Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 22
crisstinuta spune:
Hooo..fetelor ! Ca nu sunt slaba , n-aveti grija ca nu ma sufla vantul!
Elle_Seb, bine ai venit , e un dragut si Sebi al tau dar sa stii ca Bia mai are pretendenti.
Madutza,intre masa glucidica si cea protidica pauza de trei ore si invers pauza de cinci ore,spor la slabit,te sustin.
DianaR, si daca nu-i chiar in centru magazinul macar da-mi te rog o adresa si ma descurc eu.
Vad ca si la voi e sezonul povestilor.Eu povestesc "Alba ca Zapada" de cel putin cinci ori pe zi asta pe langa "Capra cu trei iezi"( Acum Gabi mi-a dat alta porecla : Mama Capra).Parca de Minimax s-a mai saturat era obsedat rau intr-o vreme , a trebuit chiar sa le inregistrez pe calculator.Nu intelegea de ce nu pot sa-i dau pompierul Sam sau locomotiva Thomas cand vrea el.Asa ca le-am inregistrat si le administram la cerere.
De modificat povestile nu le modifica , de multe ori cand nu am chef de povestit si vreau sa-i spun o varianta mai scurta ma corecteaza si spune el bucata de poveste peste care am sarit.
Ii plac povestile inventate mai ales cu el in personajul principal adica ceva de genul: A fost odata un baietel pe care il chema Gabi, care era cuminte si mosul ii aducea cadouri ... sau era un Gabi rau care facea prostii si mamica lui nu-l ducea in parc ..etc, cred ca ati sesizat morala care incerc sa i-o strecor.
AnaCamisi eu am incercat sa-i modific orele de culcare si in vreo doua zile chiar i-am suprimat somnul de peste zi dar fara succes.A fost rupt de oboseala si agitat si nervos dar tot n-a adormit.Asa ca mai avem de suportat.Macar Gabi nu se trezeste noaptea.Defapt nu s-a trezit mai niciodata.
Elle_seb spune:
He he!!
Crisstinuta, vrei sa ne duelam?

Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos
alus spune:
Buna fetelor
astazi ne-am intors si noi acasa, vineri mergem la controlul de rutina, daca totul este bine.
Julia este mai bine, mai are cacuta apoasa dar nu mai vomeaza si este mai vioaie, sa facut mai ales vioaie cand i-am spus ca mergem acasa. Atunci iar a inceput sa se joace cu placere, sa vorbeasca mult ca intodeauna. In masina pe drum spre casa nu ia tracut gura. Cand a venit doctora de dimineata sa o controleze primele cuvinte care au fost ale ei: JULIA VREA ACASA!JULIA A MANCAT SI A BAUT! Eu tot timpul ii spuneam ca daca va manca si bea va merge acasa repede. Noaptea a fost grea, era un copil ce voma mai tot timpul, Julia a facut asa diaree apoasa ca trebuia sa ii fac baie ( era cadita in camera), sa schimb ttoata fata de perna, cearcaful, oribil. Astazi sotul meu are cea ce si julia in afara de vomari. Are o dieta cam apriga, nici un fruct, doar mere rase, orez, piure cu putin unt si carne fiarta, dar ei asta nu-i place. Si trebuie sa bea multa apa. Se vedem cum va fi.
Pupici
Alus
+ Julia
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
Alus - Sanatate multa sa va faceti repede bine. Dupa cate stiam cartoful nu face bine in caz de diaree. Mai bine un pilaf, paste cu branza, orez cu mar copt, supa de morcov. Grisine, stixuri, biscuiti. Si muulte lichide.
Juliei cea ascultatoare.
Edit:
Cristina si Eli sa stiti ca mai avem in grupa fete frumoase.
Dar va dati seama ca pleznesc de mandrie cand vad ca deja se bat baietii pentru Bia?
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
DianaR spune:
Bertha, yahoo face pozele automat private cand le incarci, trebuie sa le faci tu publice ca sa le putem vedea.
Ela, acum ma uit la pozele voastre din vacanta. Ce dulcic e Sebi al tau! Mie imi pare ca seamana cu Iustin al Mephalei, dar fara ochii negri.
Cius, pupici si sper sa rezolvi problemele!
