Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 26
crisstinuta spune:
Gabi nu s-a speriat niciodata de nimic desi recunosc ca noi l-am mai speriat cu Bau-Bau, cu tiganul etc ,stiu ca nu-i bine.cand vrea sa mearga in bucatarie sa arunce o hartie la gunoi mai zice " Aprinde becul ca-i intuneric " dar nu se sperie.
Daca ati sti de ce se sperie totusi Gabi ati rade.Cand am fost la mare a vazut alge si s-a speriat foarte tare.Si acum zice " ma tem de frunza din apa"
Cu dormitul in pat e alta poveste.Cand a luat ultimul vaccin (adica mai demult)l-am pus cu mine in pat sa-l pot supraveghea mai usor daca face febra.Crezi ca am mai scapat de el ?As!!
Sa ca nu creea nici un precedent.
DianaR spune:
Neata buna!
Lili, eu cred ca de la gradi a auzit. i eu m-am gandit de unde o fi auzit Vladut de bau-bau si cred ca de la ai mei...
Nu ti-am spus dar felicitari ptr numele ales! Frumos, nume, asa-i?![]()
De doua zile am inceput sa le facem baie impreuna. Balaceala generala! Puteti sa aruncati un ochi aici.
Weekend placut va doresc!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Am trimos-o pe Bia la soramea si va ramane si peste noapte. Asa ca suntem singurei.
Lili Eu cu Bia am pati-o de doua ori. O data anul trecut cand a speriat-o Stefi cu babau si acum recent cu cucurigu. Acum s-a mai linistit. Am asigurat-o de fiecare data ca nu se intampla nimic, ca mami si tati sunt langa ea si au grija sa nu ii faca nimeni nimic. Si ea a dormit cu noi in pat, defap adoarme la noi in pat apoi o pun in patut. Cand ne pregatim de culcare ii spun ca trebuie sa doarma la ea in pat ca eu nu am loc daca doarme cu noi. Noi dormim toti 3 in aceeasi camera si la primul "mami" ii raspund.
Diana Balaceala in toata regula la baita.
Irinel Nu ne plictisesti cu mesajele tale. Nici Bia nu mai doarme la panz de cand i-am scos suzeta si e foarte rau. Seara nu prea te mai intelegi cu ea si adoarme foarte tarziu. Ea dormea dm 2-3 ore, in we mai reusesc sa o culc dar in timpul saptamanii soacramea nu insista cu dormitul o lasa de capul ei.
Cristinuta Bia e in general un copil cuminte, dar ies mereu scantei la joaca cu verisorii ei. Atunci isi primeste si cele mai multe pedepse, de multe ori nevinovata, dar nu pot sa ii pedepsesc pe ceilalti pt ca nu sunt ai mei. De ex i-am interzis sa se joace cu Mihai, care are 13 ani, si o chiraie mereu si este si foarte capos si dusmanos. Daca ii zic ceva se razbuna pe Bia, asa ca aleg sa nu-i mai las impeuna.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
crisstinuta spune:
Nicoleta,si Gabi are o prietenuta de 7 ani care in fiecare zi vine la noi si sa stii atunci e cel mai rau .Adica, nu e rau cu fetita dar alerga ,sar si fac tot felul de parca ar fi pe o minte.
Cum sa nu-l las sa se joace cu ea ,ca e cea mai mare bucurie a lui?
Cred ca e si meritul ei ca vorbeste asa de bine Gabi.
Bebe Beca spune:
Irinel, cum sa ma supar, cand stiu ca este o problema? Rebecutza a dormit bine mai mereu, din spetembrie au inceput problemele astea, cand s-a intors de la bunici. Spunea ca vine ursul si face si drege... Am incercat de toate, inclusiv sedative usoare (are perioade de somn de 7-8 ore si atat), fara folos insa. M-am gandit ca poate ii transmit eu starea mea si din cauza asta si problemele ei... Nu mai stiu ce sa spun. Iese si afara, cate 2-3 ore si tot degeaba...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
tnicoleta spune:
Cristinuta - Nu sunt nici eu absurda. Au momente cand se joaca foarte frumos toti 4 impreuna. Canta, danseaza, coloreaza si multe altele. Dar cand incepe raca intre ei mai bine ii desparti, altfel e dezastru.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Salutare mamici!
Diana, imi plac pozele cu minunile tale la nebunie ... cand ma uit la ei vad viitorul mai roz ;). Chiar si lui Boby ii plac, il chem mereu cu vorbele: "vino sa vezi ce te asteapta!" :) PUpici la banditi!
Referitor la educatie:
Cris e un copil cuminte, nu prea ne da prilejul la batai sau certuri... barem nu prea des ;) Cand face prostii sau face pe rasfatatul il cert (de obicei explicandu-i unde si ce a gresit) si daca totusi intrece masura il iau de o manuta (mai pe sus asa) si il duc in camera lui unde trebe sa stea pentru cateva minute (nu cred ca am depasit cele 2 min. recomandate - 1 min. ptr. 1 an de viata). La Cris functioneaza ptr. ca nu-i place deloc sa fie certat ... si in camera nu sta sa se joace, ci de obicei nu se clinteste din loc, sta si plange de ti se rupe inima ... dupa cearta ne impacam, neaparat trebuie sa-l iau in brate, altfel nu se linisteste, plange in barbie cu sughituri. Au mai fost situatii cand m-a pocnit (si se vedea ca nu mai e din joaca) si l-am certat zdravan, nebagandu-l in seama dupa chiar de venea sa ma ia in brate ... si a fost cea mai grea pedeapsa pentru el. Dar acum stie, nu da in mama ... chiar in joaca trebuie sa aiba grija ... aici mai greseste, dar e mai mult din enertie. Am eu piticul asta pe creier ...
Ta-su ii sustrage atentia, inventeaza povesti ... si cand il musca rau ii da una la fund, dar usor asa ... ca a gresit o data si l-a lovit tare, dupa care i-a tinut nevasta-sa un decurs, ca daca mai da o data asa in fi-su e vai de fundul lui :)
La capitolul mancare stam prost [chiar ma gandeam ca-i pacat ca nu poate sa-i dea Bertha o data lui Cris sa pape - cand se vaita de Darius ca nu mananca variat - sa vada atunci cum e sa nu-ti manance copilul, sa fie fericita cu "mofturile" frumusetii rare - Bertha,
] si atunci stam sa-l amenintam de iti mai e si mila ... Ta-su reuseste sa-l pacaleasca ... eu din pacate n-am atata rabdare si fantezie. La mine mananca certat mai mult ...
Ioana, tin pumnii in continuare!!!
Diana, Carmen, am si eu o intrebare la voi: cum culcati voi copiii? Cine o face? Dorm la ore diferite?
Va intreb ca la noi a fost aseara tragedie ... cu rezultatul ca tot Cris a castigat.
Ne-am hotarat ca dupa ce pleaca Ady si intram in normal sa-l invatam pe Cris ca si tata il culca seara ... sa incepem cu o seara pe saptamana si sa marim nr. cu timpul. Si noaptea cand se scoala sa se mai duca si tati ... ca o sa-mi fie greu cu burta mare sa "sar" din pat. Asa ca aseara i-am pregatit tot, si m-am bagat in pat ... au stat barbatii mei fara probleme singurei, chiar a trebuit sa-l trag pe Boby de maneca ca se facuse 9.45 si fi-su nu dormea, cu toate ca ieri nu-l culcasem la pranz. Si a inceput jalea ... a inceput Cris sa planga ca vrea sa-l culce mama ... am rezistat 15 min., dupa care i-am spus lui Boby sa-l aduca la noi in pat, ca dormim impreuna. Si a adormit Cris in 5 minute, asa sughitand. Chiar si in somn ma tot cauta prin pat ...
La noi nu-i problema ca nu doarme singur ... chiar de a dormit la noi in pat, se culca singurel fara probleme. DAr neaparat cu mama, si ma cam chinui acum, ca stau cu burta presata pe scara (trebuie sa gasesc alta solutie). Si noaptea tot pe mine ma vrea, daca se duce ta-su il impinge si urla dupa mama. Si aici problema mea: cum o sa fac cu doi, ca de impartit nu o sa pot ... si nu vreau sa-mi "duca dorul" Cris sa-l urasca pe bb ca i-a luat mama. Deci mamici duble, voi cum procedati? Astept sfaturi!!!! Zic sarut-mana deja!
In rest totul ok. Au fost bunicii la noi, am facut o plimbare pe la piata ... si ne-au rasfatat iar cu papica buna. Am pus tara la cale, dupa care au plecat ... cica sa nu ne deranjeze. In rest, nimic nou. Va pupic si va doresc un week-end fain!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
tnicoleta spune:
Irinusha - ai putea incepe mai intai cu vorba. Sa ii explici ca e baiat mare si baietii mari mai merg la culcare si cu tati ca sa vorbeasca ca intre barbati. Dupa acest antrenament sa il culcati impreuna si apoi treptat sa te sustragi din dormitor.
Eu am procedat asa cu Bia cand am dat "titica". I-am explicat ca Mos Craciun ii aduce multe cadouri daca ii da titica si el o va da la un bb mic care nu are. I-am repetat asta timp de o luna si cand a venit mosul la mine la servici i-am dat "titica" singura fara sa ii mai spun eu.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
DianaR spune:
Irinusha, asa a fost si la noi. Cand aveam deja burta mare a inceput sa-l preia tata-su, el ii facea baita, el il imbraca si il culca. La inceput galagie maxima ca vroia cu mine, dar incetul cu incetul s-a linistit si l-a acceptat pe tata-su, la inceput cedam eu apoi spuneam ca mami are treaba si atunci tata sta cu el si s-a obisnuit. Acum il prefera pe tata-su, chiar face scandal si ma impinge daca incerc eu sa-l adorm. De vreo 2-3 saptamani i-a revenit mamosenia, vrea sa-l tin in brate, sa-l imbrac, sa-l culc... Dar pana la urma dupa ce stau vreo juma de ora cu el, tot pe tata-su il cere...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Irinusha spune:
Nico, sarut-mana de sfat. O sa incercam si asa. Asera i-am spus ca o sa se culce cu tata, de atunci a inceput bazaiala. Chestia e ca ceva timp inainte l-a culcat ta-su de cateva ori fara probleme ... chiar venea la mine si ma pupa de noapte-buna. Chiar nu ma asteptam la probleme din astea ... Mai vedem!
Am pus niste poze noi la albumul lui Cris, de aici: http://cristian.in-guide.de/view_album.php?set_albumName=iarna-06-07&page=13
Vizionare placuta daca aveti chef!
Carmen, ca sa nu-ti scriu in Guestbook: vreau poze noi cu nazdravanii tai!!!! :) Pupici!
O seara faina! Va pupic!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica