Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 24
tnicoleta spune:
Laureta Bine ai revenit!
Laurina Si la noi este aceeasi situatie. Cel mai rau ma supara ca sotul ii da peste mana sau peste gurita cand ii raspunde obraznic. Imi vine sa il string de gat pt ca nu-s de acord cu palmele. Dar incerc sa nu ma bag intre ei si nici Biei nu-i acord ocazia sa se cuibareasca la mine in brate cand o cearta tasu pt ca nu vreau sa ii subminez autoritatea. Si de fiecare data o trimit sa isi ceara scuze.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
vanessa ionescu spune:
nu am mai intrat de cateva zile si ati scris 5 pagini. nu -au mai scris atatea pagini atat de des decand aveam copii mici...
Bun venit fetelor noi si copilasilor lor!
eu sunt vesnic pe fuga.
dupa ce s-a terminat in sfarsit vacanta (ca am zis ca innebunesc cu amandoi acasa 2 saptamani)m-am dus si m-am inscris la o sal ade fitnes (defapt se face mai mult sport - gimnastica decat aparate. te lasa si la aparate dupa ora de sprort daca mai esti in stare sa te ridici de jos ca eu nu prea reusesc.
asa ca, dupa 2 zile de anterenament (saptamana asta), ma mai duc si maine, sunt daramata si cazuta pe jos.
dar am reusit sa slabesc de la inceputul anului 3 kg.
Cata face numai nazbatii si are niste raspunsuri de cazi pe jos. am vazut ca scrieti de inaltime/greutate. el are 102 cm si vreo 18 kg. intr-o zi i-am spus sa nu mai manance bomboane ca o sa=l doara burta la care el:"e burtica mea. care e ploblema ta?" Cam asa sunt dialogurile noastre.
sambata am vrea sa plecam si noi la breaza la casa nasilor dar ne mai gandim ca nu prea e bine pe aici pe acasa (nu o mai iau de la capat ca e aceeasi poveste pe care o stiti). Dar nu mai pot. stam in Bucuresti de 1 an jumatae doar cu o tabara de 6 zile asta vara si 3 zile la mare. Am turbat si eu si copii.
ma duc sa iau copii de la scoala si gradi si diseara intru sa vad ce ati scris ca nu am apucat sa citesc. daca citeam nu mai scriam nimic.
pupici pe burtici!
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
Irinel spune:
Lauretaaaaaaaaaaa bine ai revenit! Mi-era dor de tine!
Laurina, sa inteleg ca aveti planuri de bebe2? Daca da, tinem pumnii sa se arate curand!
Bertha, m-am convins ca Frumusetea Rara e chiar o frumusete de baiat. Si se vede in poze ca a crescut. Iar tu, tot slabuta.
Camelia scump foc si Sebi in costumas. Si ma imbolnaviti cand va vad pe toate asa slabute... mai e vreuna asa grasa ca mine? ca mai am icna vreo 8-9 kg in plus fata de cat as vrea, si "doar" vreo 5-6 fata de cat aveam inainte de a ramane graviduta a doua oara. Ma bucur mult ca e bine surioara ta si sper din tot sufletul sa faca un bebe sanatos si scump cat mai curand. Cat despre varsta, nu e chiar asa tarziu cum dai tu sa se inteleaga. Bineinteles ca era si mai bine mai devreme, da e timp inca destul.
Nicoleta cata memorie au copiii astia. Saraca Bia, o inteleg, Danut asa suparat era la mare ca nu puteam merge acasa, si asta cu toate ca se distra de minune, si oricum a fost doar pentru o saptamana.
Cristina nu te simti asa batrana. Ia te uita la Monet, care a facut 2 copilasi superbi mai tarziu decat tine si e asa frumoasa si ea si familia ei... Tu nu vei arata a babaeta cu siguranta cand va fi gabita la scoala, arati asa de bine!
Alus ce mai faceti?
Intreba cineva de Carmenbr, Eric e bine acum, inca ii mai fac ceva analize oricum. Iar tatal ei a venit deja, asa ca sper sa se mai linisteasca si ea.
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
laureta spune:
Eu sunt a casa cateva zile de concediu.Inisa sta cu mine,deh lenea e mare sa ma scol s-o duc la cresa :)
Mai nou cand e nervoasa ma strica “hai Laulaaa”:D.
A primit o gramada de jucarele si de la sora mea si de aici.Preferatele sunt un microfon si un joc Baby Memo.
Papa cand vrea ea deja is relaxata.Urmeaza sa i fac vaccinul saptamana viitoare.
Ah si varicela n a facut, am scapat.
Am pus niste poze (o parte)
http://good-times.webshots.com/album/556909632BneCtT
Alus imi pare bine sunteti mai bine
Vanessa frumoase poze si doi strumfi dulci foc.Cum se mai simte mama?
Anacami m am uitat la frumosul tau.Nush daca sa te cred sau nu dar in poze pare tare cumintel :))
Madutza spor la slabit si pupici Anei
Irinel sunt impresionata de ce simte Danutz, scumpul de el.Timpul le va rezolva pe toate.Va imbratisam cu drag.
Diana , tnicoleta faza cu bau-bau o patesc si eu si nu i-a zis nimeni vreo data de bau-bau.Cred ca Inisa aude de la cresa
Cius ma bucur ca sunteti bine.Pupici la carliontzat
Laurina m a amuzat faza cu sorcova :) .Inisu meu a cantat “Mos craciun cu plete d’albe” si astepta…hihihihi
Lili bun revenit.Felicitari pentru baietel si nastere usoara.Te am vazut in poze sunteti o familie tare reusita.
Bertha cum merge la serviciu?Cand veniti un Buc?(poate ai scris ceva dar io n am prins discutia)
Bebe Beca sper ca sunteti linistiti si v ati rezolvat toate problemele, pupici
Irinusha a reactionat bine Cris la primirea vestei cu bb2.La noi e invers"vrei sa faca mama un bebe?" raspuns ferm "nuuuuuuuuuu".Nush ce am sa fac cand va veni momentul.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)

tnicoleta spune:
Haideti sa va spun ceva legat de fratiori si surioare mai mici. Asta ca tot se discuta.
Filip, baiatul cel mic al surorii, o tot batea la cap ca de ce nu are si el o surioara mai mica. Pana cand a stat la mine o saptamana si a experimentat cu surioara Bia. Acasa i-a spun maicasi ca nu mai vrea surioara, ca tot timpul trebuia sa ii dea jucariile Biei, sa o lase pe ea sa faca prima cate ceva, ca n-are voie sa faca galagie ca o trezeste etc. Si uite asa s-a lecuit bietul copil sa mai ceara o surioara.
Pe de alta parte Stefi si Alex se iubesc enorm si sar unul pentru altul. Daca e certata Stefi, Alex se duce la persoana respectiva si o ceara sau ii da cu palma. La fel face si Stefi pentru el. Iar daca sunt inconjurati de persoane necunoscute se tin de mana si pleaca prea departe unul de altul.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Salutare!
Dragele mele, va multumim pt complimente!

Costumasul l-am cumparat in sept, cand am fost nasi, si s-a "destrabalat" si el vreo 3 ore la restaurant.![]()
Laurina, inncep cu tine.
Stai linistitanu mi se pare ca te bagi deloc, mai ales ca planul tau e f frumos si te asigur ca m-am gandit la el. Adica: as putea intra in concediu de maternitate de aici, pt ca 8 mil primesc, oriunde as lucra. Avantaje: as face alt bb relativ repede, cu o distanta rezonabila intre frati. Daca ma mut in Buc. cu serv, va mai trece un timp pana as putea programa o noua sarcina, mai ales daca as avea intrerupere in cartea de munca. Timpul ar trece si poate nu mi-as mai permite chiar sa trec la fapte. Din pacate, pana nu vedem exact ce va face sotul cu serv, nu putem lua o hotarare. Pt ca, daca ajungem sa dam salariul lui la banca, 8 mil e f putin pt 4 pers (casa, masa etc). Nu mai dureaza mult si o sa se clarifice totul (sper
).
La birou e bine, adica multa liniste fata de compart. de unde vin eu. Colegele mele sunt mai in varsta, cumsecade, dar obisnuite sa munceasca f putin, astfel ca at. cand vine o situatie pe care o faci in 1-2 ore se lamenteaza 2 zile ca am muncit mult.
E plictiseala mare si, paradoxal, muncesc la sfert cat inainte, dar salariul va fi mai mare.
C-asa-i la noi.
Pupici Mihnunitei!
Laureta, am spus acum cateva zile mai pe larg despre mutare: totul e incert pana max pe 15 feb. In functie de salariul pe care l-ar putea primi Lau ne vom hotari.
Of, of, ce frumoasa e Inisa!

Cred ca sunt topiti bunicii dupa ea!
Chiar, cum s-au inteles?
Vanessa, f bine ai slabit, te admir pt vointa ta.
Bravo!
Irinel, tu mereu ai fost draguta si mi-ai spus ca-s slaba, da' nu mai sunt cum m-ai vazut tu, am 4-5 kg in plus.
Si sunt in asa hal incat doar ma vait si nu fac nimic pt a slabi. Dar nu mi se arata, pur si simplu.
Anacami, tare scump Sebi in costum!
II mai vine? Ca pare mult mai mic in fotografie! Tratamentul tau cum merge? Sper ca te tii de treaba!
Nicoleta, Laurina, nu e bine nici cu bataia...dar nici sa-l lasi de capul lui. Hai, o palma la fundulet, dar peste gurita e un obicei prost, nu aduce nimic bun. Pe de alta parte, noi suntem in extrema cealalta, Lau nu-l mai cearta deloc, pt ca-l vede doar 2 zile/sapt si nu rezista, iar bunicii...mai bine s-ar taia limba decat sa-i zica lui ceva. Am ramas singura pe baricade
Nici asa nu-i bine. Greu de gasit calea de mijloc.
Lili, sarcina usoara in continuare!
E bine s-o antrenati si pe Bianca in alegerea numelui, o va face sa se simta mare si importanta.
Te mai asteptam!
Diana, a fost fantastic Darius cu Mosul, sa-l caute in sac din prima, apoi spunea un vers din poezie si "cand termin, ma uit in sac", mai spunea un vers apoi "imi da Mosul multe cadouri" si tot asa, a facut praf poezia.
Azi dimineata se trezi la 6,30 si incepu "hai, mami, deschide televizorul si hai sa ne jucam"
A trebuit sa-l schimb, sa-l spal, sa-i dau sa manance, la 7,45 am reusit sa fug, noroc ca am prins repede un taxi. La pranz a dormit ca de obicei.![]()
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
DianaR spune:
Lili, felicitari ptr baietel, sarcina usoara in continuare si nastere usoara!
Laureta, bine ai revenit!
Cami, a fost concurs la ciresele de mai-iunie 2006 de cea mai haioasa poza. Timi a castigat. Puteti vedea albumul aici, a treia poza e a lui Timi.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Irinusha spune:
Salutare mamici!
Cristinutza, te-am prins! :) Acu' inteleg eu de ce esti asa frumoasa ... ptr. esti o gemanuta ;) si n-am vazut gemanuta sa nu fie "buna" (cum zice Boby - sotul) ... na, eu fiind ca intotdeauna exceptia ce confirma regula :)
Si mai ia-l pe sot la suturi (verbale) sa-ti faca aici mai multe complimente, doar suntem femei si avem nevoie. Lui Boby nu-i tace gura si vorba aia, am si eu oglinda si vad adevarul ... dar tot bine ma simt :)
Laureta, bine ati revenit! Fain concediu, mi-au placut pozele! Anisa ma da de fiecare data pe spate. Oi fi tu frumoasa Laureto, dar Anisa o sa te ia! Na, ca trebuia zisa si asta :) Pupici!
Bertha, tin pumnii sa iasa planurile!!! Iar de frumusetea rara n-am cuvinte! Ne faceti concurenta aici, ts, ts, ts! ;)
Laurina, nu stiu daca bataia e buna sau cata bataie e buna. Adevarul e ca eu sunt aia dura, dar in genul ca-l cert si ca-l iau de o aripa in sus si-l duc in camera lui ... si la Cris functioneza ca nu-i place sa fie certat. Boby ii mai da cate una la fund (usor) cand il musca, ca o face tare rau. Cred ca cu vorba buna educi copilul mult mai usor. Si "vorba buna" ajuta si la copiii mai mari (adica barbatii) si incapatanati. Succes!
Cami, de data asta nu am fost prea plimbareti. Locuim strategic, le avem pe toate la nas si nu trebuie sa mearga lenesa de mine prea mult :) ... dar ieri a fost chiar o adevarata placere.
Iar de organism nu mai vorbesc, jumate l-as arunca la gunoi. Presupun ca iar a luat-o tiroida din loc si-si face de cap ... io profit si tac din gura. Nasol e ca nenea dr. vrea sa cerceteze ...sa vezi dupa kile luate.
Si in alta ordine de idei: l-am laudat prea devreme. Ieri noapte cred ca a visat urat (daca-l intreb spune ca l-a visat pe Bob) si tot mi-a plans ... ca pe la 5 l-am luat in pat la noi si tot s-a mai vaitat. Sper ca nu se mai repeta!
Diana, felicitari! Te cred si eu ca a castigat, a fost cea mai hazlie dintre toti! Pupici!
Vanesa, distractie faina la Breaza. Meritati cu totii o pauza si voie buna! Felicitari ptr. kilele pierdute!
Ce tot vorbiti aici ca sunteti grase. Cu kilele astea in minus si tot va iau pe toate! Nu va mai vaitati aici ca nu aveti dreptate! Sa va fie rusine! Asa mamici frumoase si tot ele cu gura mare! Ts, ts, ts! ;)
Irinel, referitor la nume: daca o sa fie fata am ramas la numele vechi - Amélie Gabriela. In caz de baiat ne-am ales acum - Tiberius Stefan. Ma bucur ca esti mai bine! Pupici!
Ca tot vorbeati de frati. Nici nu ma astept sa fie pace si frumos in casa ... sigur o sa trebuiasca sa despart doi nebuni, care se bat. :) Dar asa avem si noi action ;) Azi a fost o prietena la noi, cu baietelul cel mic - face luna asta 1 an. Si n-a fost Cris al meu deloc bun, nu a vrut sa se joace cu el, inchidea usa la camera lui ca nu cumva sa intre bb-le ... si cand l-am certat si l-am intrebat cum o sa faca cu bb-le nostru mi-a spus: "aia bb bu(r)tica bun, joc bb ... aia bb (sper bb Florian) (r)au" - va mai trebuie traducere? O sa fie jale si amar! Si de abia astep! :)
Va pupic, o seara faina! Sper ca n-am uitat pe nimeni! Pupici la banditi!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
alus spune:
Buna fetelor
La noi este mai bine, Julia de ieri nu a mai facut cacalica nici moale nici tare, tuseste cateodata in cursul zilei, acum seara a tudit asa rau ca a vomat mititica. maine mergem cu ea la control deci va voi scrie mai mult. Eu sunt bine, nu miau spus mai nimic doctori, maiu dat sa tin regim si atat, daca se va inrautati miau spus sa vin din nou. Sotul meu se mai chinuie dar nu asa ca la inceput.
Lili-sarcina usoara in continuare!
Bertha- voi tine pumni sa iasa planurile asa cum ve-ati propus!
Nicoleta- asa sunt copii cand este vorba de dat jucariilr altor copii, dar cred ca daca ar avea ar fi fericit.
Vanessa- si eu am fost des la breaza cand locuiam in romania, acolo locuieste bunica prietenelei mele, acum nu am ajuns din pacate pe acolo. Iti doresc o sedere cat mai placuta.
Fetelor nu va suparati ca nu va scriu la toate, dar este tarziu si ma duc sa ma culc, sper ca aceasta noapte sa doarma bine, noaptea trecuta sa trezit la 3 dimineata a inceput sa planga ca nu vrea PIC PIC, adica lichidele ce i le dadeau prin venflon, vrea sa o imbratisez si sa se culce cu mine in pat sa trezit la 7 dimineata.
Alus
+ Julia
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
anacami spune:
Buna dimineata!
Laureta, de acord cu ce a spus Irinusha! Frumushica foc, ce lung i-a crescut parul, si parca parul s-a mai deschis
Diana,poza m-a amuzat si pe mine f. tare cand am vazut-o prima oara! Mie Timeea mi s-a parut intotdeauna mai matura decat varsta ei (ca si Vladut daca imi amintesc bine)
Irinel, poate nu este prea mare, dar mai vrea inca un copil si ar trebui sa aiba timp si pt. el![]()
Nicoleta, Sebi nu este prea "sociabil" cu ceilalti copii, in schimb are un bebelus
pe care il poarta peste tot - cand plecam la mamaia il ia si pe el ca "o sa-i fie urat si dor de mine!".Ii da sa manance, sa bea, il leagana pe picioare
. O data l-a luat si afara, nu a vrut sa plece fara el.S-a intamplat cand a iesit cu sotul meu, va dati seama ce nostimi erau 2 barbati cu un bb de 50 cm!
Sebi a dormit foarte bine ieri si azi noapte ....la bunica
.
In legatura cu somnul lui Sebastian, totusi-in mare- nu pot sa ma plang f. mult. Din primele luni a dormit toata noaptea; bine, sugea foarte des noaptea, dar cu ochii inchisi, cred ca era 3/4 adormit!
Acum dupa ce s-a marit s-a mai trezit cand i-au iesit dintisorii si cand i se infunda nasucul si nu putea sa respire. Noaptea il pun pe olita, dar este semiadormit si se culca imediat la loc. La inceput imi spunea "pipi,pipi", acum imi dau seama ca are nevoie cand incepe sa se foiasca si sa fie mai agitat.
Noptile trecute nu stiu ce a avut, avea pur si simplu chef de joaca. Uneori il aud vorbind prin somn, uneori rade, uneori plange.Cine stie ce o fi in capusorul lui!?!?!
Daca reuseste sa se trezeasca de tot si il vede pe sotul meu, nici gand sa incerce sa adorma la loc- incepe excursia prin casa.
Sotul meu si socrii nu il cearta deloc, in schimb eu il mai cert
. Sunt momente in care ma aduce la exasperare!! Macar sa ii zic ca este rau ce face, ca ar trebui sa ...Ceilalti nu, aplica doar distragerea atentiei (eu consider ca nu ajunge doar asta,ci ca ar trebui sa il si avertizez ce nu este bine).
Sotul cica "te gasesti sa ii faci educatie acum, nu vezi ca este mic!!!!" 
Diseara ma duc din nou la ginecolog, cel mai probabil o sa-mi faca o cauterizare pe col, cica am o rana. Din cate am inteles este cea mai sigura metoda, tratamentul nu face sa se inchida total si stai tot timpul cu grija (mai ales intr-o posibila sarcina). Nici cauterizarea nu este sfanta, dar vindecarea se face mai rapid si intr-un procent mai mare.
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)