Cristina, habar n-am adresa, e langa piata Miorita in Micalaca, zona 500. Am primit un raspuns si de la fetele din Arad de un magazin pe centru, "magazinul "Natura" care e pe str. E.Varga(acum Andrei Muresan), e aproape pe colt in centru, cum vii de la Podgoria prima strada la dreapta, inainte pe Posta Mare. " Si alta mamica: " 1. pa vlaicu cam la 2 blocuri inaite de biserica de la UTA, a fost o farmacie acolo inainte. 2. la KIK center tot in Vlaicu este un magazin naturist, 3 . pe Andrei Muresanu colt cu Revolutiei".
Alus ce bine ca veniti acasa!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
bertha spune:
Diana sau oricare fata priceputa, ajutati-ma putin! Am pus noua versiune de yahoo si mi-am prins urechile!
Nu stiu cum sa fac albumul public.![]()
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Irinusha spune:
Salutare fetelor!!!
Elle, bine ai venit! Ai o frumusete de baiat! Sa-ti traiasca!
Cristinuta, cat de slaba vrei sa mai fi? Cand m-am uitat la pozele voastra chiar mi-am zis "wow, ce mamica frumoasa!" Eu zic ca esti chiar prea bine asa!Felicitari ptr. declaratie. Te cred si eu ca ti-au dat lacrimile. Eu m-am topit toata cand mi-a spus fi-miu: mami, t'esc! :)
Irinel, ma bucur ca sunteti mai bine! De la prietena mea stiu ca n-a vorbit psihologul cu copilul, ci cu mama/parintii si pur si simplu le-a dat sfaturi cum sa se comporte in viitor. E normal sa fie "marcat" de situatie, doar sunt destul de mari acum. Insa sper sa fie bine cu timpul!
Cami, cred ca sunt o norocoasa cu Cris al meu. Doarme bine noaptea ... mai are nopti cand se mai chitaie si trebuie sa merg la el, dar in general doarme pana dimineata. Si chiar de-l luam in pat cu noi (acum chiar f. des ptr. ca nu m-am simtit eu bine), cand il bagam in pat la el nu protesteaza deloc. Eu totusi spun ca doarme prea mult la pranz ... poate nu-i mai trebuie deloc somnicul de la pranz ... dar presupun ca-i si "repauzul" asta bun ptr. bunici. Hai ca o sa fie bine cu timpul! Pupici!
Madutzo, asa te vreau! Pai pe noi ne parasesti! Omul de zapada l-a "botezat" ta-su dupa prima ecografie ... si mie mi-a placut asa de mult ca asa a si ramas. Ii mai spunem si "Maricica" (pentru ca noi credem ca-i fetita) si un timp ii spuneau bunicii "Piranda", dar sunt fericita ca le-a trecut ;)
Alus, sa auzit numai de bine!!! Sanatate in continuare!
Bertha, vreau poze!!!!
Azi a fost o zi de primavara, soare si vreo 15 grade. Asa m-a inveselit soarele asta ca am facut curat ... am schimbat in camera lui Cris (de la Craciun nu mai era loc de atatea jucarii, nici sa mai pasesti nu mai puteai). Vreau sa fie iar frig si urat ca nu-mi sade bine asa harnica ;), parca nu-s eu :) Am apucat sa ajungem si la piata, dar dezamagire mare ... la asa vreme ma asteptam sa fie plin. Doar vreo 3 tarani cu legume si alea scumpe foc. Si binenteles ca am mers si in parc, l-am lasat pe Cris in capul gol sa zburde putin. De abia astept primavara asta ... si mai dureaza!
"Omul de zapada" creste - sper! De abia in 2 saptamani si un pic am urmatorul control ... nenea dr. ne cheama din 4 in 4 saptamani. Pe de o parte imi place, inseamna ca-i totul bine, dar parca as vrea sa-l vad mai des, sa fiu eu linistita ca-i acolo si ca-i bine. Il simt din cand in cand, dar dupa dr. nu-i copilul ca-i prea devreme, sunt miscari de intestine. M-a cam desumflat!
