Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 25
tnicoleta spune:
Berta Evident ca nu o educ cu bataia, tasu e adeptul palmelor si o data ne-am certat rau pe aceasta tema. E rau daca ai ramas singura care sa il puna la punct pe Darius, dar un consiliu de familie in care sa stabiliti niste regului ar fi bun.
Irinusa Simpatic Cris cu deductia lui despre bb. Inca nu stie cel asteapta. 
Vanesa Distractie / relaxare placuta la Breaza.
Anacami Raportati la varsta noastra sunt intr-adevar mici. Dar nu mai ajunge doar distragerea atentiei pt ca tin minte si se intorc la locul cu pricina.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Bebe Beca spune:
Buna dimineata, dragele mele...
Laureta, Inisa are cei mai frumosi ochi...
Irinel, nu mi s-a mai intamplat sa ma gandesc la un om pe care nu il cunosc , cu atata drag... Imbratisari si ganduri bune pentru voi trei.
Burticilor, pupaturi si sarcina usoara mai departe!
Mephala, voi ce mai faceti?
Crisstinuta, Elle_seb, bine ati venit!!!
Simona, Madutza, este placut sa mai auzim vesti de la voi.
Am vazut ca vorbeati despre somn. Rebecutza spune... "nu vleau sa fac nani, vleau sa laman micutza". Si la pranz nu doarme, seara se culca foarte tarziu, dupa 23.30 (intr-o seara am adormit noi inaintea ei) si se trezeste devreme, cu pauze in timpul noptii. Si figura asta se intampla de ceva vreme. Plus ca nu mai vrea sa doarma in patul ei, lucru care m-a dat peste cap. Poate o sa treaca...
Acum ii dam 3 imunostimulatoare in acelasi timp: Ribomunyl, ImunoMix si Oscillococcinum. Asta dupa ce aproape 2 luni a fost bolnavioara tot timpul, culminand cu nenorocirea aia de otita. Pana acum sunt toate bune, sper sa ramana asa.
Lucrurile s-au mai linistit la noi, incercam sa ducem familia mai departe.
Va pup pe toate!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
crisstinuta spune:
Irinusha,Irinel,Anacami, nu ma mai laudati fetelor ca deja ma intreba sotul " Mey da' barbati sunt pe forumul asta ,tu ?" si barbat mai putin gelos n-am vazut.
Vanessa ,ai slabit mult ,anul de abia a inceput!!Felicitari
Irinusha,zici ca ne plictisesticu mesaje lungi , mie-mi plac mesajele tale albastre sa vezi ce mesaj lung am scris aseara si s-a pierdut ,eu am conexiune Zapp si mai are cocolosi pe fir.
Lili B,felicitari pentru sarcina si sa-ti fie bine si in continuare.
Cum rezistati fetelor cu doi copii mici ,unele au,altele asteapta inca un bebe.La cat a fost Gabi de rau m-a lecuit o perioada de gandul asta.
Laurina,Nicoletasi cine mai povestea pe tema asta tare as vrea sa dezvoltam subiectul educarii copiilor nostri,sa facem schimb de strategii ca si pe mine ma scoate Gabi din sarite de-mi vine sa-l mananc iar peste doua minute nu mai pot de dragul lui.Ce faceti cu ei fetelor cand sant caposi,nervosi ,obraznici insistenti etc ?
Alus,bine ca e Julia mai bine,n-a slabit? Tu esti bine?
Cand ma laudam cu Gabi ca n-a racit de doi ani ma trezesc cu el racit.N-are febra dar stranuta si am emotii ca am vrut sa-l duc la Oradea sa-l vaccinez ,apropo cum ati trecut de vaccinul de doi ani jumate ?
tnicoleta spune:
crisstinuta De vaccin am trecut bine si depinde si de copil. Pe Bia a durut-o piciorul cateva zile, nu m-a lasat sa ii fac masaj sau sa ii pun comprese. Pentru raceala poti sa ii dau 1 fiola de vitamina C / zi si daca face febra panadol sau nurofen.
Cu educatia depinde de situatie.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alus spune:
La noi totul bine, chiar acum sotul si eu ne strofocam sa-i dam putina supita cu orez, nu vrea deloc, poate nu mai vrea orez dar el ajuta la diaree. Am fost cu ea la doctor si totul este bine, in plamani si bronsit nu se aude nimic chiar daca mai tuseste din cand in cand, cum am spus un timp vom avea regim, sper ca in cateva zile sa fie totul bine. asatzi dimineata dupa 2 zile sa cacalit pana la urechi, trebuia sa o spal toata, nu stiu cum a dormit ca ia iesit totul pe sus din pampers.Eu nu mai am nimic, iar sotul mai bine, de fapt astazi doar de dimineata.In rest nimic mai nou. Din pacate nu putem sa iesim din casa, mai ales sa ne intalnim cu alti copii inca un timp.
Crisstinuta- aici ultimul vaccin se face la 2 ani, la aceasta varsta pe care are acum nu se mai fac alte vaccine. Ce fel de vaccin este cel la doi ani si jumatate. Cel de la doi ani la noi se numeste HIP.
Alus
+ Julia
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
mephala30 spune:
Ioana, suntem bine cu totii...doar eu n-am chef de scris. Dar va citesc si veghez din umbra. ![]()
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Irinel spune:
Carmen pupici dragi. Cum cresc puii mici si cum te descurci cu ei.
Cristina, sa stii ca primul copil e cel mai greu de crescut dupa cum spun multe mamici. Poate lipsa de experienta, poate faptul ca mama are mai mult timp si isi permite sa se rasfete...
Ioana saru-mana de gandurile bune. Pupic.
Nicoleta, Bertha, am uitat ieri. Eu ii mai dadeam cate o palma la fund extrem de rar lui Danut cand chiar ma supara rau. Apoi am avut o perioada lunga probleme cu dormitul la pranz si ajunsesem sa il bat ca sa adoarma (tot la fund, da mi-era mie necaz pe mine dupa aia, da era groaznic, dura cate o ora si jumate sa adoarma, dadea in mine, ma musca, eu stiu ce mai facea). Pana la urma am zis intr-o zi ca orice o face si chiar daca nu adoarme la pranz eu nu mai bat copilul. Si ma bucur ca am facut-o. George se mai scapa si rar de tot ii mai da cate o palma si peste obraz, iar eu il cert, nu in fata lui Danut ci mai tarziu si recunoaste si el ca nu e bine. Adevarul e ca uneori rezisti cu greu sa nu ii altoiesti cate una. Are si momente bune nu zic... oricum eu am sentimentul ca tot cu vorba buna si cu strictete cand e nevoie e mai bine. Eu cum va spuneam nu ii mai dau nici la fund deloc dar cand ma supara rau fie il pun la colt fie doar il cert verbal dar cand o fac, stie ca sunt suparata rau si ii pare rau (sau asa cred eu :-)).Si, in ultimul timp, daca nu vrea sa faca ceva, il santajez, ii spun ca nu ma mai joc cu el, ca nu ne mai ducem la masinute in weekend, ca nu mai mergem la Bianca sau eu stiu ce imi vine prin cap si stiu ca ar fi el tare suparat (da trebuie sa fie ceva ce ar urma sa facem curand nu peste o saptamana, ca altfel n-are efect, cred ca stie ca uit sau ma fac ca uit pana atunci). Na ca ma intinsei. Cristina, cam asta e parerea mea deocamdata cu educatia, poate ma mai razgandesc pe parcurs.
Alus ma bucur din suflet ca sunteti mai bine.
Bertha ce m-as bucura sa faceti un bebe mic. Cum ai zis si tu, nu ar fi nici diferenta de varsta asa mare.
Cami, cand imi spune cineva ca e batrana pentru copii eu tot timpul o dau exemplu pe Monet, nu ca ar fi batrana, da uite ca are doua fete asa scumpe, sanatoase tun, ea la fel, si a inceput daca nu ma insel la 36 de ani. Eu am facut cauterizare si n-am mai avut nici o problema de atunci, si aveam o rana maaaaaaaaare. Am facut si un tratament dupa cauterizare ca sa se vindece bine. PUpici si tinem pumnii.
Ioana sa nu te superi pe mine, mi se pare ca Rebecuta doarme mult prea putin. Are vreun motiv sa fie tulburata? Danut o mare perioada cand Maria traia nu a vrut sa doarma la gradinita si era zombi, tot timpul in urma cu somnul, tot timpul iritabil, violent. Cred ca era tulburat ca tot dispaream si apaream, cand ne intorceam de la spital, dura ceva timp si se mai linistea. Acum, dupa ce ne-am intors din vacanta si l-am dus iar la gradi (nu am vrut sa il tinem mult acasa tocmai ca sa nu il tot sucim, ca a avut parte de prea multe schimbari in viata lui) cateva zile iar n-a vrut sa doarma, sau a dormit putin, acum e bucuros ca ma duc EU sa il iau de la gradi si il iau mai devreme si ma joc cu el, ne plimbam... si doarme si e mai linistit. A, ce voiam sa mai zic, e posibil ca de oboseala sa nu vrea sa doarma... Pupici si scuze ca m-am bagat, eu chiar am avut probleme cu Danut cu somnul si oboseala...PUpici
Laureta, Inisa e o superbete de fetita, cred ca stii si tu. Pupici
Nu stiu daca scrisei la toata lumea da facui ditamai romanul. Vanessa, din cauza mea si a Irinushei cred ca se umplu paginile asa repede. Da eu ma duc de luni la serviciu si mai scapati de mine si de vorbareala mea...
Pupici la toate si la copilasii vostri scumpi.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
alus spune:
Irinel ai dreptate, cand ai un copil mami mai are timp sa se resfete, mai ales asa manica cum sunt eu si pe moment nu lucrez. In fiecare seara cand se itoarce tati acasa io plasez sa se joace cu ea iar eu ma asez si ma rasfat. In weekend ii las sa doarma mai mult dimineata ca toata ziua sa aiba putere sa se ocupe de ea.Plus ca si in faptul cu mama batrana ai dreptate.
Alus
+ Julia
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
DianaR spune:
Educatia copiilor, uf, lucru greu... Imi pare rau ca acum de cand s-a nasct Timi poate de multe ori gresesc cu Vladut, il cert prea obosita fiind si imi mai scapa si cate o palmuta... Rar, dar se intampla si dupa-aia imi pare rau de numa! Dar de cele mai multe ori incerc sa fiu calma, sa-i explic cat pot, sa0l fac sa inteleaga, sa aplic diverse metode de pedeapsa (gen inchis in camera lui ptr cateva minute)... Incerc sa-l pupalesc si sa-l dragalesc cat mai mult sa nu fie gelos pe sora-sa...
Cami, asa ti se pare ca copilasii mei par mai maturi decat sunt... Interesant.
Irinel tot vroiam sa te intreb, de fapt pe toate fetele, mai stiti ceva de DanaA?
Alus, pai ce mai chinuiti fata cu orez ca din diaree a dat in extrema cealalta saracuta...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Lili_B spune:
Buna fetelor,
Va multumesc tuturor de urari, sunteti niste dragutze.
Am vrut sa va intreb daca copilasii vostri se sperie noaptea si nu mai vor sa doarma singuri.
Bianca de o buna bucata de vreme se trezeste noaptea si ne zice ca cineva a speriat-o si vrea sa vina la noi in pat. De vreo citeva zile imi spune asta si in timpul zilei si se uita pe sub pat sau prin colturi ascunse sa vada daca e cineva. Noi nu am speriat-o niciodata cu nimic, tocmai ca sa evitam situatia asta. Ma mai gindesc ca poate o fi ceva legat de gradinitza, fiindca ne spune lucrurile astea in engleza, dar cine stie...?
Lili cu burtica de 13 si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org