebi ii place tare mult! este asa liniste si iti da o stare de bine, ca de abia astept sa ne termine si camera noastra!!!asta o sa fie poate spre sfarsitul verii-toamna!
Danaa, ce mai faceti? cum se mai simte Stefanel?
Irinel, iti tin pumnii si iti doresc serviciu usor!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
DianaR spune:
Irinusha, dar cand pui poze, pui nu gluma... Ma pun sa ma uit la ele...
edit: m-am uitat la poze, vad ca si Cris adora baltile
...Iar tu arati f bine, cu burticuta!
Acum fiu-miu soarbe din ochi poza cu trebuletul si elicopterul pe laptop... Fug ca a facut ceva si n-o mai vede...Aoleu....
Cami, dormim toata trupa in dormitor, copii fiecare in patutul lui si eu cu sotul in patul mare. Menaje a quatre...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
tnicoleta spune:
Pe asta cu "sant male" am loat-o de la Bia. Cand fac ceva spune "sant male, mami", asa ca si eu santajez la maxim asta.
la copilasi
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinel spune:
IOana nu cumva au speriat-o la tara cu ursul? Daca zici ca de-atunci spune de urs... incearca sa ii spui povesti despre ursi buni si simpatici... zic si eu...
Lili si eu cred ca a auzit ceva la gradi sau a vazut ceva in vreun desen animat. Incearca sa ii ceri detalii, ce o sperie si de ce...
Diana ce frumoase poze. Recunosc ca atunci cand le vad ma trec lacrimile, ma gandesc la copiii mei, da imi plac tare mult si mi-ai dat idei de viitor. Vad ca si Vladut e cataros...
CAmi cum a fost la ginecolog?
Irinusha eu la-m invatat pe Danut cu tati cand eram graviduta din timp, tocmai ca sa nu simta ca bebe i-a luat mama. Da si el a plans zdravan cateva seri, apoi nu mai voia cu mine. Dupa ce a aparut Maria ar fi vrut si uneori mai stateam da daca plangea Maria ii spuneam ca trebuie sa plec ca plange Maria si vine tati. A, si la noi a mers tot cu "mami are treaba, sta tati cu tine". Acum e mamos rau si doarme numai cu mine.
EU de Danaa nu stiu nimic si chiar ma batea gandul sa ii trimit un email sa vad ce mai face.
Alus ce mai face Julia?
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Lili_B spune:
Buna fetelor,
Am mai citit si noi pe internet si cica de pe la 2 ani jumate - 3 ani incepe sa li se dezvolte imginatia, sa-si inchipuie tot felul de lucruri, fara insa a face distinctie intre real si ireal. Cum va ziceam, noi am incercat sa nu o speriem cu nimic, dar eu stiu ce-o fi in capul ei cind ii povestim ca lupul a inghitit pe Scufitza Rosie si pe bunica, si apoi nesatulul, s-a dus sa-i mai manince si pe iezii caprei, ca cocosul din Pungutza cu doi bani a inghitit ditamai cireada de vaci, etc.
Diana, ce dragutze sunt pozele cu baia generala, am sa pun si eu ideea ta in aplicare mai incolo, cind va fi cazul.
Nicoleta, asa am facut si noi, am mai discutat cu ea in timpul zilei si am asigurat-o ca nu vine nimeni la noi in casa, ca mami si tati sunt aici si au grija de ea. Speram ca e doar ceva trecator.
Irinusha, vad ca si voi aveti aceasi problema ca si noi: mincatul. Bianca de cind s-a nascut n-a fost mincacioasa, dar am sperat ca pe masura ce creste se mai schimba. Da, s-a schimbat, din rau in mai rau, acum mai e si sclifosita, se uita ce avem de mincare si-mi zice ca nu-i place. Nici macar nu vrea sa guste. Singurul lucru care-l maninca cu placere: macaroane. De ceva vreme (cred ca de la Halloween) am inceput sa-i promitem ca daca maninca tot din farfurie primeste un "treat". Dar asta a fost o mare greseala si acum incerc sa-i scot din cap ideea cu treat-ul, ca s-a invatat de nici nu se pune la masa si cere treat. Sper din tot sufletul ca fratiorul ei sa fie mai mincacios ca de-o fi tot asa o sa ma urc pe pereti...
Cit despre culcat, la noi e exact pe invers, eu fiind mai tot timpul ocupata cu invatatul, s-a obisnuit cu tati si nu vrea cu mine la nani decit daca nu e tati acasa.
Mi se pare atit de sod sa auzi la un omulet asa mic ceva ce un om mare ar spune. Azi a plecat tati de acasa si cind m-a intrebat Bianca unde se duce, i-am zis ca se duce la magazin fiindca si-a cumparat un rower si in loc de 2 cutii, i-au dat aia numai una si s-a dus sa vorbeasca cu ei sa vada care e treaba. La care Bianca imi zice: "oooohhh, daddy is so smart!" (pacat ca nu pot sa va redau si intonatia).
va pup acum pe toate si ma duc si eu la patuc ca s-a facut tirziu.
Lili cu burtica de 13 si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org
Lili_B spune:
Mi-am schimbat la semnatura numarul de saptamini si am vrut sa vad daca am reusit.
Lili cu burtica de 33 saptamini si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org
alus spune:
Hello
Irinel-Julia este bine mersi, ieri a avut de dimineata de 2 ori diaree cam apoasa dar pana acum nimic. Ieri iam cumparat suc de morcov, am auzit ca si el leaga cacuta sa fie mai tare, cu mancatul mai rau, dar sper sa-si revina.
Lili- cred ca burtica deja se vede,
la bebe din burtica.
Cum este vremea pe la voi, la noi ploua, este urat, astazi am vrut sa merg la cumparaturi, dar ploua tare si niu prea am chef, nici prea cald nu este. Acum sunt tot felul de vanzari pe la magazine si poti cumpara mai ieftim marci bune.Poate saptamana viitoare toti 3 vom merge.cu mine nu este bine, de cand am iesit din spital ma apuca des nervi si ma enervez pe biata fata cateodata fara pricina
, cred ca trebuie sa iau ceva contra nervilor. Spe ca in curand sa-mi treaca.Julia nu este un copil rau, chiar foarte intelegator dar ca orice copil mai are crize. Exact aceste crize ma enerveaza foarte mult, ca si astazi i-am scos pantaloni de pijama iar pe ea a apuvcato o isterie parca cine stie ce i-am facut deci mau apucat nervi si am tipat la ea, eu la ea sotul la mine dece o cert,mia spus sa o las in pace sa nu o bag in seama pana nui trece.Are dreptate el dar in acele clipe ma apucat o furie ca nu m-am gandit ce fac, acum imi pare rau.Astazi sotul ma intrebat ca daca nu am rabtare cu ea cum vreau sa am inca un bebe, ce voi face atunci cand amandoi vor avea crize? Buna intrebare. Dar eu vreau al doilea copil, sper sa-mi treaca nervi ce ii am pe moment. Gata nu ma mai plang la voi. Dar spoer sa ma intelegeti.
Pupici la toate.
Alus
+ Julia
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
anacami spune:
Buna!
V-am scris un mesaj aseara, dar mi-a dat o eroare. Cum deja eram beata de somn si am vrut sa profit si de lipsa lui Sebastian sa mai recuperez din somn, nu am mai avut rabdare sa rescriu mesajul.
Diana, esti haioasa! Lasa ca este bine asa, nu stai departe de sot si iti supraveghezi si copiii. Din poze se pare ca aveti camere destul de mari (se pare ca stai la casa, nu la bloc,nu?).
Irinel, bafta maine la servici!Sa ti se indeplineasca cat mai repede visul!
Alus, ma bucur ca sunteti mai bine. Poate ma insel, dar eu stiam ca sucul de morcov este bun pt. constipatie (morcovul crud), iar cel fiert este pt. diaree. Banana ar fi f. buna pt. stomacelul ei
Lili mai ai putin! Bafta!!!
Danaa,pupici si speram ca totul este bine la voi!
Eu sunt bine, testul Papanicolau a iesit bine- grad II inflamat.- nici nu a fost facut chiar cand ar fi trebuit (a doua zi mi-a venit CM;am inteles ca se recomanda la cateva zile dupa ce s-a terminat CM, pt. ca oricum in timpul lui se mai inflameaza "instalatia" ![]()
.
Astazi o sa vina nasii la noi, nu i-am vazut de sarbatori pt. ca au fost plecati din tara.Cadoul pt. Iustin (aproape 4 ani) tot astazi il dam, ne-am speriat de posibila reactie a lui Sebi, asa ca...i-a venit ideea sotului " ce ar fi sa ii cumparam si lui o jucarie identica!!!Bucuria mea! M-am echipat imediat!
Trebuie sa plec,mai revin..
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
DianaR spune:
Irinel, chiar ma gandeam daca pozele puse de mine si filmuletele nu te fac sa plangi... Of mamica draga, asa imi doresc sa fii din nou pe deplin fericita!
Lili, aouleu, nu-ti fa sperante cu al doilea copil sa nu fi dezamagita! De multe ori spun ca Timeea e si mai putin mancacioasa decat Vladut desi nu credeam ca e posibil asa ceva! Dar totusi tin pumnii sa fie cu noroc si sa fie un papacios!
Cami la bloc stam la ANL-urile din Arad. Camerele sunt maricele dar chiar dormitorul nu-i f mare. Incap paturile, un dulap nu f lat si masuta de infasat. Si noi pe langa ele ne strecuram cum putem.
Am fost azi in parc si a fost superb, soare, cald, joaca... o placere.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Lili_B spune:
Alus, saracutza de tine, probabil ca ai trecut printr-o perioada grea si stresanta si acum ai nevoie sa te linistesti. Si Bianca are crize de isterie si noi am facut o regula ca atunci cind unul dintre noi isi pierde rabdarea sa plece pur si simplu si sa-l lase pe celalalt sa rezolve problema. Ori o trimitem in camera ei sa plinga acolo si cind se linisteste sa vina la noi. Nu stiu daca astea sunt cele mai bune solutii, si chiar ma intrebam daca toti copilasii au asa crize de isterie si frustrare.
Diana, asa am auzit si de la alti prieteni, ca fetitza care e de virsta Biancai se ia dupa fratiorul mai mare si daca lui nu-i place ceva de mincare, nici ea nu maninca, chiar daca inainte minca cu placere mincarea respectiva. Culmea e ca la gradinitza maninca foarte bine, probabil se antreneaza cu ceilalti copii. Chiar am zis ca daca nu as avea nici un alt motiv sa o duc la gradinitza, tot as duce-o macar stiu ca acolo maninca.
Azi mergem la patinoar. Am mai fost si acum o saptamina si tare mult i-a placut la Bianca, desi nu e in stare sa se tina pe picioare.
Lili cu burtica de 33 saptamini si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org