M-ati intrebat cum i-am spus lui Cris. Deloc! Asteptam sa creasca burta sa-i putem explica mai bine ... el stie ca a fost in burtica mea, ca-i dadeam sa pape prin buric :) si ca se tot misca la mine in burta. E innebunit dupa bozele mele gravida :) Deci nu i-am spus, dar am vorbit destul de liber in fata lui. Prin sapt. 7-8 am fost la dr. mea de casa, romanca, deci am vorbit pe romaneste ... si ea e convinsa ca-i fata ptr. ca difera sarcina de cea cu Cris. Acasa i-am povestit si lui Boby, la care Cris se intoarce radiind de fericire la mine si spune "Tita bu(r)tica mama!" (In burtica are mama fetita) Na, ce era sa mai facem? :) De atunci stie Cris ca are mama alt bb in burtica. Mi-a fost frica ca este suparat, ca doar e locul lui, dar nu, a reactionat f. bine ... si eu sunt tare mandra de baiatul meu bun. Isi mai aduce din cand in cand aminte si-mi spune, poate eu am uitat ;) si ne explica ca atunci cand o sa fie bb-le mare (nu vrea sa-si doreasca ceva, adica frate sau sora, el vrea bb :)) o se plimbe amandoi cu bicicleta. Cris pe bicicleta mare, bb-le pe tricicleta. Si e tare fericit! Mai bine nici nu se putea intampla! :)
Eu si uit cateodata - sa-mi fie rusine! Burta nu prea se vede, am trecut la pantaloni de gravida - cu toate ca pica de pe mine - ptr. ca cei normali nu mai sunt buni in talie si ma deranjeaza rau. Slabesc (sunt deja - 6 kg) si acum (la Madutza deja m-am dat mare ;)) si cred ca de aceea. Era si cazul dupa cat luasem in ultima vreme. Boby e tare mandru ca se face nevasta-sa iar "buna" ;) Mai vedem pana la sfarsit, sa nu ma laud prea devreme.
Mama, iar m-am intins ... si mai aveam si treaba! Va pupic, sper pe maine!!!
Edit:
Bertha, la optiuni trebuie sa fie, chiar cand te logezi sau faci un album nou. Nu prea le am cu yahoo-ul. Bafta!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Elle_seb spune:
Irinusha, DianaR, va multumesc, mi-o crescut inima cat o paine!
![]()
tnicoleta, si asta-i doar inceputul, sa vezi cand o sa-ti vina la usha dupa ea 
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos
DianaR spune:
Bertha, logata fiind intri la ultimul album pe care l-ai uplodat si sus ai optiunea share la album permissions ii dai public. Atunci cand privesti toate albumele trebuie sa fie un glob pamantesc mic pe el si nu un omulet.
S-ar putea ca atunci cand le-ai incarcat sa nu le fi incarcat intr-un album anume ci in all my photos. Atunci selectezi pozele cu mouse-ul si la edit dai add to album si alegi albumul. Daca nu ai albumul creat il faci tot de la all my photos create album. Sper ca te-am lamurit cum vine.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Irinel spune:
Alus bine ati revenit acasa!!!! Ma bucur din suflet ca Julia e mai bine. Sanatate multa la toti, inclusiv taticului. Tie ce ti-au zis doctorii? Am inteles ca voiai sa vezi ce e si cu tine de nu te simti bine...
Bertha, si fiu-meu e suparat ca i-am spus ca o sa trebuiasca sa scoatem pomul si nu vrea sa "vina nenea sa il ia" (e vorba de nenea care vine cu masina de gunoi, ca e una speciala care vine doar de 2 ori sa ia pomii, asa ca n-avem prea multe optiuni).
Irinusha, Nicoleta, mai stam putin sa vedem daca se linisteste singurel si daca e nevoie totusi, probabil o sa ne ducem cu el la pediatru si o sa cerem trimitere la psiholog. E un psihiatru foarte bun unde ne-am dus cu Maria la recomandarea spitalului si mi-a facut o impresie foarte buna. Doar ca e tare ocupat si cam astepti la usa...
Irinusha ai zis ca aveti numele pregatite in ambele cazuri. Ce nume, ca eu is curioasa de felul meu?... tu oi fi spus da eu sunt in urma cu stirile. Pupic lui Crisulet asa de intelegator si omului de zapada. Vezi sa nu te astepti sa fie chiar asa de intelegator si cand o fi bebe afara din burtica, au si ei momente de gelozie oricat ar fi de copii buni. Sau cel putin asa cred eu...
Camelia ce mai face surioara ta cea care a avut accidentul?
Madutza, iarta-ma, sunt sclerozata... stiu ca tu o strigai pe cea mica Ana si parca scria Ana Maria, sau Ana, acum e Mariuca da zici ca asa a fost si inainte... sunt dusa cu pluta ce mai... scuze si pupici carliontatei rasfatate.
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria