Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Diana felicitari Timeei pentru castigarea concursului! Pupici schioarei scumpe.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by Irinel

Diana felicitari Timeei pentru castigarea concursului! Pupici schioarei scumpe.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Diana, ai explicat de minune! Sper sa mearga acum:

In sfarsit, poze!!!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Bertha, am vazut pozele! Ce scump e Darius imbracat la costum, ce mai barbat in toata firea! Si nu-l lasa pe Mos sa plece cu vreun cadou de la el, le ia el pe toate!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor dragi,

Nu am mai scris de o gramada de vreme pe forum, dar in ultima vreme am intrat aproape zilnic sa va citesc. Imi plac povestile despre copilasii vostri, ce nazdravanii fac sau spun.

Dupa cum v-a zis Irina, ma apucasem acum vreo citeva seri sa scriu un mesaj, dar ne-am luat cu povestile si apoi m-am dus direct la nani.
Eu trebie sa nasc la sfirsitul lui Februarie si se pare ca Bianca va avea un fratior. Zilele astea ne tot gindim la un nume, inca nu am gasit ceva care sa ne faca si pe mine si pe Lau sa zicem: "da, asta e!", dar de vreo citeva zile ne gindim la Vlad (Diana sper ca nu te superi ca l-am furat de la tine). Chiar si la Bianca i-a placut, am intrebat-o daca pe fratiorul ei vrea sa-l cheme "Vladutz" si m-a intrebat entuziasmata: "Danutz?!". Dupa cum va zicea si Irina, sunt tare buni prieteni si aproape in fiecare zi ma intreaba cind mergem la Danutz.
Eu am avut o sarcina foarte usoara, multumesc lui Dumnezeu, dar a fost o perioada foarte grea pentru mine, cu un serviciu solicitant de unde veneam terminata, Bianca, scoala, in weekenduri eram tot pe la biblioteca, iar bebele saracul a fost cam multa vreme nebagat in seama. Acum e un pic mai bine, si astept cu nerabdare alea doua saptamini de concediu pe care mi le voi lua inainte sa se nasca bebe.

Bianca, la fel ca si nazdravanii vostri, vorbeste o gramada, ne uimeste in fiecare zi cu cite ceva nou si este tare iubitoare. Are si zile rele, cind parca nimic nu-i convine, e pusa numai pe miriiala, de noi ne intrebam daca e ceva normal. Stie o gramada de cintecele in engleza, pe care le-a invatat la gradinitza, dar stie si pe romaneste "Catelus cu parul cret" si "Melc, melc, codobelc". Ii plac Scufitza Rosie, Capra cu trei iezi si Pungutza cu doi bani. Avem niste cartulii cu povestile astea trimise de frate-meu si sunt asa de frumos colorate, nici nu-i de mirare ca-i plac.

Noi o sa venim in Romania la sfirsitul lui Mai, azi ne-am si cumparat biletele. O sa stam pina in 1 Iulie si tare mi-ar place daca m-as intilni macar cu o parte dintre voi.

Nu vreau sa va plictisesc din prima, asa ca ma opresc aici. Pentru ca asta e primul meu mesaj in 2007, vreau sa va urez tututor un An Nou cu sanatate si multe bucurii.

Lili cu burtica de 13 si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

DianaR,merci le gasesc eu vorba aia "a nimerit orbul Braila"!
Irinusha,esti draguta ,a trebuit sa-i arat sotului meu ce ai scris , ca n-am primit nici un compliment de mult!!!Apropo ,m-am prins si eu cine-i "Omul de Zapada"! Ca ma miram ce tot intreaba fetele de omul de zapada ,credeam ca la voi in Germania o fi nins mai mult si lor le e dor de nea. Ce mai face Omuletul de Zapada ?
Bertha,o sa-i fac si eu costum sa stii!!
Fetelor sa ne treceti in tabel daca se poate ,datele lui Gabi le-am dat iar eu m-am nascut la 19.06.1970. Vai ,ati vazut ca aproape toate sunteti mai tinere ca mine ? Cand am nascut am fost cea mai batrana mamica din salon.Imi imaginez deja ca la sedintele cu parintii cand o sa fie Gabi la scoala o sa fiu babeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Bertha,am vazut pozele; ai intr-adevar o frumusete rara!!
ii sta f. bine in costum!
Crisstinuta, sa-i faci neaparat! Ca sa ma laud, uite ca si Sebi are:
http://family.webshots.com/photo/1462233176073823797djzosk
sau
http://family.webshots.com/photo/1429905326073823797dBdczN
Din pozele tale, mie mi s-a parut ca ai facut destul de mult aerobic sau fitness.Poate ma insel
Lili,felicitari!Bravo, ce zice tati de baietel?
Irinel,Gianina s-a refacut destul de bine; la sfarsitul anului trecut a ramas insarcinata, din pacate a pierdut-o la 6 saptamani.Peste vreo luna are "unda verde" si va incerca din nou. Ea nu mai are copii si are varsta mea -in curand vom face 32
Cand ai spus ca incepi serviciul? Danut va merge la gradinita, poate compania celorlalti copilasi il va ajuta si mai mult.Pupici!
Diana, despre ce concurs este vorba? Felicitari! Spune-mi si mie, ca vreau sa o vad
Carmen, ce iti mai fac puiutii? cum se inteleg intre ei?
Nicoleta, ma inscriu si eu! Noi avem o prietena, dar nu se stie niciodata..Pentru celelalte fete interesate, il bag pe Sebi in lupta -ca noi suntem 4 adulti si nu ii rezistam fizic
Alus,ma bucur ca sunteti mai bine! Sanatate!
Irinusha, mor de drag cand imi povestesti despre plimbarile voastre! Noi le facem, in general, mai pe langa casa, prin jurul blocului.Waw, ce organism ai, beton!!!Sarcina usoara!

A, trenuletul Thomas l-am cumparat de la Kidex (Diverta). Eu am dat 1.2 mil, l-am vazut si in magazinele Diverta putin mai scumpe 1.6-1.8; pe site-urile online in jur de 2 mil .Ieri am fost in Diverta Unirii si nu mai aveau nimic din gama, probabil s-au "lichidat" de sarbatori (cam pustii magazinele, inclusiv cele alimentare, dupa sarbatori...).

Va pupam!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel Tin pumnii sa isi revina cat mai repede Danut, oricum ei sufera si la cele mai mici schimbari din viata lor. Am patit si eu cu Bia. Asta vara cand ne-am mutat la soacramea, luat-o special pe Bia de la tara ca sa participe la mutare. Si cu toate astea mi-a mai plans o luna ca ea vrea acasa la ea nu la mamaie. Dupa cateva luni am trecut pe langa blocul in care am stat si a inceput sa planga ca vrea acasa la ea.

Irinusha Mey, povestesti asa frumos si citesc cu drag mesajele tale, nu conteaza ca sunt lungi. lui Cris fratiorul cel mare. wow de pe acum face scenarii in legatura cu bb. Bravo lui.

Lili Bine ai revenit. Felicitari pentru bb si nastere usoara. Biei

Cristinuta si Eli Trebuie sa o asteptam pe Laureta sa modifice listuta pt ca ea a deschis subiectul, altcineva nu poate sa o faca decat daca deschidem un capitol nou.

Cami Io nu ma supar, cu cat mai multi, cu atat mai bine. Cat despre rezistenta... pai la cei 6 nepoti, fiecare cu tacanelile lui, le-am facut fata la toti. Reusesc sa ma impun in fata lor. Cu Bia e alta poveste, mai degraba se impune ea in fata mea.

la toata gasca. Gata fug la munca

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Lili, deci un fratior pentru printesa Bia, bravo, sarcina usoara in continuare. Mai ai putin de tot sper sa apuci sa te linistesti, e bine ca ai avut o sarcina usoara ca intr-adevar ai fost ocupata. Asteptam vesti cat mai curand de la voi si trebuie sa ne si vedem cand vii in tara

Cami, cum a mai dormit Sebi? Sper ca v-ati putut odihni toti mai bine, intr-adevar este greu asa, dar poate in timp o sa treaca perioada asta. Cu gradinita ai mai hotarat ceva? Stiu ca intr-un timp vroiai sa il dai la o gradinita, chiar pe langa mine…

Bertha, chiar frumusete rara si in costum ce sa mai zic, a crescut, un adevarat cavaler.Sper ca sotul sa primeasca ofera care trebuie si sa se rezolve problema asta. Tu cum mai esti la birou acum in noul post? Ma gandeam eu acum, facandu-mi planuri teoretice pentru mine. Daca sotul tau primeste oferta f buna (tinem pumnii), ar fi un moment bun pentru bb2, mai vin banii de la stat(stiu ca sunt f putini), dar pe urma pana gasesti alt job aici, pana te acomodezi, dureaza…, ia uite ce plan familial ti-am facut, scuze ca ma bag si eu ca musca in lapte.Mi se trage asa cum spuneam de la calculele noastre, cu schimbari servicii… eh…

Irinusha, asa cum am mai spus ai o comoara de baiat, abia astept pozele cu Crisulet pe bicicleta si cu ‘omul de zapada’ pe tricicleta. Aaa, deci ai inceput ca si data trecuta sa slabesti? Noi toate punem kg si tu le dadeai jos

Elle-seb, bine ai venit la noi!!!

Alus, bine ati venit acasa. Ma bucur ca deja sunteti mai bine, cred ca a fost greu, acum acasa sper sa se refaca de tot scumpica mica. Tu cum te simti? Inteleg ca acum a luat si sotul? Multa sanatate si scrie-ne cum sunteti.

Carmenbr ce mai faceti? Cum se mai simte Eric? Mai este mult pana vine tatal tau?

Eu sunt cam suparata pe sotul meu, nu imi place ca il cearta cateodata pe Mihnea cam rau, adevarat ca nici el nu este un copil usor de stapanit, dar totusi hm, am incercat sa vorbesc cu el, dar tb mai la rece… . Se supara pe Mihnea ca pe un adult si nu pot fi de acord cu asta si eu ma supar, il pedepsesc, dar tot timpul imi spun ca totusi are 2.6 ani si trebuie sa raportez la aceasta varsta nazbatia sau mofturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Salutici.
Noi am venit din Grecia dupa aia am fost pe la parinti sotului asa ca ne am adunat cu greu in casa.A fost foate frumos si prea scurt, ata ete :(
Am vazut fete noi, bun venit
Nu prea am apucat sa citesc dar promit ca revin.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput